Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مجیدفرخی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در راستای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر کاهش مصرف سموم و کنترل بیولوژیک آفات، عملیات مبارزه بیولوژیک علیه شپشک آرد آلود مرکبات با رهاسازی کفشدوزک کریپتولموس در مرحله اول در سطح ۴۵۶ هکتار در باغ های مرکبات جنوب استان کرمان پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فرخی افزود: این آفت از طریق تغذیه شیره گیاهی منجر به ضعف عمومی درخت می‌شود.

مدیرحفظ نباتات جهاد کشاورزی اظهارداشت: وجود پوشش مومی بر روی پوره‌های این آفت باعث شده که مبارزه شیمیایی با سموم تماسی و گوارشی بر علیه آن موثر نباشد و بهترین راه کنترل این آفت استفاده از دشمنان طبیعی (حشرات مفید) است.

او افزود:کفشدوزک کریپتولموس در مرحله لاروی و حشره کامل شکارچی بوده و از تخم، پوره‌ها و حشرات کامل شپشک‌ها تغذیه می‌کند.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی اهداف مبارزه بیولوژیک را تولید محصول سالم و عاری از مصرف سموم شیمیایی، جلوگیری از مقاوم شدن آفات به سموم شیمیایی، توسعه کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست دانست.

او اعلام کرد: مرحله دوم رها سازی کفشدوزک شهریورماه امسال در باغ های مرکبات شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد اجرا می شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی آفات گیاهی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۶۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به کشت بیش از ۶۵۰ هکتار کلزا امسال در این شهرستان، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

توکل آبشناس، کم آب بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبور عسل را از جمله مزایای کشت کلزا برشمرد.

او همچنین با اشاره به اینکه کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، گفت: از سیاست‌های اصولی جهاد کشاورزی ترویج کشت محصولات کم آب بر مانند کلزاست.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • فوت یک نفر در کرمان بر اثر صاعقه
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود