Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@02:49:25 GMT

غفلت از یاد خدا منشا بسیاری از گناهان است

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۶۲۳۴

غفلت از یاد خدا منشا بسیاری از گناهان است

حجت الاسلام معبودی گفت: غفلت یکی از بیماری های خطرناکی است منشا بسیاری از گناهان می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام «علی معبودی» در نشست بصیرتی که امروز (دوشنبه 7 تیر) در فضای مجازی برگزار شد، بیان کرد: غفلت بیماری خطرناکی است که اثرات نامطلوبی را بر زندگی انسان می گذارد و حضرت علی (ع) در فرمایشات متعدد در این خصوص هشدار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین ادامه داد: حضرت علی (ع) می فرماید ای مردم شما مورد غفلت واقع نشدید یعنی خدا از شما غافل نیست، ای مردمی که فرامین الهی را رها کردید، بدانید یک روز مواخذه می شوید و چه شده خدای به این بزرگی را رها کردید.

 

وی عنوان کرد: در فرمایش دیگری از امیرالمومنین (ع) آمده است بندگان خدا کجا هستند آنهایی که عمر طولانی کرده و در ناز و نعمت زندگی کرده و قدر نعمت را ندانستند و علم فراگرفتند و در مسیر خدا از آن استفاده نکردند، بیینید کسانی که به آنها مهلت داده شد تا به اصلاح خود بپردازند ولی خود را اصلاح نکردند، بپرهیزید از گناهانی که شما را به هلاکت می اندازد و عیوبی که باعث می شود که خدا به شما غضب کند و این فرمایش حضرت علی (ع) هشداری نسبت به غفلت است.

 

حجت الاسلام معبودی اعلام کرد: غفلت یکی از بیماری های خطرناکی است که ان شاالله کسی گرفتار آن نشود زیرا اگر گرفتار شود به راحتی نمی تواند نجات یابد و همین غفلت منشا بسیاری از گناهان می شود.

 

وی با اشاره به عوامل غفلت در انسان تصریح کرد: یکی از عوامل دنیاگرایی است، البته دنیا چیز بدی نیست و خداوند متعال دنیا را خلق کرده تا ما از آن استفاده کنیم، آنچه بد است دنیای حرام است و دیگر اینکه دنیا برای انسان هدف شود در حالی که دنیا برای انسان وسیله است.

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین یادآور شد: خداوند ان شاالله همه ما را از این بیماری نجات دهد تا خود را پیدا کرده و به رضوان الهی برسیم.

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قزوین حضرت علی ع غفلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۶۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسانو چگونه از دنیا رفت و جومونگ چه بلایی سر او آورد؟

در جومونگ ۱ مخاطبان با سرنوشت بانو سوسانو تا جایی که عالیجناب جومونگ را ترک کرد، آشنا شدند. اگر می‌خواهید بدانید بعد از ترک گوگوریو چه بر سر سوسانو، بیریو و اونجو آمد؛ این بخش را مطالعه نمایید.

به گزارش ایلنا، سوسانو یا سوسونو با نام کامل یون سوسانو دختر ارشد گومسئو دانگون (یون تابال)، فرمانروای جولبون و فرمانده قبیله گیرو بود که بعد از مرگ همسرش ووتائه به همسری جومونگ درآمد و ملکه گوگوریو شد، اما پس از بازگشت همسر اول جومونگ همراه پسرش یوری در سال ۱۷ قبل از میلاد، سوسانو برای جلوگیری از درگیری احتمالی میان پسرانش بیریو و اونجو و یوری بر سر جانشینی گوگوریو از مقامش کناره گیری کرد و گوگوریو را همراه با فرزندانش و پدرش یون تابال و عده‌ای از مردم ترک کرد.

گرچه حکومت گوگوریو معتقد بود سوسانو و فرزندانش با میل خود از گوگوریو رفتند، اما مردم باکجه معتقد بودند که سوسانو با میل خود گوگوریو را ترک نکرد و توسط جومونگ از گوگوریو رانده شد.

سرانجام سوسانو و گروهش پس از ۱۸ ماه به جنوب رسیدند و اونجو در هانام و بیریو در میچوهول، که تصور می‌شود اینچئون، کره جنوبی امروزی باشد، ساکن شدند. سرزمین میچوهول غیرقابل سکونت بود، بنابراین بیریو و مردمانش به پیش اونجو رفته و خواستار پادشاه شدن بیریو برای حکومت در آنجا شدند، اما اونجو مخالفت کرد و بیریو به هانام حمله کرد و پس از شکست اقدام به خودکشی کرد و حکومت باکجه شکل گرفت، سوسانو در بنیان گذاری حکومت باکجه نقش اساسی داشت.

بانو سوسانو در سال ۶ قبل از میلاد در سن ۶۱ سالگی از دنیا رفت. برخی مرگ سوسانو را طبیعی و برخی دیگر مسمویت توسط تسو (دائه سو) می‌دانند.

دیگر خبرها

  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • تهران صاحب بلندترین سکو بانجی‌ جامپینگ دنیا
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • بدون شرح با یک دنیا حرف (عکس)
  • سوسانو چگونه از دنیا رفت و جومونگ چه بلایی سر او آورد؟
  • حمله عجیب روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه: پیـام پنهان دارد | از بعد نمادین روزها غفلت نکنید!
  • اعتراض دانشجویان در آمریکا و اروپا خبر اول رسانه‌های دنیا + فیلم
  • لیگ ملت‌ها: اعلام لیست پدیده جدید والیبال دنیا
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه