Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، شهرام مبصربه مناسبت روز صنعت و معدن، اظهار کرد: حدود هزار و ۲۰۰ معدن در استان اصفهان وجود دارد که بیش از ۷۴۰ مورد از آنها، معادن غیر از شن و ماسه است. معادن از نظر نوع به شش گروه فلزات، غیرفلزات، سنگ‌های تزیینی، سنگ آهک، خاک رس و شن و ماسه و سنگ آهک لایه تقسیم بندی می‌شوند که تمام این شش گروه در استان اصفهان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبصر اضافه کرد: تمام معادن موجود در استان خصوصی هستند به استثنای معدن طلای موته، سرب نخلک و سنگ آهک پیربکران که زیر نظر «شرکت تهیه و تولید» تحت نظارت ایمیدرو است.

۳۰ درصد معادن استان اصفهان غیرفعال است

رییس سازمان نظام مهندسی معدن استان اصفهان به معادن غیرفعال استان اصفهان تصریح کرد: استان اصفهان بالاترین جایگاه صنعتی کشور را دارد و از نظر تعداد معادن جایگاه نخست و در تولید در رتبه سوم قرار داریم که نشان دهنده جایگاه ویژه این استان در حوزه صنعت و معدن کشور است.

وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد معادن استان اصفهان غیرفعال است، اظهار کرد: رتبه ایران در میان کشورهای صادرکننده مواد معدنی بالا نیست و این جای تاسف دارد. کشوری مانند ترکیه که یک دهم کشور ایران نیز معدن ندارد، از لحاظ صادرات مواد معدنی از ایران بالاتر است. رکود سرمایه گذاری حاکم بر صنایع معدنی، نگاه جزیره ای و نگاه یک جانبه از آسیب های وارده به این صنعت است.

چین و ایتالیا؛ پیشتاز خام فروشی مواد معدنی

مبصر پیرامون خام فروشی مواد معدنی، گفت: اگر سنگ از دل کوه استخراج شود و بدون هیچ گونه فرآوری صادر شود، خام فروشی محسوب می‌شود، اما اگر یک سنگ استخراج و به صورت شش وجهی برش داده شود (کوبیک شود) و این گونه صادر شود، خام فروشی نیست و کشورهایی نظیر چین و ایتالیا در این زمینه پیشتاز هستند.

تاثیر ماشین آلات معدنی فرسوده بر تولید و صادرات

وی از به روز نبودن ماشین آلات معدنی هم یاد کرد و گفت: این معضل در روند تولید و صادرات بخش معدن استان اصفهان تاثیر سوء گذاشته است و این موضوع ما را از رقابت پذیری با دنیا دور می کند.

رییس سازمان نظام مهندسی معدن استان اصفهان با اشاره به اینکه اجماعی در صادرات مواد معدنی وجود ندارد، گفت: بخش خصوصی نسبت به صادرات مواد معدنی اقدام می کند و پس از آن اعلام می شود؛ همین موضوع بر صادرات کمی و کیفی مواد معدنی تاثیر می گذارد.

نقش برجسته «شرکت فولاد مبارکه» در معدن و صنعت کشور

وی به نقش ارزنده و برجسته شرکت فولاد مبارکه در بخش صنعت و معدن کشور تاکید کرد و توضیح داد: شرکت فولاد مبارکه نقطه عطف و مهمترین جایگاه صنایع و معادن کشور را به خود اختصاص داده است؛ چراکه در حال حاضر با مدیریت دقیق مطابق با استاندارهای جهانی در عرصه تولید و صادرات کشور به فعالیت تولیدی مشغول است.

مبصر کمبود معادن معدنی پایدار از جمله سنگ آهن را یکی از چالش های صنایع فولادی برشمرد و تصریح کرد: شرکت فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان در تامین مواد معدنی پایدار در مضیقه هستند که نیاز است به عنوان متولیان این بخش، چاره اندیشی کنیم؛ چراکه بالاترین راندمان و بازده تولید متعلق به شرکت فولاد مبارکه است.

پربیننده ترین نتایج اولیه آزمون استخدامی شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر اعلام شد همکاری همه دستگاه ها در جهت تسریع در ترخیص کالاهای گمرکات / اتصال کلیه سامانه‌ها به سامانه جامع تجارت تا پایان تیرماه پافشاری وزارت صمت در توجیه اقدامات ضد‌ اقتصادی ایران دهمین فولادساز و دومین تولیدکننده آهن اسفنجی جهان قطع برق شهرک های صنعتی متوقف شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فولاد مبارکه اصفهان شرکت فولاد مبارکه استان اصفهان صنعت و معدن مواد معدنی خام فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست

مهدی زارع خورمیزی رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان تفت گفت: کارشناسان به صورت منظم کلیه معادن موجود درحوزه شهرستان را پایش کرده و در صورت عدم رعایت الزامات زیست محیطی اخطار‌های لازم به متولیان معادن ارائه می‌دهند. 

وی افزود: فعالیت تمامی معدن فعال به صورت منظم توسط کارشناسان محیط زیست رصد می‌شود. 

زارع خورمیزی با بیان اینکه فعالیت‌های معدنی یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست است، ادامه داد: متولیان معادن به منظور کاهش تبعات فعالیت معدنی خود باید الزامات زیست محیطی را رعایت کنند تا از تهدیدات و تخریب بیش از حد طبیعت جلوگیری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی