Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران؛ مهدی جم- مزارع نیشکر هفت تپه (خوزستان) تشنه و خسته‌اند، قسمت عمده مزارع نیشکر در کشت و صنعت هفت تپه به علت خشکسالی و کم‌آبی دچار تنش و آفت زدگی شده‌اند. امسال بر خلاف سال های گذشته میزان حق‌آبه برای مزارع به شدت کاهش یافته و کفاف زمین‌های زیر کشت را نمی‌دهد، این باعث شده تا برخی زمین ها سه ماه بدون آب بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از کارگران می گوید: بعد از خلع ید از مالک خصوصی، بلافاصله آب کل مزارع قطع شد تا اینکه پیگیری کردیم و در حال حاضر مقدار آبی که داده شده بسیار کم و فاجعه بار است به طوری که برخی مزارع بیش از سه ماه آبیاری نشده اند. از مسئولان می‌خواهیم که واقعا به فکر هفت تپه باشند نه اینکه قول هایی بدهند و عمل نکنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

میزان خسارت

مدیر امور کشاورزی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به خبرنگار عصرایران می گوید: براساس ارزیابی‌ها تا امروز میزان خسارت به کشت و صنعت نیشکر هفت تپه شامل نابودی بیش از 200 هزار تن نیشکر معادل 20 هزار تن شکر شده است.

حمید کریمی پور در ادامه می گوید: از ابتدای اردیبهشت تاکنون آب کشاورزی به شدت کاهش پیدا کرده به طوری که یک سوم آب مورد نیاز مزارع نیشکر به ما می‌رسد. در حال حاضر هر ثانیه 16 متر مکعب آب وارد کانال‌های آبیاری مزارع هفت تپه می‌شود که این تنها 50 درصد سال گذشته است.

کریمی می گوید: با این وضع مشکلات زیادی داریم به طوری که از 7 هزار و 200 هکتار زمین کشت نیشکر، 500 هکتار از چرخه تولید خارج شده اند؛ ضمن اینکه با این شرایط بی آبی نمی توان بیشتر از 5500 هکتار را مدیریت کرد. یعنی چیزی حدود 1200 هکتار از مزارع ما آبیاری نمی شوند. اگر بحران ادامه یابد بیش از پنج هزار نفر از کارگران این منطقه بیکار خواهند شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نیشکر هفت تپه مزارع نیشکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۰۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،مدیرمبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشورگفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.
معین با بیان اینکه در کشور 6 میلیون هکتارزیر سطح کشت گندم آبی و دیم است گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.
وی گفت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.
درسال زراعی گذشته استانهای کردستان، کرمانشاه واصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.
در حال حاضر230 هزارهکتار از اراضی گندم علیه آفت سن سمپاشی شده و قراراست 150هزارهکتار دیگرنیز انجام شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه