Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نشست این کمیسیون با وزیر نیرو درباره قطعی‌های پی در پی برق در کشور گفت: در این نشست اقدامات کوتاه مدت و میان مدت و دراز مدت را بررسی کردیم. در حوزه اقدامات کوتاه‌مدت، ظرفیت‌های مختلفی وجود دارد که می‌تواند به کمک صنعت برق بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  امروز برخی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها مانند وزارت نفت و پتروشیمی‌ها و دیگر صنایع نیروگاه‌های برقی دارند که باید به طور کامل در اختیار وزارت نیرو قرار بگیرد تا به مدار کشور وارد شوند با توجه به شرایط اضطراری کشور و با پیگیری ریاست و نایب رئیس مجلس، امروز از همه مسئولان حوزه برق و آب به بررسی وضعیت فعلی و اتخاذ راهکار‌های برون رفت از آن پرداخته شد.

رئیس کمیسیون انرژی اظهار کرد: معتقدیم شرایط کشور به شدت موجب نگرانی مردم شده و باید به مردم حق داد که در تابستان و شرایط کرونایی، تحمل این حجم از سختی را ندارند. در نتیجه از سوی مسئولان ذیربط باید تدابیر و پیشگیری‌های لازم انجام می‌شد.

حسنوند تصریح کرد: بخشی از تولید بخش خصوصی کشور در انرژی‌های تجدیدپذیر قرار دارد که حداقل ۳۰۰ مگاوات آماده است و با انعقاد قرارداد تصویب وزارت نیرو با این مجموعه می‌تواند ظرف حداکثر هفته آینده وارد مدار شود.

وی اظهار کرد: اورهال برخی نیروگاه‌ها از جمله نیروگاه رامین با تأخیر انجام شده و موجب کاهش تولید شده است، دیروز هم ۳۱۶ مگاوات وارد مدار شد و می‌تواند حدود ۳۰۰ مگاوات دیگر را اضافه کند. به این ترتیب تا حدودی خاموشی‌ها می‌تواند کاهش یابد.

رئیس کمیسین انرژی گفت: ما وزارتخانه‌ها، سازمان ها، نیرو‌های مسلح و بیمارستان‌ها را موظف کرده ایم برای تولید برق از ژنراتور‌ها و دیزل‌های خود استفاده کنند و از برق سراسری کمتر بهره برده شود تا مشترکان مصرف خانگی با خاموشی زیادی مواجه نشوند.

این نماینده تصریح کرد: حدود ۲ درصد از مصرف برق کشور در روشنایی و معابر است که ما از وزارت نیرو خواسته‌ایم تا روشنایی معابر در کشور کاهش یابد.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو قطع برق وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۳۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور