Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات اولیه در یک مطالعه آزمایشی در کالج سلطنتی لندن، اتوآنتی‌بادی‌های مشترکی را در میان افراد دارای نشانه‌های کووید طولانی شناسایی کرده است.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از یک مستندِ شبکه خبری بی‌بی‌سی، بر اساس این یافته پزشکان در انگلیس وعده داده اند که ظرف شش ماه آینده یک آزمایش ساده خون برای شناسایی بیماران مبتلا به "کووید طولانی" در دسترس خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که پادتن‌ها مسئول مبارزه با بیماری و حمله به عوامل خارجی در بدن هستند، آتوآنتی‌بادی‌ها، پادتن‌هایی هستند که به اشتباه به بافت‌ها یا اندام‌های خود بدن حمله می‌کنند و موجب التهاب، آسیب یا اختلال در عملکرد آنها می‌شوند که اغلب خستگی مفرط و نشانه‌های دیگر را به بار می‌آورد.

متخصصان کالج سلطنتی لندن با مقایسه خون ده‌ها بیمار مبتلا به این بیماری دریافته اند که در خون بیمارانی که به سرعت از کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند یا بیمارانی که هرگز به ویروس مبتلا نشده‌اند، اتوآنتی‌بادی‌ وجود ندارد.

این اتوآنتی‌بادی‌ها در بیمارانی یافت شدند که قبلا نتیجه آزمایش‌شان به کووید-۱۹ مثبت درآمده بود و نشانه‌های کووید طولانی از جمله خستگی، تنگی نفس، درد عضلانی، سردرد، فراموشی، بی‌خوابی و سرگیجه را در مدت ۱۲ هفته یا بیشتر گزارش کرده بودند.

پرفسور دنی آلتان از کالج سلطنتی لندن، سرپرستی این کار تحقیقاتی را بر عهده داشت.

وی می گوید:‌ بسیار خوش‌بین هستم و امیدوارم که ظرف شش ماه به یک آزمایش خون ساده دست یابیم که می‌توانید از پزشک عمومی خود بگیرید و فکر می‌کنم این امر می‌تواند برای افرادی که نتوانسته‌اند پزشک خود را متقاعد کنند یا به مراقبت‌های ویژه دسترسی یابند، خبر مهمی باشد، زیرا دیگر مسئله حرف من و حرف شما نیست، بلکه آزمایش تشخیص است که حرف اول را می‌زند.

او همچنین درباره شمار موارد ابتلا به کووید ناشی از لغو مقررات مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی که قرار است از روز ۱۹ ژوئیه اجرایی شود، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایندیپندنت، هرگونه عفونت ویروس کرونا (نه فقط در مورد کسانی که بستری شده‌اند) خطر ایجاد کووید طولانی را به همراه دارد، و تحقیقات نشان داده است که از هر هشت نفری که جواب آزمایش آنها مثبت درآمده، یک نفر دست‌کم ۱۲ هفته به نشانه‌های کووید طولانی مبتلا شده است. شناسایی و تایید موارد کووید طولانی اولین گام در جهت فهم بهتر ویژگی‌های این ویروس و درمان آن در طولانی‌مدت است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کووید طولانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۸۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر

پزشکان امیدوارند این ربات در تشخیص ایمن و دقیق تر سرطان ریه موثر باشد.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، پزشکان بر این باورند که تشخیص زودهنگام در حفظ زندگی مبتلایان به سرطان موثر است.

براساس گزارش موسسه ملی سرطان سالانه 125 هزار نفر در آمریکا به خاطر سرطان ریه جان خود را از دست می‌دهند.

این ریز روبات که از دستگاه‌های فعلی دقیق‌تر و ظریف تر است قادر به حرکت در محدوده گسترده تری از ریه و تشخیص غده و زائده های ریزتر و مشکوکتری است.

جزئیات بیشتر در باره نحوه کار و عملکرد این ربات را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: راهی برای تشخیص زودهنگام سرطان ریه روش درمانی جدید برای سرطان ریه ۷ علامت ابتلا به سرطان ریه

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون