Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از هلث کلیولند کلینیک، شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که شاهد رشد ناخن به درون گوشت پا بوده باشید. این موضوع می‌تواند بسیار دردناک باشد. در حقیقت همزمان با رشد ناخن و فرو رفتن بیشتر آن به گوشت، بر شدت درد فرد افزوده می‌شود.

دانشمندان آمریکایی می‌گویند زمانی شرایط بدتر می‌شود که بدانیم با شکافی که ناخن در پوست پا ایجاد می‌کند، باکتری‌ها و عوامل بیماری زا می‌توانند وارد آن شده و باعث بروز عفونت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع می‌تواند گستردگی درد را بیشتر کند. به طور معمول رشد ناخن به درون گوشت پا همراه با قرمزی، تورم، گرم شدن آن منطقه و درد همراه است.

دلایل زیادی می‌تواند باعث بروز پدیده ناخن فرو رفته در گوشت پا شود. اصلی‌ترین این دلایل شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- سابقه خانوادگی (وراثت): تحقیقات حاکی از آن است که رشد ناخن و فرو رفتن آن در گوشت پا می‌تواند از یکی از والدین  یا هر دوی آن‌ها به فرد منتقل شده باشد.

۲- کفش نامناسب: به طور معمول پوشیدن کفش‌های تنگ و سفت می‌تواند باعث بروز این پدیده شود.

۳- جراحت و ضربه: پریدن با نوک انگشتان پا، افتادن شیء سنگین روی پا یا فعالیت‌هایی مانند فوتبال باعث فشار روی انگشتان پا می‌شود.

۴- پیرایش نامناسب ناخن: یکی از اصلی‌ترین دلایلی که باعث رشد ناخن به درون گوشت پا می‌شود این است که افراد به صورت نامناسب اقدام به کوتاه کردن ناخن خود می‌کنند. زمانی که افراد ناخن پای خود را خیلی کوتاه می‌کنند احتمال بروز این پدیده زیاد است.

۵- پدیکور: مراقبت‌های زیبایی از پا امروزه در میان زنان طرفداران زیادی دارد. با این حال، اگر فردی که این کار را برای شما انجام می‌دهد مجرب نباشد و فرآیند کوتاه کردن ناخن‌ها را به درستی انجام ندهد، این موضوع می‌تواند باعث رشد ناخن به درون گوشت پا شود.

۶- گردش خون ضعیف: افراد بزرگسالی که از گردش خون ضعیف رنج می‌برند، احتمال بیشتری دارد که شاهد بروز این پدیده باشند. این افراد شامل مبتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و دارای سابقه طولانی در استعمال دخانیات هستند.

خبر خوب این است که می‌توانید در بیشتر موارد رشد ناخن به درون گوشت پا را در خانه درمان کنید. در ابتدا پا‌های خود را درون آب گرم قرار دهید. این موضوع باعث نرم شدن پوست و کاهش التهاب می‌شود. حال با یک ناخن گیر تمیز قسمت‌هایی که به زیر پوست رفته است را جدا کرده و پس از این کار از پماد‌های حاوی آنتی بیوتیک  استفاده کنید.

با این حال، اگر شاهد عفونت هستید بهتر است برای این کار به پزشک مراجعه کنید. تمیز نگه داشتن پا و نظافت آن پس از درمان بسیار ضروری است.

بیشتر بخوانید

۴ عادت اشتباه در زندگی که باعث کاهش طول عمر می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری ناخن کفش نامناسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حدود ۱۰۰ درصد مطالبات کارگران در مهاباد بروز است
  • هشدار هواشناسی برای کشاورزان یزدی/ بروز مداخلات جوی در بافق
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • مرزهای طراحی لاک ناخن جابجا شد (فیلم)
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • (ویدئو) سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟