Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به انتخابات ۲۸ خرداد بیان کرد: مردم گلایه هایی داشتند که در رفتار انتخاباتی آنان قابل درک است و اتفاقا باید این موضوع از نظر اقتصادی، روانشناسی و جامعه شناسی بررسی و آسیب‌شناسی و برای رفع آنها برنامه‌ریزی و اقدام شود. .

به گزارش ایسنا، سید احمد رسولی نژاد نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: کشور در شرایطی قرار گرفته است که در صورت درایت و دقت مسولان  می‌تواند به یک فرصت بی نظیر و تاریخی تبدیل شود، توقع مردم از دولت و مجلس انقلابی زیاد است و دیگر بهانه‌ای برای کار نکردن و یا بدکارکردن پذیرفته نیست و باید به نحو مطلوب از این فرصت کم نظیر برای اصلاح ساختارهای معیوب و مدیریت امور در جهت برقراری عدالت، پیشرفت و اقتدار کشور استفاده شود، نخستین گام این است که از امروز بیش از پیش گلایه ها و مطالبات مردم و نظرات کارشناسان دانا و با تجربه شنیده و جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشکلات مردم به علت دشمنی های بیرونی، بی‌تدبیری ها و خیانت های داخلی بسیار زیاد و متنوع شده است، اما خوشبختانه هشتمین رییس جمهور دردمند و دردشناس است و ان شاءالله با برگزیدن همکاران و همراهان مخلص، کاربلد و پرتلاش و با ناکام گذاشتن عناصر فرصت طلب و مافیایی که  از همین روزها در صدد تصاحب مناسب برآمده‌اند، از دردها و رنج های مردم خواهد کاست، از آیت الله سید ابراهیم رئیسی انتظار می‌رود همکارانش را از میان تحصیل کرده‌های خوشنامی برگزیند که دارای روحیه جوان مومن انقلابی باشند و به طور مستند نسبت به پاکدستی و مردم داری شان نظارت شود، از سیاست‌ها و برنامه‌های دولت آیت‌الله رئیسی در جهت رفع مشکلات اساسی کشور و کاهش رنج های مردم حمایت و البته بر عملکرد اجرایی و بودجه ای دولت نظارت جدی و بدون مسامحه خواهیم کرد، ما در مجلس آماده مانع برداری در مسیر خدمت گذاری دولت سیزدهم هستیم و خوشبختانه شرایط خوبی از این جهت فراهم است، همه می‌دانیم که کار دولت جدید با موانع و پیچیدگی هایی در حوزه‌های اقتصادی و روابط بین‌الملل روبرو است که به فضل الهی ، هدایت های رهبر معظم انقلاب و پشتوانه مردم، با دقت و درایت از آنها عبور خواهد شد.

رسولی نژاد بیان کرد: بر اساس دیدگاه رئیسی همه مردم اعم از رای داده ها و رای نداده ها، جمهور هستند و حق دارند از امنیت، معیشت و امید به آینده و کشوری مقتدر و پیشرفته برخوردار باشند، دوستداران و حامیان آقای رئیسی مراقبت کنند که به نام حمایت از ایشان،  بخش‌هایی از مردم را نرنجانند، مردم گلایه هایی داشتند که در رفتار انتخاباتی آنان قابل درک است و اتفاقا باید این موضوع از نظر اقتصادی، روانشناسی و جامعه شناسی بررسی و آسیب‌شناسی و برای رفع آنها برنامه‌ریزی و اقدام شود .

این عضو کمیسیون عنوان کرد: سید ابراهیم خود را نه  رییس، بلکه خادم مردم می‌داند و تواضع و اخلاص ایشان بر کسی پوشیده نیست، امیدوارم همکاران ایشان نیز در دولت چنین باشند که اگر در این زمینه کوتاهی شود همه دستاوردها و امیدواری ها بر باد خواهد رفت، دشمنان قسم خورده و بدخواهان ایران و اسلام منتظر هستند تا کمترین نقص و کجروی از ما خدمتگزاران مردم ببینند تا ناکارآمدی دین و انقلاب را در بوق و کرنا کنند، آنها از هم اکنون تمام تلاش خود را خواهند کرد تا دولت و مجلس انقلابی را در محاسبات و برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری و انتصابات دچار خطا و تشتت کنند، فهمیده اند که  دوره جدیدی از همگرایی و همکاری منطقه‌ای با محوریت ایران و همسایگان آغاز شده است و به زودی شاهد گسست میان قدرت های استکباری و همپیمانانشان در منطقه و جهان خواهیم بود،انتظار می‌رود مناسبات و همکاری‌های بین‌المللی براساس عدالت، احترام متقابل، آرامش و سعادت بشر پیگیری شود.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در نطق خود همچنین به حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و گفت: سیل در اردیبهشت ماه سال جاری خسارات سنگینی به روستاها، باغات و مزارع و زیرساخت‌های دو شهرستان دماوند و فیروزکوه وارد آورد،تگرگ شدید و سرمازدگی در چند نوبت خسارات بسیاری را بین ۷۰ تا ۱۰۰ درصد به باغات دو شهرستان وارد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دولت سیزدهم احمد رسولی نژاد انتخابات ۱۴۰۰ گلایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت

محمدباقر قالیباف در دومین جلسه با مسئولان اقتصادی دولت رئیسی که چهارشنبه برگزار شده بود با تعیین یک ضرب الاجل برای دولت تاکید کرده بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

در همین راستا، معاون پارلمانی رئیس جمهور طی نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی، توضیحاتی را در پاسخ به اظهارات قالیباف در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز ارائه داد.

متن نامه حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسمه تعالی
جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم.

پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:

۱. دیدگاه‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاست‌های اقتصادی در چارچوب قوانین دائمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاست‌های اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاست‌های اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی (وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می‌باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاست‌های اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاست‌ها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفند ماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیت‌ها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال ۱۴۰۲ (رشد ۹ ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ‌های رشد کشور‌های جهان بوده است.

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالا‌های اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه‌ای با نرخ مصوب به موقع تأمین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی ۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارز‌ها به کالا‌های سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالا‌های اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه‌ای که هیچ وقفه‌ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی تأمین می‌شوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر (۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده می‌کنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می‌شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیاز‌های تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی‌های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم‌ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازار‌ها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است. دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم‌ها و اقدامات رسانه‌ای، به دنبال تشدید انتظارات تورمی و اختلال در حوزه‌های اقتصادی بویژه بازار‌های ارز و کالا می‌باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.

سیدمحمد حسینی

معاون پارلمانی رئیس جمهوری

منبع: مهر

tags # سید ابراهیم رئیسی ، محمد باقر قالیباف سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • اولین واکنش دولت رئیسی به ضرب الاجل اقتصادی قالیباف
  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست