Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،علیرضا محمدی کرجی ران ،مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان  با اشاره به ذخیره سازی 301 هزار تن کالای اساسی در بندر شهید رجایی گفت: کالای‌های اساسی شامل گندم، جو، شکر، برنج، روغن خوراکی و کود شیمیایی در انبار‌ها و محوطه‌های بندر شهید رجایی ذخیره سازی شده که این میزان بدون احتساب کالا‌های اساسی کانتینری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی کرجی ران افزود: شکر با  ۸۵ هزار تن بیشترین میزان حجم موجودی و همچنین محموله‌های گندم با ۱۳ هزار و ۹۰۰ تن دارای کمترین میزان حجم کالای اساسی انباشت شده و محموله جو با ثبت چهار روز، رکورد دار کمترین میزان ماندگاری در بندر شهید رجایی است.

بیشتر بخوانید؛ 

پایان تشریفات گمرکی کالای اساسی در بندر شهید رجایی

اوگفت: تجهیز بندر شهیدرجایی به برج‌های تخلیه غلات جدید با راندمان بالا، افزایش جرثقیل‌های ساحلی با هدف افزایش بهره وری و عملیات تخلیه و بارگیری کالا‌های اساسی از اقدام‌های مهم در دستور کار اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از اواخر پارسال، سازمان بنادر تعرفه‌های خدمات بندری در حوزه کالا‌های اساسی را بر حسب مدت زمان تعریف و مصوب کرده است.

محمدی کرجی ران افزود: این تعرفه بر اساس کتابچه تعرفه و به‌صورت پلکانی بر حسب مدت زمان ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۵ و ۶۰ روزه و بیشتر از آن محاسبه می‌شود و بر همین اساس قیمت برای هر دوره زمانی متفاوت است و به‌صورت تصاعدی افزایش پیدا می‌کند.

او گفت: پیگیری‌های لازم با صاحبان کالا‌های اساسی به منظور سرعت بخشی در خروج کالا‌ها و هماهنگی با سازمان‌های مرتبط در امر ترخیص و تامین ناوگان حمل و نقلی نیزصورت پذیرفته است.

انتهای خبر / ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ذخیره سازی کالای اساسی بندر شهید رجایی کالا های اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۵۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین

عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در حاشیه این بازدید گفت : تولیدکنندگان فعال در بخش بسته بندی محصولات کشاورزی ، باید برای به روز کردن نوع خدمات خود تلاش کنند.

شهرزاد افزود: بسته بندی میوه از موضوعات مورد توجه در کشور چین، و یکی از مشکلات ما در کشور ، بویژه در هرمزگان است که به شدت به آن روبرو هستیم.

وی گفت : واحدهای صنعتی فعال استان در زمینه تولید سبدهای بسته بندی، توانمندی ارائه این شکل و نوع از بسته بندی را در هرمزگان دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان افزود: از شیوه حمل و نقل ویژه میوه و تره بار این محل بازدید شد و می توانیم این روش را به عنوان یک الگو در استان اجرا کنیم.

خلیل قاسمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز در این بازدید گفت: واحدهای سبدسازی و یونولیت سازی استان که در بازدید امروز ما را همراهی کرده بودند از نحوه بسته بندی میوه و تره بار ایده گرفتند.

قاسمی افزود : هرمزگان بعنوان استان مرزی، می تواند با اصلاحاتی در امر بسته بندی ویژه میوه و تره بار، به نتایج مطلوبی در امر صادرات غیرنفتی استان دست یابد. 

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • توسعه بازارهای تجاری با روش های غیرسنتی
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد