Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@02:02:58 GMT

دمنوش پنج گیاه موثر در درمان و پیشگیری از کرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۴۵۸۹۰

دمنوش پنج گیاه موثر در درمان و پیشگیری از کرونا

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر علی شکوری گنجوی در خصوص این ترکیب گیاهی اظهار کرد: با دم کردن مقدار برابری از آویشن، مریم گلی، شیرین بیان، زوفا و زنجبیل می‌توان دمنوش پنج گیاه را تهیه کرد که ضمن تامین حرارت بدن، بلغم عفونی شده را از بدن خارج و از سوی دیگر مشکلات و عوارض بیماری ویروسی را نیز دفع کند.

وی در تشریح راه‌های تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با عفونت‌های ویروسی نیز گفت : بیماری‌های ویروسی از جمله سرماخوردگی از لحاظ طب سنتی در گروه بیماری‌های سرد دسته‌بندی می‌شوند که بر اثر ابتلا به این بیماری‌ها، بدن به سمت سردی، گاه بلغم و گاه سودا می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با ویروس کرونا نیز بیان کرد: کرونا، ویروسی است که بدن را به سمت بلغم برده و عفونت ناشی از آن یک عفونت بلغمی (بلغم عفونت زده) است و دلیل سفید دیده شدن قسمتی از ریه‌ی بیماران کرونایی در سی تی اسکن‌ نیز همین علت است که مصرف آویشن، باعث تکه تکه شدن این قسمت‌های سفیدرنگ شده و اتصال و ارتباط ویروس‌ها را قطع می‌کند.

شکوری با بیان اینکه برای درمان بیماران کرونایی باید دمای بدن را افزایش دهیم تا از سردی بدن نجات یابد، خاطرنشان کرد: گیاهان زیادی برای درمان و پیشگیری از سردی بدن شناسایی شده‌اند که از جمله‌ی آن می‌توان به پونه، پولکی، آویشن، کاکوتی، نعناع فلفلی و ... اشاره کرد.

وی با اشاره به انجام تحقیقاتی در داخل و خارج کشور بر روی گیاه «مریم گلی» در راستای درمان بیماری‌های ویروسی افزود: پیش از شیوع ویروس کرونا از این گیاه برای درمان بیماری‌ ویروسی ایدز استفاده می‌شد و با توجه به اینکه کرونا نیز نوعی بیماری ویروسی است، از گیاه مریم گلی در درمان آن نیز استفاده می‌شود که نتایج خوبی در این زمینه به دست آمده است.

وی متذکر شد: پزشکان طب سنتی گاهی به اشتباه گیاه دیگری را به جای مریم گلی معرفی می‌کنند در حالیکه نام علمی این گیاه،« salvia » است که در درمان بیماری‌های ویروسی فوق العاده موثر بوده و در درمان ویروس کرونا نیز می‌توان از آن استفاده کرد.

این متخصص گیاهان دارویی با اشاره به تاثیر گیاه «شیرین بیان» در درمان کرونا خاطرنشان کرد: کرونا نوعی ویروس دارای پوشش پروتئینی بوده و به همین خاطر داروهای بسیاری بر روی آن تاثیر نمی‌گذارد اما بر اساس مقالات و منابع معتبر در سایت‌های داخلی و خارجی، شیرین بیان می‌تواند پوشش ویروس را شکسته و آن را از بین ببرد.

وی در خصوص گیاه زنجبیل نیز تاکید کرد: زنجبیل باعث نابودی ویروس می‌شود ‌زیرا مصرف آن ضمن افزایش گرمای بدن، سردی آن را نیز می‌گیرد؛ هم‌چنین گیاه زوفا نیز به عنوان آنتی بیوتیک عمل کرده و عاملی موثر در رفع مشکل تنگی نفس است.

شکوری در پایان افزود: بر اساس خاصیت‌ موثر گیاهان گفته شده می‌توان یک ترکیب و مخلوطی از آن‌ها را تحت عنوان دمنوش درست کرد که تاثیر بسیار خوبی در درمان کرونا دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس طب سنتی دمنوش مریم گلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۵۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان عاری از بیماری مالاریا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایون امیری با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا گفت: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم» تعیین شده است.

وی افزود: مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشور‌ها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

امیری با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشور‌های جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی می‌گوید: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

همایون امیری افزود: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان؛ همه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند.  

دیگر خبرها

  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا