Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه موسسه استنادی علوم و پایش و علم و فناوری وزارت علوم، محمد جواد دهقانی با تشریح رتبه بندی دانشگاه های جوان تایمز ۲۰۲۱ افزود: در بین ۴۷۵ دانشگاه از کشورهای مختلف که در این رتبه بندی حضور دارند، سهم جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه های جوان و برتر دنیا ۲۶ دانشگاه است که دانشگاه علوم پزشکی کردستان با رتبه ۵۰ و قرار گرفتن در فهرست ۵۰ دانشگاه برتر دنیا، دانشگاه اول ایران در این فهرست شناخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به دیگر دانشگاه های ایرانی در این رتبه بندی اشاره و خاطرنشان کرد: سایر دانشگاه های حاضر در این رتبه بندی عبارتند از کاشان(۱۱۴)، صنعتی شیراز (۱۲۳)، علوم پزشکی ایران  (۱۲۷)، صنعتی اصفهان (۱۴۵)، یاسوج (۱۴۶)، محقق اردبیلی ( ۱۵۵)، کردستان (۱۶۵)، شهید مدنی آذربایجان، علوم پزشکی کرمان، لرستان، مازندران، سمنان، صنعتی شاهرود (۳۰۰-۲۵۱) بوعلی سینا، گیلان، رازی، تربیت دبیر شهید رجایی، شهرکرد (۳۵۰-۳۰۱)، اراک، حکیم سبزواری، شاهد، شهید باهنر، یزد(۴۰۰-۳۵۱)، بیرجند و سیستان و بلوچستان (۴۰۱+).

رییس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری وزارت علوم ادامه داد: دانشگاه های علوم پزشکی کردستان، محقق اردبیلی، علوم پزشکی کرمان، لرستان، رازی، تربیت دبیر رجایی، اراک، حکیم سبزواری و سیستان و بلوچستان که امسال در این رتبه بندی حضور دارند در سال پیش در این فهرست حضور نداشتند.

دهقانی درباره دانشگاه های دارای قدمت ۵۰ سال، تصریح کرد: از سال ۲۰۱۲ که این رتبه بندی آغاز شد تا سال ۲۰۱۶ دانشگاه صنعتی شریف در این رتبه بندی حضور داشت و از سال ۲۰۱۷ به علت این که قدمت این دانشگاه از ۵۰ سال بیشتر شد در این رتبه بندی حضور ندارد، این موضوع شامل دانشگاه های تهران، علوم پزشکی تهران، شیراز و دیگر دانشگاه هایی می شود دارای قدمتی بیش از ۵۰ سال هستند.

عملکرد کشورهای اسلامی در رتبه بندی دانشگاه های جوان تایمز ۲۰۲۱

افزود: در رتبه بندی دانشگاه های جوان تایمز ۲۰۲۱، دانشگاه های ۱۷ کشور اسلامی حضور دارند که کشورهای ترکیه و ایران به ترتیب با ۳۱ و ۲۶ دانشگاه به لحاظ تعداد دانشگاه های حاضر در رتبه بندی، رتبه اول و دوم و کشور مصر با ۱۵ دانشگاه در رتبه سوم قرار دارد.

رییس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری وزارت علوم تاکید کرد در ارزیابی دانشگاه های جوان، برای انجام بررسی های مطلوب تر به شاخص های نظرسنجی شهرت دانشگاهی وزن کمتری اختصاص داده شده است. همچنین، در رتبه بندی تایمز از سه منبع اطلاعاتی شامل اطلاعات حاصل از نظرسنجی ها، اطلاعات ارایه شده از سوی دانشگاه ها و اطلاعات پژوهشی دانشگاه ها در پایگاه استنادی اسکوپوس جهت محاسبه شاخص ها و نمرات بهره گرفته شده است.

برچسب‌ها رتبه بندی دانشگاه ها پایگاه رتبه‌بندی تایمز دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها پایگاه رتبه بندی تایمز دانشگاه رتبه بندی دانشگاه ها پایگاه رتبه بندی تایمز دانشگاه رتبه بندی حضور رتبه بندی دانشگاه ها دانشگاه های جوان رتبه بندی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۶۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد: هیچیک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند.

با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پلمب انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضائی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.

یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد با مراکز غیرمجاز و مداخله گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6093902

دیگر خبرها

  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟