Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز مدیر کل حفاظت محیط زیست البرز گفت: عرصه‌های طبیعی استان البرز زیستگاه و مأمن بسیاری از گونه‌های حیات وحش از قبیل پلنگ، روباه، شغال، انواع پرندگان، انواع پستانداران، خزندگان و... است که تخریب زیستگاه، خشکسالی و کمبود غذا و ...زمینه‌های ایجاد تعارض بین انسان و حیات وحش را به وجود می‌آورد.

فردین حکیمی در گفت و گو با ایسنا، گفت: به منظور سیاستگذاری جدید و تاکید بر آموزش مباحث زیست محیطی توسط اداره کل حفاظت محیط زیست استان و واحدهای تابعه و ارتقاء فرهنگ زیست محیطی و آموزش گروه‌های هدف « جوامع محلی » کارگاه آموزش زیست محیطی آموزش رفع تعارضات میان گوشتخواران بزرگ جثه "خرس قهوه‌ای" و جوامع محلی با همکاری جهاد دانشگاهی استان البرز برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حکیمی افزود: این کارگاه پنج روزه به منظور نهادینه کردن فرهنگ حفظ محیط زیست در بین اقشار مختلف جامعه طبق هماهنگی با جوامع محلی منطقه طالقان، با حضور دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستا منطقه حفاظت شده البرز مرکزی ( آسارا ) و منطقه شکار ممنوع طالقان و فرمانداری طالقان در تاریخ 15 لغایت 19 تیرماه سال جاری با رعایت پروتکل های بهداشتی در حال برگزاری است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست البرز ادامه داد: در این کارگاه آموزشی مسائل زیست محیطی چون لزوم حفظ تنوع زیستی و حفاظت از گونه‌های جانوری و همچنین تعارض حیات وحش از جمله خرس قهوه‌ای  با جوامع محلی مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بر لزوم مشارکت کلیه اقشار مردم و دوستداران محیط زیست در حفظ محیط زیست تاکید می‌شود.

حکیمی بیان کرد: عرصه‌های طبیعی استان البرز زیستگاه و مأمن بسیاری از گونه‌های حیات وحش از قبیل پلنگ، روباه، شغال، انواع پرندگان، انواع پستانداران، خزندگان و... است که تخریب زیستگاه، خشکسالی و کمبود غذا و ...زمینه‌های ایجاد تعارض بین انسان و حیات وحش را به وجود می‌آورد.

حکیمی در پایان از مردم شریف استان به ویژه جوامع محلی که در نزدیکی زیستگاه‌های طبیعی این گونه نادر و حمایت شده زندگی می‌کنند خواست تا از تردد و رفت و آمد غیر ضروری در ارتفاعات و مناطق جنگلی استان که زیستگاه این گونه است خودداری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد دانشگاهی استان البرز زیست محیطی جوامع محلی محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۱۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات

دانشمندان در جستجوی حیات فرازمینی، تفکر سنتی را کنار گذاشته و نظریه‌های جدیدی ارائه می‌کنند.

به گزارش لایو ساینس، دو ستاره شناس، به نام هریسون پی اسمیت و لانا سینابایان، می‌گویند که بیگانگانی که در سیارات فراخورشیدی زندگی می‌کنند، می‌توانند بر روی شهاب سنگ‌ها سوار شوند تا سیارات از جمله زمین را مستعمره کنند.

این به مفهومی به نام "پانسپرمیا" مربوط می‌شود، نظریه‌ای که نشان می‌دهد اشکال حیات می‌توانند با "سواری" بر روی شهاب سنگ‌ها از سیاره‌ای به سیاره دیگر حرکت کنند. این نظریه همچنین نشان می‌دهد که ما ممکن است از ورود آنها آگاه نباشیم.

این دو دانشمند طرحی را منتشر کردند که در آن جزئیات چگونگی شناسایی چنین پدیده‌هایی را توضیح می‌داد. اگر پان اسپرمی امکان پذیر باشد، به این معنی است که دانشمندان از نظر تئوری می‌توانند جستجوی خود را برای حیات فرازمینی محدود کنند، حتی اگر به طور خاص ندانند به دنبال چه هستند.

طبق گفته اسمیتد و سینابایان، اگر بیگانگان می‌توانستند بر اساس پراکندگی جهانی سفر کنند، احتمالاً سعی می‌کردند تغییرات مشابهی را در هر سیاره‌ای که به آن سفر می‌کنند ایجاد کنند.

اگر زندگی در یک سیاره فراخورشیدی کمتر قابل زندگی باشد، حیات بیگانه با قابلیت بذر انبوه در جای دیگری تلاش خواهد کرد. بر اساس این مطالعه جدید که در انتظار بررسی همتایان است، این اتفاق می‌تواند با سوار شدن بر روی شهاب سنگ‌ها یا دیگر اجرام آسمانی انجام شود.

همه چیز در مورد یافتن شرایط "خفیف" برای زنده ماندن است. اگر شرایط مناسب باشد، زندگی ممکن است شکوفا شود.

گونه‌های حیات فرازمینی که قادر به بذرپاشی انبوه هستند، تلاش می‌کنند تا تغییرات یکسانی را در هر سیاره‌ای که با آن روبرو می‌شوند ایجاد کنند و سعی می‌کنند آن را شبیه به سیاره اصلی خود کنند.

هدف اسمیت و سینابین شناسایی نشانه‌های زیستی بالقوه است که دانشمندان می‌توانند از آنها برای تشخیص حیات در سیارات دیگر از دور استفاده کنند.

گونه‌های فرازمینی که قادر به بذرپاشی انبوه هستند، سعی می‌کنند در هر سیاره‌ای که با آن روبرو می‌شوند، تغییرات مشابهی ایجاد کنند.

همانطور که حیات روی زمین شرایط و جو سیاره ما را تغییر داد، از جمله افزودن اکسیژن بیشتر، اشکال حیات بیگانه نیز خواص سیارات فراخورشیدی را تغییر خواهند داد.

دانشمندان می‌توانند این را از طریق آزمایش‌های آماری روی گروهی از سیارات که ویژگی‌های مشابهی دارند اندازه گیری کنند.

اگر سیاره‌های منفرد شباهت‌هایی با سیارات دیگر این گروه نشان دهند، این می‌تواند نشان دهد که حیات بیگانه به آنجا سفر و استعمار را آغاز کرده است یا حداقل چیزی عجیب در فضا در حال وقوع است.

با این حال، این تیم تأکید کرد که این مطالعه محدودیت‌هایی دارد، که مهمترین آنها این است که نظریه سیارات فراخورشیدی جرمی یک فرضیه آزمایش‌نشده است و تکنیک‌های آنها تن‌ها در صورتی عمل می‌کنند که داده‌های کافی در مورد تعداد زیادی از سیارات فراخورشیدی وجود داشته باشد.

منبع: The Sun

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات