Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از تاس، وزارت بهداشت روسیه در رهنمودهای واکسیناسیون کووید ۱۹ اعلام کرد، زنان باردار از گروه‌های خطرناک باید پس از هفته ۲۲ علیه ویروس کرونا واکسینه شوند.

گروه پرخطر شامل زنان بارداری است که از چاقی، بیماری‌های مزمن ریوی، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و انکولوژیک، بیماری‌های مزمن کلیه و کبدی رنج می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان تأکید می‌کنند، واکسن  اسپونتیک وی در دوران بارداری باید در مواردی استفاده شود که منافع قابل انتظار برای مادر بیشتر از خطرات احتمالی برای کودک باشد. به عبارت دیگر، دلایل خوبی برای واکسیناسیون مادران از گروه‌های پرخطر، از هفته ۲۲ بارداری وجود داشته باشد.در حال حاضر هیچ اطلاعاتی وجود ندارد که نشان دهد واکسن اسپونتیک وی ممکن است تهدیدی برای زنان باردار یا جنین باشد.

به گفته وزارت بهداشت روسیه، طبق گزارش‌های موجود در مورد تأثیر واکسن‌های  کووید ۱۹ در بارداری و وضعیت های پری ناتال، تاکنون هیچ اطلاعاتی مبنی بر اینکه این واکسن‌ها (اسپونتیک‌وی و اسپونتیک لایت) ممکن است تهدیدی برای زنان باردار یا جنین باشد، وجود نداشته است.

در همین حال، آرگ توتولیان، متخصص ویروس شناس آکادمی علوم روسیه گفت: واکسیناسیون می‌تواند به محافظت از زنان باردار در برابر عواقب شدید کووید ۱۹ کمک کند.

 متخصص ویروس شناس آکادمی علوم روسیه می‌گوید: در حال حاضر، به طور قطع می‌توان گفت که واکسیناسیون برای مادران باردار بی خطر است. داده‌های کافی در مورد تأثیر واکسیناسیون بر نوزاد در سراسر جهان جمع شده است. به همین دلیل ایمن سازی مادران - به طور خاص، واکسیناسیون به موقع مادران باردار - یک فرصت مناسب برای محافظت از آنها است. 

این دانشمند گفت: تنها استثناء در این قانون زنانی هستند که به دلایل پزشکی نمی‌توانند واکسینه شوند.

میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه اعلام کرد، با در نظر گرفتن نتایج مثبت آزمایشات ایمنی پیش بالینی واکسن و داده‌های جمع آوری شده در مورد ایمنی و کارآیی آن در طی آزمایشات، کارشناسان تصمیم گرفته‌اند اجازه استفاده از واکسن اسپونتیک وی را برای زنان باردار صادر کنند. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت واکسن زنان باردار اسپونتیک وی بهداشت روسیه زنان باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد