Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا اردکانیان در جلسه ستاد مدیریت بحران و شورای کشاورزی استان خوزستان که امروز (۲ مردادماه) برگزار شد، اظهار کرد: بنا بر سیاست‌های دولت و برنامه‌هایی که در ابتدای دولت دوازدهم، هم خدمت نمایندگان در جلسه رأی اعتماد مطرح کردم و هم در جلسات دیگر ارائه دادم، با تأکید عرض می‌کنم که ما در ارتباط با بحث‌های انتقال آب بین حوضه‌ای هیچ طرحی را بدون مجوز زیست محیطی اجرا نکردیم و نمی‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا وی افزود: در این دولت هیچ طرح انتقال بین حوضه‌ای اجرا نشده است و تنها، طرح شیرین‌سازی و انتقال آب دریا به فلات مرکزی مطرح بوده است.

وزیر نیرو بیان کرد: در ارتباط با شرایط امسال و بحث کشت، روال این است که ابتدای سال آبی در همه استان‌ها به ویژه استان خوزستان با توجه به منابع وسیع آب و خاک، جدول منابع و مصارف آب را در خود استان تنظیم می‌کنند و برای تقسیم آب تصمیم‌گیری می‌شود که امسال نیز این کار انجام شد.

وی با بیان اینکه بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی هر سه ماه یک بار شرایط ترسالی و خشکسالی مشخص می‌شود و خود مقامات استان به این جمع‌بندی رسیده‌اند که برخی کشت‌های پرآب امسال محدود شود، افزود: برای اولین بار مجلس شورای اسلامی نیز در قانون بودجه به این کار، شکل قانونی داد. یعنی بر اساس بند ک تبصره ۸ قانون بودجه، اختیار تصمیم‌گیری در این خصوص به خود استان‌ها واگذار شد و نهایتاً کمیته سازگاری با کم‌آبی استان به ریاست استاندار و عضویت مدیران استانی متناسب با شرایط آبی سال، تصمیم می‌گیرند که چگونه عمل کنند.

اردکانیان با ابراز نگرانی از احتمال خشکسالی در پاییز پیش رو ادامه داد: همه دغدغه این است که چنانچه پیش‌بینی سازمان هواشناسی درست باشد و با خشکسالی دیگری و تأخیر در بارش مواجه باشیم، در تأمین آب شرب و کشت پاییزه برای کشاورزان با مضیقه مواجه نشویم.

وی افزود: شب گذشته جلساتی با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار و بررسی شد که چگونه رفتار شود تا معیشت کشاورزان آسیب نبیند.

وزیر نیرو در خصوص منابع مالی، گفت: همه می‌دانیم که دولت از نظر برنامه و طرح با محدودیت مواجه نیست. در سال ۹۶ طرح جامعی برای حل و فصل مسائل آب و فاضلاب و جمع‌آوری آب‌های سطحی تدارک دیده شد. بخشی از اعتبار تأمین شد و بخش قابل توجهی نیز به دلیل مشکلات مالی باقی ماند. امیدواریم با خبرهای خوبی که این روزها شنیده می‌شود، منابع مالی قابل ملاحظه‌ای به این مساله اختصاص داده شود و این طرح زودتر عملی شود.

وی بیان کرد: طرح فاضلاب استان خوزستان به ویژه فاضلاب اهواز موضوع بسیار مهمی است اما فراموش نکنیم که به اندازه اهمیت این طرح، جمع‌آوری آب‌های سطحی نیز مهم است. اینجا مشکل آب‌های سطحی به نوعی خود را در فاضلاب نیز نشان می‌دهد.

اردکانیان یادآور شد: مجموعه تصمیمات اخیر دولت تأثیر قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت.

وی گفت: در خصوص مدیران سعی ما این بوده که نه تنها در استان خوزستان بلکه در دیگر مناطق نیز به ظرفیت منابع انسانی استان توجه کنیم زیرا این بزرگ‌ترین ثروت تجدیدپذیر کشور است.

 

منبع: الف

کلیدواژه: استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه‌آهن دورود - خرم‌آباد با اشاره به اینکه این پروژه یکی از پروژه‌های مهم و راهبردی لرستان است، اظهار داشت: این طرح یکی از مطالبات جدی مردم استان به‌ویژه مردم خرم‌آباد است.

وی با بیان اینکه قرارداد ساخت این پروژه سال ۹۱ با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) منعقد و عملیات اجرایی آن همان سال آغاز شد؛ اما در پیچ‌وخم کمبود اعتبار ماند، افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح تا سال ۹۷، حدود ۳۸ درصد بود.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه این طرح در دولت سیزدهم جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور قرار گرفت، افزود: طی یک سال گذشته این طرح ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

شفقت با اشاره به اینکه از سه مسیر سازمان برنامه‌وبودجه، مولدسازی و فروش نفت برای تأمین منابع پروژه راه‌آهن تلاش‌هایی صورت‌گرفته است، بیان کرد: فعالیت اجرایی در این پروژه زمان‌بر است.

وی به اجرای ۳۳ کیلومتر تونل در این طرح اشاره کرد و افزود: باتوجه‌به اینکه مردم استان انتظار تسریع در روند ساخت این طرح را دارند، از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از پروژه را داریم.

استاندار لرستان، افزود: برای تأمین اعتبار ادامه اجرای طرح مراوداتی بین قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) و دولت بوده و املاکی در قالب مولدسازی در اختیار قرارگاه خاتم قرار داده شده است که می‌تواند به‌مرور از این منابع استفاده کند و این مهم در حال پیگیری است.

شفقت با تأکید بر اینکه حجم اعتبار پروژه بسیار سنگین است، افزود: پیگیر تأمین منابع آن هستیم و از گرفتن سهم استان کوتاه نخواهیم آمد.

استاندار لرستان رقم مطالبات قرارگاه خاتم از پروژه راه‌آهن لرستان را ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

کد خبر 6088478

دیگر خبرها

  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • رینگ چهارم با منابع استانی تکمیل نمی‌شود/ آلودگی هوا دغدغه اصلی برای اصفهان است
  • تصفیه خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • وزیر ارتباطات: برای سومین بار رفع فیلتر گوگل‌پلی را در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح کردیم
  • امسال شاهد رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید خواهیم بود
  • احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی/رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت