Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده زاهدان گفت: امروز بالاترین آمار فوتی کشور مربوط به استان سیستان و بلوچستان است. در حال حاضر از هر 100 نفر، 10 نفر فوت می‌شوند که این آمار رسمی است و من به این آمار نیز معترضم چرا که پراکندگی استان سیستان و بلوچستان بسیار است.

به گزارش خبرگزاری برنا ، نایب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده زاهدان درباره استفاده وزیر بهداشت از واژه‌های نامناسب در سیستان و بلوچستان گفت: وزیر حق ندارد خارج از نزاکت صحبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فداحسین مالکی در نشست علنی امروز( دوشنبه 28 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود با استناد به ماده 22 آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: از هیأت رئیسه دلخورم، بر اساس ماده مذکور شأن، جایگاه و اقتدار نمایندگان باید حفظ شود. پس از فراز و فرودهای ایجاد شده در مسائل زاهدان، آقای رئیس جمهور تمام قد از وزیر هتاک خود دفاع کرد اما مجلس سکوت کرد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم خود شاهد مباحث میان بنده و آقای نمکی در زاهدان بودند، افزود: از مردم ایران که با مردم مظلوم و نجیب سیستان و بلوچستان همصدا شده‌اند، سپاسگزارم.

وی با طرح این پرسش که مگر من به آقای نمکی چه مطلبی گفتم که ایشان با بیان سخنان نامناسب احساسات میلیون‌ها ایرانی را جریحه‌دار کرد، ادامه داد: با وزیر بهداشت و درمان مطرح کردم که شما در ارومیه بیان کردید که امروز سیستان و بلوچستان تنها یک نفر فوت کرده و زاهدان 450 تخت خالی دارد، از سوی دیگر شما مطرح کردید که در حال سیاه‌نمایی درباره وضعیت سیستان و بلوچستان هستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: به جای اینکه آقای نمکی پاسخ مناسبی درباره موضوعات مطرح شده ارائه دهد و از مردم سیستان عذرخواهی کند، از واژه‌های نامناسبی در برابر بنده استفاده کرد.

مالکی تصریح کرد: پس از بررسی هیأت وزارت کشور از شرایط استان سیستان و بلوچستان تمامی موضوعات مطرح شده از سوی آقای نمکی رد شد و آنچه واقعیت بود اعلام شد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه امروز بالاترین آمار فوتی کشور مربوط به استان سیستان و بلوچستان است، گفت: در حال حاضر از هر 100 نفر، 10 نفر فوت می‌شوند که این آمار رسمی است و من به این آمار نیز معترضم چرا که پراکندگی استان سیستان و بلوچستان بسیار است.

ملکی تصریح کرد: آقای نمکی انتظار دارد که مردم به او جایزه دهند در حالی که باید شهامت داشته و از مردم عذرخواهی کند. سیستان و بلوچستان 26 شهرستان دارد که از این میان 14 شهرستان فاقد بیمارستان است.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت در پاسخ به این نماینده گفت: موضوعات مطرح شده را قبول داریم، وزیر حق ندارد خارج از نزاکت صحبت کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در سیستان و بلوچستان امار ابتلا به کرونا استان سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی آقای نمکی نفر فوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • اجرای نمادین مناسک حج تمتع در سیستان و بلوچستان
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری های محلی در ارتفاعات سیستان و بلوچستان
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • ارتفاع بارش در ایستگاه فرودگاهی زاهدان به ۳۱ میلی متر رسید
  • ارتفاع بارش در زاهدان به ۳۱ میلی متر رسید
  • مسیر فرعی مهرستان - ایرانشهر براثر بارندگی بسته شد