Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دانشیار دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با توجه به نوپدید بودن بیماری کرونا، استفاده از طب سوزنی و مکمل در درمان کرونا باید بر اساس مستندات علمی باشد.

دکتر شاپور بدیعی با تاکید بر اینکه شهروندان در صورت ابتلا و یا بروز علائم مشکوک به کرونا برای بررسی و تشخیص این بیماری به نزدیک ترین مرکز خدمات جامع سلامت و یا کلینیک های درمانی مراجعه نمایند خاطر نشان کرد: در صورت ابتلا، بهترین راهکار، رعایت توصیه های پزشکانی است که در این زمینه آموزش های لازم را فرا گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طب سوزنی به عنوان یکی از طب های مکمل در سراسر دنیا شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد، تصریح کرد: در 100 سال اخیر با افزوده شدن منابع علمی و تحقیقات و پژوهش ها در این زمینه، جایگاه خود را در کمک به درمان برخی از بیماری ها همچون چاقی و لاغری، استرس و مشکلات روحی خفیف، مشکلات باروری و بسیاری از مشکلات جسمانی باز کرده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در طب سوزنی با استفاده از سوزن هایی با آلیاژ و اندازه خاص در نقاط خاصی از بدن، مکانیزمی در بدن ایجاد می شود تا بدن خود ترمیم را انجام و در کمک به بهبودی بیماری تاثیر گذار باشد.

دکتر بدیعی با تاکید بر مراجعه و استفاده از خدمات مراکز معتبر از جمله پزشکان متخصص و سلامت کده هایی که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت می کنند، اظهار کرد: در صورت استفاده نابجا از روش طب سوزنی توسط افراد غیر علمی و آموزش ندیده به طور حتم فرد با عوارض جسمانی روبرو خواهد شد.

وی مدت زمان هر جلسه طب سوزنی را 25 تا 30 دقیقه و دوره درمان را شش تا 12 جلسه عنوان کرد و گفت: برخی از سازمان های بیمه گر، خدمات طب سوزنی را زیر پوشش قرار داده اند.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: طب سوزنی درمان کرونا استرس باروری طب سوزنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۴۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟

 به گزارش تابناک به نقل از وری‌ول هلت،‌ اگر مدت‌زمان آلرژی از موعد انتظارتان بیشتر شد یا اینکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.
هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست
نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن
داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت