Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار جامعه خبرگزاری فارس، خرید و فروش حیوانات ممنوعه در فضای مجازی مدت‌هاست توجه دوست‌داران و فعالان محیط‌زیست را به خود جلب کرده است. بسیاری از فعالان محیط زیست معتقد هستند که باید بر آگهی حیوانات وحشی در فضای مجازی نظارت کاملی صورت گیرد و سایت‌های خرید و فروش آنلاین نیز در این زمینه وارد عمل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دیوار» یکی از این سایت‌ها است که از سال گذشته به این موضوع ورود پیدا کرد و در ارتباط نزدیک و فشرده با فعالان سرشناس محیط زیست توانست به نقطه مطلوبی در این زمینه برسد و آگهی‌های ممنوعه در این سایت منتشر نشود.

سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات سایت دیوار، گفت: طی بازدید از مجموعه «دیوار» گزارشی از اقدامات دیوار برای مقابله با خرید و فروش حیوانات وحشی و ممنوعه ارائه شد که قابل تقدیر است.»

وی اضافه کرد: متاسفانه خرید و فروش حیوانات وحشی در ایران برای برخی سودجویان تبدیل به بازار جذابی شده است آنقدر که حاشیه شهری مانند تهران را به بازار ثابتی برای این تجارت و ابزار درآمدزایی تبدیل کنند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس افزود:همچنین پس از راه‌اندازی پلتفرم‌های آگهی و نیازمندی آنلاین و افزایش فعالیت‌های مردم در این پلتفرم‌ها، بعضی از قاچاقچیان یا شکارچیان حیوانات ممنوعه نیز فعالیت‌شان را به اینترنت انتقال دادند؛ آنها حیوانات ممنوعه را برای فروش آگهی می‌کردند یا اعضای بدن‌شان را به حراج می‌گذاشتند که خوشبختانه جلوی این فعالیت‌ها در سایت دیوار گرفته شد اما متاسفانه آگهی نامناسب در برخی سایت دیگر خرید و فروش آنلاین همچنان دیده می‌شود.»

چگونه جلوی دور زدن قانون گرفته شد؟

نماینده مردم تهران گفت: تا همین چند ماه گذشته فروشنده‌های متخلف می‌توانستند با دور زدن روش‌های نظارتی، حیوانات عجیب و غریبی در سایت دیوار آگهی کنند و مشتری‌های خود را پیدا کنند اما مجموعه دیوار نسبت به این موضوع احساس مسئولیت کرده و برای رفع این مشکل به راه حل‌های تخصصی با همکاری فعالان این حوزه روی آورده است.

وی ابراز داشت: در این زمینه دو مشکل وجود داشت که مشکل اول دور زدن ناظران آگهی از طریق استفاده از کلمات گمراه کننده بود و مشکل میزان اطلاعات تیم نظارت این پلتفرم در حوزه حیات وحش بود که با فعالیت داوطلبانه دیوار جهت همکاری با فعالان محیط زیست و حامیان حیوانات و ارائه آموزش‌های لازم این مشکلات به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.

فرهنگ‌سازی برای سرپرستی گرفتن حیوانات خانگی

رفیعی خاطرنشان کرد: سایت دیوار همچنین به تازگی به کاربران خود پیشنهاد کرده که به جای خرید و فروش حیوانات خانگی، سرپرستی آن‌ها را به عهده بگیرند. در حال حاضر اگر حیوانی مثل گربه و سگ را در «دیوار» جست‌وجو کنید، به جای بارگذاری آگهی‌های فروش، متنی با عنوان «سرپرستی حیوانات به جای خرید» پیش رویتان پدیدار می‌شود و همچنین در ادامه توضیحات دیوار را در مذمت خرید و فروش حیوانات خواهید خواند.

رئیس فراکسیون محیط زیست یادآور شد: در متن توضیح دیوار آمده: «حیوان کالا نیست؛ بهتر است به جای خرید حیوانات خانگی، سرپرستی آن‌ها را به عهده بگیرید. همچنین خرید و فروش حیوانات وحشی، بدون مجوز ممنوع است. آگهی‌های فروش گونه‌های ممنوع حیات وحش را به دیوار گزارش کنید.»

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست فضای مجازی سایت دیوار خرید و فروش حیوانات وحشی رئیس فراکسیون محیط زیست سایت دیوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۹۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: به منظور صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، با کشاورزانی که اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود کنند، طبق قانون برخورد می‌شود.

رضا علی‌نسب گفت: همه ساله پس از پایان فصل برداشت محصول از مزارع گندم، برخی افراد به‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی اداره‌ حفاظت محیط زیست، پسماند به جامانده از دروی محصول را آتش می‌زنند و موجب آلودگی شدید هوا می‌شوند که این امر خطرات زیادی برای مردم به ویژه کودکان و بیماران قلبی و ریوی به همراه دارد و امکان سرایت آتش به جنگل و زمین‌های مجاور نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی افزود: ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه نیز حسب وظیفه در صورت مشاهده این موارد و پس از تشکیل پرونده، عامل آتش‌سوزی را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

علی‌نسب تاکید کرد: آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت گندم و جو طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب ۱۳۷۶ و ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای