Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج؛ در هفته‌های اخیر به دلایل مختلف از جمله خرابی نازل‌ها در جایگاه‌های سوخت سی‌ان‌جی یاسوج شاهد صف‌های طولانی و اعتراضات مردمی بودیم.

به همین منظور گزارشی با عنوان جایگاه سی‌.ان‌.جی یا گورستان نازل‌های اسقاطی آقایان شورا و شهردار یاسوج کجای کارید؟ منتشر شد که شرکت پالایش و پخش فراوردهای نفتی استان جوابیه‌ای به این گزارش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این جوابیه آمده است: به دلیل درج خبر با موضوع جایگاه سی ان جی یا گورستان نازل های اسقاطی در سایت خبرگزاری فارس خواهشمند است جهت آگاهی و اطلاع رسانی به مردم شریف شهر یاسوج جوابیه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد را در سایت مذکور درج و انعکاس نمایید.

همان‌گونه که مستحضرید جایگاه‌های توزیع سوخت سی ان جی مطهری، بنسنجان جمعه بازار، شهرک ولایت و هلال احمر تحت تملک شهرداری یاسوج می باشند و در خصوص انجام هزینه جهت رفع ایراد از فریم «بدنه» دیسپنسرها زیباسازی و برطرف نمودن هرگونه ایرادات فنی قطعات داخلی و بدنه دیسپنسرها می بایست اقدام لازم از سوی آن شهرداری صورت پذیرد.

دوم اینکه معمولاً دیسپنسرها به صورت آماده به کار در جایگاه ها وجود دارند که می بایست در زمان خرابی هر یک از دیسپنسرهای فعال از آنها استفاده شود یا جایگاه همچنان با ظرفیت کامل تعریف شده ادامه فعالیت می‌کند که متأسفانه شهرداری یاسوج توجه به این مهم نداشته و علیرغم تذکرات مکرر و لازم به شهرداری اقدامی صورت نمی‌پذیرد.

سوم در خصوص طولانی بودن صفحه جایگاه‌های سوخت در چند روز اخیر شهر یاسوج به دلیل خرابی ایراد فنی کمپرسور در دو جایگاه سوخت عبدی‌زاده با ظرفیت ۲۰۰۰ متر مکعب با ۸ نازل و جایگاه سوخت سی ان جی جمعه بازار با ظرفیت ۱۰۰۰ مترمکعب و چهار نازل و از دست دادن همزمان دو هزار متر مکعب از ظرفیت سوخت رسانی بوده که موجب ایجاد صف های طولانی در سایر جایگاه‌های سوخت گردیده که با پیگیری های مکرر و مستمر این شرکت مشکلات مرتفع و در حال حاضر هیچ گونه مشکلی وجود ندارد.

ضمنا این شرکت آمادگی خود را مبنی بر پذیرش سرمایه‌گذار بخش عمومی در صورت داشتن شرایط لازم جهت احداث و راه اندازی جایگاه سوخت سی ان جی بر اساس دستورالعمل های جاری شرکت پخش فرآورده های نفتی اعلام می نماید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: یاسوج شهرداری ان بازار سوخت سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۷۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی

ایده اعطای بنزین به نفر به جای خودرو، رویکردی نوین در مدیریت منابع انرژی و بهبود عملکرد اقتصادی محسوب می‌شود. این طرح می‌تواند تأثیرات قابل توجهی بر الگوهای مصرف سوخت و نهایتاً بر اقتصاد کلان داشته باشد. در حال حاضر، مقادیر قابل توجهی بنزین به دلیل استفاده غیرکارآمد و قاچاق هدر می‌رود. با اجرای این طرح، هر فرد بر اساس نیاز واقعی خود بنزین دریافت می‌کند، که این امر می‌تواند منجر به کاهش قابل توجهی در هدررفت بنزین شود.

با اعمال سیاست تخصیص بنزین به افراد به جای خودروها، دسترسی به حجم زیادی از بنزین برای قاچاقچیان به طور مؤثری محدود می‌شود. در این ساختار، هر فرد می‌تواند سهمیه بنزین خود را با قیمت‌های داخلی و یا قیمت‌هایی نزدیک به تعادل جهانی به فروش برساند؛ این امر انگیزه برای قاچاق بنزین به کشورهای همسایه را کاهش داده و به نوبه خود می‌تواند به کاهش قابل توجهی در فعالیت‌های قاچاق منجر شود. این تغییرات نه تنها باعث افزایش درآمدهای ارزی از طریق امکان صادرات بیشتر به بازارهای بین‌المللی می‌شوند، بلکه به تقویت اقتصاد کشور و شفافیت بیشتر نیز کمک می‌کنند.

علاوه بر این، با اجرای طرح اعطای یارانه بنزین به افراد به جای خودروها، تحول عمده‌ای در الگوی مصرف سوخت در کشور رقم خواهد خورد. این طرح به شهروندان امکان می‌دهد تا با استفاده بهینه از سهمیه‌های اختصاص یافته، نه تنها هزینه‌های شخصی خود را مدیریت کنند بلکه به سمت افزایش استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و روش‌های اشتراکی حرکت کنند. به عنوان مثال، ترغیب به سفرهای دسته‌جمعی و هماهنگ‌سازی برنامه‌های سفر با دیگران، مصرف بنزین را به شکل چشمگیری کاهش می‌دهد و تجربه‌های اجتماعی مشترک و خاطره‌انگیزی را فراهم می‌آورد.

با کاربردی‌تر شدن مصرف بنزین، می‌توان انتظار داشت که سطح آلودگی ناشی از احتراق ناکارآمد سوخت کاهش می‌یابد. این امر نه تنها به بهبود کیفیت هوا کمک می‌کند، بلکه سلامت عمومی را نیز تقویت می‌کند. به این ترتیب، طرح تخصیص بنزین به نفر به جای خودرو می‌تواند یک پیروزی چندجانبه برای اقتصاد، محیط زیست و جامعه باشد.

با اجرای طرح اختصاص سهمیه بنزین به نفر، تغییراتی در رویکرد تخصیص یارانه انرژی در بخش بنزین ایجاد خواهد شد. در این طرح، هر شخص به جای خودرو، سهمیه بنزین دریافت می‌کند و در صورت عدم استفاده، می‌تواند این سهمیه را به بازار صادرات بفروشد. این امکان فرصتی برای کسب درآمد ارزی از طریق فروش سهمیه بنزین فراهم می‌آورد، که این انگیزه مالی می‌تواند رانندگان فعال در صنعت حمل و نقل را نیز به سوی استفاده از CNG سوق دهد. با فروش سهمیه بنزین خود و استفاده از CNG، رانندگان می‌توانند هزینه‌های سوخت خود را کاهش داده و در عین حال منافع اقتصادی به دست آورند.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج