Web Analytics Made Easy - Statcounter

مختار مهاجر روز دوشنبه به خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت : سهمیه در نظر گرفته شده برای سال ۱۴۰۰ گلستان اجرای انواع گلخانه در سطح ۸۰ هکتار است.

وی ادامه داد: در راستای توسعه گلخانه های گلستان همگام با ارتقای دانش و تجربیات عوامل شاغل در بخش تولیدات گلخانه ای، ترویج فرهنگ تولید محصولات گلخانه ای و افزایش مشارکت مردمی، رفع موانع و تسریع در روند صدور مجوز، اعطای تسهیلات بانکی تا سقف ۸۰ درصد سرمایه گذاری طرح، پایش و نظارت بر عملیات صدور مجوز، پرداخت تسهیلات، ساخت و بهره برداری از گلخانه ها و آموزش نیروی انسانی، با سرعت و جدیت در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجر پیش بینی کرد: تا پایان امسال و با بهره برداری از ۷۵ هکتار گلخانه در حال ساخت، سطح گلخانه های در حال بهره برداری گلستان به ۱۲۹ هکتار برسد.

وی گفت : در این سطح با تولید ۳۰ هزار و ۸۰۰ تن سبزی و صیفی و ۲۱ میلیون اصله انواع گل و گیاه زینتی افزون بر سه هزار و ۲۲۶ میلیارد ریال درآمد نصیب بهره برداران این بخش در گلستان شده و ۲ هزار و ۸۷۰ فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم نیز ایجاد خواهد شد.

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی گلستان نیز در این راستا گفت: اولویت ایجاد گلخانه‌ در استان راه اندازی بخش‌های تولید سبزی و صیفی است.

مهدی لطفی ترویج کشت گلخانه‌ای را یکی از برنامه های بلند مدت جهادکشاورزی گلستان برشمرد و افزود: تا سال ۱۴۰۴ سطح گلخانه‌های ایجاد شده استان به هزار هکتار خواهد رسید که در صورت تحقق آن به ازای هر هکتار گلخانه ۱۰ شغل مستقیم و ۲۰ شغل غیرمستقیم ایجاد می‌شود.

تصویب ایجاد ۵۰۰ هکتار گلخانه برای تولید محصولات کشاورزی در سفر دی ماه سال ۹۷ رییس جمهوری به گلستان، تاکیدی بر نگاه ویژه مسوولان برای شتاب دادن سرمایه‌گذاری این حوزه است.

گلستان به سبب شرایط جغرافیایی و طبیعی و امکان تولید ۹۲ محصول، تهدید کم آبی برای فعالیت کشاورزی در مزارع ناشی از خشکسالی‌های اخیر و وجود بازار خوب برای مصرف محصولات کشاورزی به ویژه سبزی و صیفی در داخل و کشورهای آسیای میانه، ظرفیت زیادی برای ایجاد و توسعه گلخانه ای دارد که با حمایت دولت از متقاضیان، رونق سرمایه‌گذاری در این بخش از سال ۹۶ شتاب چشمگیری گرفت.

مطابق گزارش سازمان جهادکشاورزی گلستان، ۳۷ درصد از درآمد این استان شمالی از محل فعالیت در بخش کشاورزی به دست می آید.

سالانه پنج میلیون و ۱۵۰ هزار تن از جمله انواع محصولات زراعی، باغی، شیلات، دام و طیور در گلستان تولید می‌شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان گلستان کشت گلخانه ای رونق تولید گرگان اشتغال زایی گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان گلستان کشت گلخانه ای وزارت جهاد کشاورزی استان گلستان کشت گلخانه ای رونق تولید گرگان اشتغال زایی گلستان هکتار گلخانه سبزی و صیفی گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۰۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان
  • دلایل نوسان قیمت پیاز