Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونسی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ویـروس کرونا خانـواده بزرگـی از ویـروس هـاست کـه شامـل طیـف گسـترده‌ای از بیمـاری سـرماخوردگی گرفتـه تـا بیماری‌هـای شـدیدتر ماننـد سـندرم شـدید تنفسـی حـاد می‌شـوند. سارس گونـه جدیـدی اسـت کـه قبلا در انسـان دیـده نشـده اسـت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(۲-COVID (CoV-SARS یـک کروناویـروس اسـت کـه بعنـوان عامـل سـندرم حاد تنفسـی بـرای اولیـن بـار در ووهـان چین در سـال ۲۰۱۹ شـیوع پیـدا کـرد.

او افزود: بیمـاران مبتلا بـه ۲-CoV-SARS طیـف وسـیعی از علائـم خفیـف تـا شـدید تنفسـی، تب، سـرفه و تنگـی نفـس را نشـان می‌دهنـد کـه ضرورت تشـخیص سـریع در ایـن بیمـاران کاملا احسـاس می‌شـود تـا بتـوان جلـوی گسـترش پاندمیـک آن را گرفـت. تسـت تشـخیص سـریع این بیماری بـرای شناسـایی افـراد آلـوده بـه ایـن ویـروس و نیـز کمـک بـه تشـخیص ایـن بیمـاری طراحـی شده اسـت.

یونسی بیان کرد: تســت Rapid Antigen ۲-CoV-SARS یــک تســت ایمونوکروماتوگرافــی اســت کــه جهــت تشــخیص و شناســایی آنتــی ژن طراحــی شــده اســت. ایــن تســت شــامل غشـای کونژوگـه حـاوی آنتـی بـادی هـای اختصاصـی علیـه ویـروس؛ ۲-CoV-SARS بـا نانـوذره طلا و نیـز یـک کونژوگـه IgG Rabbit بـا طلا  و غشـای نیتروسـلولز کـه توسـط خط T، تست و با خط C کنترل و پوشانده می‌شود، است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: زمانی کـه نمونـه تنفسـی اسـتخراج شـده در جایـگاه نمونـه ریختـه می‌شـود، جریانـی موئینگـی بـه سـمت نیتروسـلولز حرکـت می‌کنـد کـه سـبب تشـکیل خـط تسـت در صـورت وجـود آنتـی ژن ۱۹-COVID در بـدن می‌شـود. همچنیـن یـک کنتـرل داخلـی نیـز بـرای بررسـی صحـت عملکــرد تســت وجــود دارد کــه شــامل خــط کنتــرل اســت کــه بــا تشــکیل کمپلکــس بیــن کونژوگــه IgG Rabbit بــا IgG Rabbit-Anti اســت. عــدم تشــکیل ایــن خــط نشــان  دهنــده عــدم صحــت تســت اســت و باید بــا تســت دیگــری نمونــه بیمــار تکــرار شود.

او تصریح کرد: t Rapid Antigen ۲-CoV-SARS یــک تســت ایمونوکروماتوگرافــی اســت کــه بــرای تشـخیص کیفـی آنتـی ژن ۲-CoV-SARS در نمونـه هـای سـوآب نازوفارنکـس در افراد مشـکوک بــه کرونــا در نظــر گرفتــه شــده اســت. ایــن تســت در تشــخیص بیمــاران مشــکوک بــه عفونــت ۲-CoV-SARS همـراه بـا عالئـم بالینـی و نتایـج سـایر متغیرهـای آزمایشـگاهی کاربـرد دارد.

یونسی بیان کرد: ایـن تسـت شـامل کنتـرل کیفـی داخلـی اسـت کـه شـامل خـط کنتـرل است. هنگامی کـه تســت انجــام می‌شــود درصورتی کــه تســت بــه صــورت صحیحــی عمــل کنــد خــط کنتــرل (C) تشـکیل می‌شود. در صورتی‌کـه خطـی تشـکیل نشـود بـه ایـن معنـاسـت کـه تسـت، عملکـرد صحیحــی نــدارد و باید مجــدد تکــرار شــود. کیــت حــاوی یــک ســوآب کنتــرل مثبــت و منفــی است کــه بایــد هماننــد ســوآب نمونــه در بافــر اســتخراج قــرار گرفتــه شــده و تسـت شـود.

او در پایان با اشاره به ارزآوری تست‌های تشخیصی این شرکت دانش بنیان گفت: کیت‌های تشخیص سریع کرونای ما توانسته  ۲۰ میلیون دلار از خروج ارز از کشور جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید

ایجاد خط تولید نخستین داروی گیاهی کرونا در جهان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کیت تشخیص کرونا شرکت های دانش بنیان اسـت کـه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف