Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر اصغر عبدلی روز دوشنبه در نشست مجازی " بررسی واکسن کرونا ایرانی " با دانشجویان پیام نور بندرگناوه افزود: مطالعات بالینی این واکسن در چند فاز انجام خواهد شد که فاز بالینی یک، بیشتر به‌منظور ارزیابی بی خطری آن انجام شده‌است و در این فاز واکسن کوو ایران برکت در ۲ دوز با غلظت پنج و سه میکروگرم استفاده شد که در ۲ مطالعه مجزا بین افراد ۱۸ تا ۵۰ سال و سپس بین افراد ۵۱ تا ۷۵ سال انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشیار ویروس شناسی انستیتو پارس تهران گفت: فاز بالینی دوم  این پروژه پس از به‌دست آوردن نتایج خوب فاز بالینی یک روی افراد بیشتری در حدود ۲۸۰ نفر و  رده سنی ۱۸ تا ۷۵ سال به عمل آمد و در این مرحله 2 شاخصه بی خطری و  ایمنی زایی مد نظر قرار گرفت.

عبدلی ادامه داد: با اتمام فاز بالینی دوم  واکسن کوو ایران برکت ، فاز بالینی سوم  با حدود ۲۰ هزار نفر داوطلب آغاز شد که با موفقیت در حال انجام است و نتایج اولیه آن به محض مشخص شدن ارایه می‌شود.

وی  با ارائه توضیحاتی پیرامون مراحل تخصصی ساخت واکسن کرونای ایرانی کووایران برکت در داخل کشور و مطالعات و مراحل مختلف انجام شده آن افزود:  تحقیقات و مطالعات پیش بالینی  این واکسن از اسفند ماه سال ۹۸ همزمان با  شیوع ویروس کرونا بر اساس شرایط کشور و نیازسنجی آینده آغاز شد.

فناور پروژه واکسن کووایران با بیان اینکه بذر این واکسن کامل  ایرانی است، افزود: مطالعات حیوانی برای مطمئن شدن از ایمنی زا بودن و  عدم سمیت، روی موش، خوکچه هندی، خرگوش و میمون انجام شده است که در ابتدا سمیت تک دوز، سمیت چند دوز، تحمل موضعی را مورد بررسی قرار دادیم و  بعد از اطمینان از بی خطری برای ارزیابی ایمنی زایی چندین دوز را ارزیابی کردیم.
عبدلی با بیان اینکه مطالعات پیش بالینی  در قالب سی تی دی ( CTD ) تحویل سازمان غذا و دارو شده است:  گفت: این مطالعات در چند مرحله از سوی غذا و دارو مورد بررسی و داوری قرار گرفت.

وی افزود: پس از نهایی شدن ارزیابی های غذا و دارو، پرونده به کمیته اخلاق ارسال شد که مورد بررسی قرار گرفت و پس از آن مجوز ورود به فاز بالینی برای واکسن کوو ایران برکت صادر شد.

متخصص ویروس شناسی پزشکی  گفت: در شرایط نرمال و غیر پاندمی  ۵ تا ۱۰ سال برای تولید یک واکسن مورد نیاز است تا مورد مطالعه قرار بگیرد و به تولید برسد، اما  در شرایط پاندمی مانند شرایط کرونایی حال حاضر نیاز است تحقیقات با سرعت و شتاب بیشتری پیش رود تا بتوان از این طریق مردم را  نجات داد و شرایط را کنترل کرد.
وی بیان کرد: باتوجه به اینکه  هجمه‌های زیادی علیه کارهای علمی داخلی در کشور وجود دارد و  دارای بهترین دانشمندان و محققان در جهان هستیم، بهتر است که دانشمندان داخلی،  انتقادهای سازنده و هم افزایی در مسیر علم و صنعت داشته باشند.

وی اظهارداشت:  تنها راه نجات کشور تکیه بر دانش و توان دانشمندان داخلی است و اگر محققان داخلی به خوبی و با برنامه ریزی پیش بروند، می‌توانند کشور را در صنعت واکسن و دارو بی نیاز کنند.

عبدلی با اشاره به اینکه اولویت اصلی  همه محققان کشور سلامتی مردم است، بیان کرد:  ما فرزند این ملت و مدیون این آب و خاک هستیم و دل در گرو این سرزمین داریم و نهایت سعی خود را می‌کنیم تا به دور از سیاست زدگی، عین واقعیت را به مردم کشورمان با شفافیت ارایه کنیم.

رئیس دانشگاه پیام نور گناوه گفت: باتوجه به اینکه  بیش از یک سال از شیوع کرونا می گذرد و کشورهای زیادی در راستای ساخت واکسن و ایمنی در برابر این ویروس در حال تلاش هستند ، کشور ایران نیز یکی از اولین کشورها در این زمینه است.

مجید قربانی افزود:  رهبرمعظم انقلاب اسلامی به استفاده از واکسن ایرانی تاکید فرمودند و خود ایشان نیز از همین واکسن تزریق کردند که نیاز است در مورد  واکسن‌ها برای جامعه هرچه بیشتر شفاف سازی و اطلاع رسانی شود تا ابهامات موجود برای مردم در این زمینه برطرف شود.

وی یادآورشد: در همین راستا نشست علمی بررسی واکسن ایرانی کرونا به همت دانشگاه پیام نور  و با حضور فناور پروژه واکسن کووایران برکت برگزار شده است تا به سئوالات و ابهامات جامعه در این زمینه پاسخ داده شود.

در پایان این نسشت مجازی که  به همت دانشگاه پیام نور گناوه نور گناوه برگزار شد ، فناور پروژه واکسن کووایران به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ داد.

برچسب‌ها ویروس کرونا بوشهر سلامت و بهداشت کوو ایران برکت گناوه دانشگاه پیام نور فضای مجازی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بوشهر سلامت و بهداشت ویروس کرونا بوشهر سلامت و بهداشت کوو ایران برکت گناوه دانشگاه پیام نور فضای مجازی دانشگاه پیام نور فاز بالینی ایران برکت واکسن کوو انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۸۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از ستاد اطلاع‌رسانی اجلاس، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ضمن خوشامدگویی به مهمانان، روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفتگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

کشانی، اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشور‌های عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

وی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفتگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

کشانی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفتگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری نشست روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگرد‌ها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • روایت رییس پژوهشگاه رویان از پیام رهبری در خصوص ساخت انسان کامل
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد