Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، ولی تیموری معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی کشور با اشاره به وضعیتی که این روزها درخصوص مسافران ایرانی که برای تزریق واکسن به ارمنستان سفر کرده‌اند به وجود آمده، گفت: مدتی است که هر آخر هفته درخصوص ورود و خروج گردشگران و تورهای ایرانی به ارمنستان با مشکل روبه‌رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به بخش‌نامه وزارت بهداشت درخصوص ورود و خروج تور سختگیری‌های زیادی وجود دارد. در حال حاضر نیز بیشتر افرادی که طی مدت اخیر به ارمنستان سفر کرده‌اند، خودجوش و انفرادی سفر کرده‌اند. چنانکه عده‌ای با هم قرار می‌گذارند و در قالب یک گروه سفر می‌کنند. 

تیموری ادامه داد: اکنون نیز مرز ایران و ارمنستان مملو از ماشین‌های شخصی است و مردم خودشان به این سفر می‌روند و از تورهای گردشگری خبری نیست.

وی تاکید کرد: توری تحت عنوان تور واکسن در کشور وجود ندارد و هیچ‌یک از آژانس‌داران حق تبلیغ تور واکسن ندارند. اگر چنین امری اتفاق بیفتد، تخلف است. در حال حاضر نیز آژانس‌داران تور ارمنستان برگزار می‌کنند و در این حین مسافران اگر برایشان این امکان فراهم شود که واکسن بزنند، واکسن خواهند زد اما هیچ تعهدی برای زدن حتمی واکسن وجود ندارد.

تیموری تصریح کرد: ارمنستان در ابتدای امر اعلام کرده بود که هیچ محدودیتی برای زدن واکسن به گردشگران ندارد. از این رو تعدادی از ایرانی‌ها به ارمنستان سفر کردند و واکسن زدند اما اکنون سیاست دیگری در پیش گرفته و عنوان می‌کند مسافری که به ارمنستان می‌آید، باید ۱۰ روز بماند. بعد واکسن به او زده شود. به این معنا که بلافاصله واکسن زده نمی‌شود. این قانون قرار است از چند روز دیگر اجرایی شود. به همین دلیل این روزها با کاهش تزریق واکسن به مسافران در این کشور روبه‌رو هستیم.

تغییر قوانین ارمنستان، ایرانی‌ها را سردرگم کرد

بنا بر این گزارش، چندی پیش سفیر ارمنستان در تهران عنوان کرد: از پانزدهم ژوئیه (۲۴ تیر) افرادی می‌توانند در کشور ارمنستان واکسن کرونا بزنند که بیش از ۱۰ روز در این کشور اقامت داشته باشند. بیشتر کسانی که در این کشور با سه واکسن استرازنکا، اسپوتنیک‌وی و سینوواک واکسینه شده‌اند، شهروندان خود این کشور هستند اما اتباع غیرارمنستانی هم که بیش از یک هفته در ارمنستان بوده‌اند، به طور رایگان واکسن دریافت می‌کنند. با این‌حال از ۲۴ تیر دیگر حداقل زمان ماندن برای تزریق واکسن ۱۰ روز خواهد شد.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی کشور تاکید کرد: در حال حاضر به دلیل ازدحام بیش از حد مسافران ایرانی در ارمنستان، خدمات کاهش یافته است. نه تنها محل اقامت مناسب پیدا نمی‌شود، بلکه خودرو و سایر امکانات خدماتی هم کم شده است. واکسن هم نیست و مسافران باید حداقل ۱۵ روز صبر کنند تا نخستین دوز را بزنند. تعداد واکسن‌های ارمنستان نیز خیلی محدود است و این محدودیت شرایط جدیدی برای مسافرانی که خواهان واکسن هستند، به وجود آورده است.

به گفته تیموری، از آنجا که وزارت بهداشت هنوز واکسن‌هایی که در ارمنستان تزریق می‌شود را تایید نکرده، از این رو این امر مورد تایید این وزارتخانه نیز نیست. اما نمی‌توانیم جلوی مردم را بگیریم. فقط می‌توانیم تاکید داشته باشیم که تور واکسن برگزار نشود.

این مسئول افزود: مردم بدانند که چه در قالب تور و چه خودجوش اگر می‌خواهند به ارمنستان سفر کنند و قصد دارند در این سفر واکسن بزنند، واکسن در ارمنستان با محدودیت همراه است و اولویت با افرادی است که دوز دوم را باید بزنند. از این رو ممکن است مسافران ایرانی دچار سردرگمی شوند. 

کد خبر 613539 برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی و گردشگری ارمنستان سفر - گردشگری كرونا در ايران واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی و گردشگری ارمنستان سفر گردشگری كرونا در ايران واکسن کرونا ارمنستان سفر ۱۰ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۵۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • تصاویری تلخ از تصادف مرگبار اتوبوس ایرانی‌ در خاک ارمنستان
  • تصادف مرگبار اتوبوس ایرانیان در ارمنستان
  • تصاویر تصادف مرگبار اتوبوس ایرانی در ارمنستان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان