Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@15:55:36 GMT

دام آبستن هم روانه کشتارگاه می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۲۸۰۱

دام آبستن هم روانه کشتارگاه می‌شود

فرهاد اکبری رئیس اتحادیه سراسری مرکزی دامداران در پاسخ به اینکه برخی دامداران  اعتراضاتی را مطرح کرده‌اند، چه مشکلاتی دارند و خواسته‌شان چیست؟ گفت: همه نهاده‌ها گران شده از 5 ماه پیش همه اقلام مصرفی خوراک دام و لبنیات افزایش پیدا کرده، اما قیمت شیرخام  را افزایش نداده‌اند و تولید برای دامدار به صرفه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمی‌دانم چرا دولت روحانی این طور است و واقعیت را نمی‌پذیرد، درحالی که همه نهاده‌ها گران شده، مگر امکان پذیر است که تولید ادامه یابد، قیمت سبوس را از 1400 تومان به 5000 تومان رسانده‌اند، سایر خوراک دام نیز افزایش یافته و مسئولان فکر می‌کنند، علوفه مورد نیاز دامدار از بیابان به دست می‌آید، در حالی که برای همه آنها پول چند برابر پرداخت می‌شود.

دامداران دام آبستن را به کشتارگاه می‌فرستند

اکبری ادامه داد: به خاطر افزایش هزینه‌ها،‌کار به جایی رسیده که دامداران دام آبستن را به کشتارگاهها می‌فرستند و مجبورند. چون نمی توانند شکم دام را سیر کنند 100 گاو اگر داشته باشی، باید 400 میلیون در ماه باید برای خوراکش هزینه کنید.

رئیس اتحادیه سراسری مرکزی دامداران با بیان اینکه نرخ همه خوراک به تازگی افزایش یافته، گفت: هر سال کاه و کلش را کیلویی 600 تومان و پارسال 1200 تومان  خریدیم و امسال در فصل کلش پیشاپیش پول می‌دادیم  و به نرخ 2500 تومان  هم نمی‌توانستیم تهیه کنیم و حتی قیمت به کیلویی 4000 تومان هم رسید.

وی ادامه داد: قیمت جو به کیلویی 8 هزار تومان رسیده است، اگر دام یک ساعت خوراکش دیر شود، آنقدر سر و صدا می‌کند که هیچ کس آنجا نمی تواند بماند، یک دامدار 700 راس دام خود را دو ساله فروخته بدون اینکه پولی بگیرد.

اکبری افزود: یونجه سیلو کیلویی 2500  تومان  خریداری می‌کنیم. کلش را از دزفول یک تریلی توانستم بیاورم، کیلویی 2800 تومان، ولی الان 4000 تومان هم پیدا نمی‌شود.

خواسته دامداران چیست؟

اکبری در پاسخ به اینکه خواسته دامداران چیست؟ گفت: تولیدات دامدار کارشناسی شود و به ازای قیمت تمام شده برای گوشت و شیر قیمت تعیین شود، حتی آنها دنبال سود نیز نیستند.

وی در پاسخ به اینکه پاسخ دولت چیست؟ گفت: دولت فعلا قصدی به افزایش قیمت شیر دامدار ندارد، در حالی که قیمت لبنیات افزایش یافته است.

اکبری درپاسخ به اینکه قیمت تمام شده شیرخام چقدر است؟ گفت: اگر خوراک دام به قیمت دولتی باشد همان 6400 تومان است، اما دامداران دسترسی به نهاده دولتی ندارند و با نهاده آزاد کیلویی  قیمت تمام شده شیرخام 12 هزار تومان می‌شود.

وی افزود: روغن 20 لیتری دستگاه شیردوش در یک ماه 200 هزار تومان افزایش یافت، قیمت دارو و دستمزد کارگر و مکمل و غیره هم همین طور روزانه افزایش می‌یابد، مکمل 6 هزار تومانی شده 18 هزار تومان شده است.

وی گفت: با این هزینه های سرسام آوری که وجود دارد، شیرخام بستگی به چربی شیر به قیمت 4800 تا 5500 تومان به فروش می‌رسد.

دامدار 70 درصد نیاز خوراک دامداری را از بازار آزاد می خرد

اکبری رئیس اتحادیه سراسری مرکزی دامداران در پاسخ به این سوال که آیا خوراک دام دولتی از بازارگاه نمی توانید تامین کنید؟ نه خیر، در بهترین حا لت دامدار سنتی 30 تا 40 درصد می تواند خوراک به نرخ دولتی خریداری کند و بقیه را از بازار آزاد تهیه می‌کند.

وی ادامه داد: دولت تصدی گری، نظارت و توزیع نهاده را خودش به دست گرفته که این سیاست اشتباهی است و به همین دلیل نهاده وارداتی با ارز 4200 تومانی به جای توزیع در بازارگاه از بازار آزاد سر در می‌آورد.

223227

کد خبر 1529764

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گاو دام دامپروری گرانی هزار تومان خوراک دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۲۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا

در جریان سفر رئیس کل دادگستری استان فارس به شهرستان فسا یک کشتارگاه صنعتی طیور که فعالیت آن از ۴ سال پیش متوقف شده بود با حمایت قضایی به چرخه تولید بازگشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت الاسلام سید کاظم موسوی در مراسم آغاز به کار مجدد این واحد صنعتی با بیان اینکه در بازدید سال گذشته موضوع تعطیلی این واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت، گفت: این واحد صنعتی با مشکلات متعددی مواجه بود که با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دستگاه‌های اجرایی، این مشکلات حل و فصل و امروز فعالیت مجدد آن آغاز شد.

وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده در ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت حقوقی و قضایی از واحد‌های تولیدی و صنعتی در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار سال است، افزود: در سیاست‌های ابلاغی سند تحول قوه قضاییه بر جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی، صنعتی و اقتصادی تاکید شده است.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان فارس همچنین از استمرار فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان و جدیت در پیگیری مشکلات 80 واحد دارای مشکل خبر داد و گفت: با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضایی دادگستری استان در هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحد‌های صنعتی پیگیری خواهد شد و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان و کارشناسان حل و فصل می‌شود.

موسوی رصد فعالیت واحد‌های تولیدی احیا شده و ادامه حمایت حقوقی و قضایی در جهت پیشگیری از ایجاد اختلال در روند فعالیت آنان را از جمله برنامه‌های ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خواند و تصریح کرد: بازدید‌های میدانی و هدفمند از واحد‌های صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس و تشکیل جلسات با محوریت دادگستری استان با مدیران واحد‌های تولیدی و بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات رسان مطرح و با جزئیات و حساسیت پیگیری می‌شود.

وی رفع مشکل و بازگشت واحد کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا را از جمله اقدامات عملی دادگستری فارس را در راستای پیشگیری از بیکاری نیرو‌های کار خواند و خاطرنشان کرد: این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال 100 نفر به صورت مستقیم زمینه فعالیت اقتصادی 300 نفر دیگر به صورت غیرمستقیم را فراهم کرده و با قول مساعد سرمایه گذار، طرح توسعه واحد صنعتی را مطرح کرده است که در این خصوص نیز حمایت‌های قضایی در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • رونمایی از «شب آبستن» در نمایشگاه کتاب تهران
  • مادری پسر معلول خود را خوراک تمساح کرد
  • گرگ ۳۷ گوسفند روستای مرق وسادیان کاشان را تلف کرد
  • وزارت کشور دور اول انتخابات مجلس تیمی را روانه مشهد کرد
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • طرز پخت خوراک ماهیچه توسط آشپز پاکستانی (فیلم)
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • کتاب من امام صادق (ع) را دوست دارم روانه بازار نشر شد