Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@21:37:50 GMT

ارتباط الکترونیکی ۶۰۰ کلانتری و پاسگاه با دادسراها

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۵۱۸۱

ارتباط الکترونیکی ۶۰۰ کلانتری و پاسگاه با دادسراها

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین اشتری در جلسه قرارگاه هوشمندسازی پلیس افزود: این امر یکی از اقدامات مطلوب ناجا در بحث هوشمند سازی پلیس است، امید است که این ارتباط الکترونیکی را بتوانیم در سایر کلانتری‌ها و همه کشور گسترش دهیم زیرا هدف ما از این طرح تسریع حداکثری در اجرای مأموریت و تسهیل خدمات رسانی به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه موضوع هوشمندسازی یک اولویت است به تأکیدات مقام عظمای ولایت در این خصوص اشاره و عنوان کرد: ایشان در این خصوص فرموده‌اند: «کار خوبی است و ادامه بدهید»؛ فرمایشات معظم له باید در این راستا مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد، ان‌شاءالله تا پایان سال بحث هوشمندسازی به نتیجه برسد و بتوانیم در هفته نیروی انتظامی سال جاری خدمات جدیدی را به مردم معرفی و در نهایت رونمایی کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به راه اندازی اپلیکیشن «پلیس من» که اکنون فعال است، تصریح کرد: در این اپلیکیشن خدماتی چون ثبت سرقت خودروها، پیگیری وضعیت کارت و سند خودرو، مشاهده خلافی خودرو، وضعیت خروج از کشور افراد دارای گذرنامه، شماره گذاری اینترنتی، استعلام تخلفات رانندگان، استعلام خودروهای مکشوفه، پرداخت عوارض خروج ازکشور، ثبت درخواست صدور و تعویض اینترنتی گذرنامه، استعلام گذرنامه، نوبت دهی اینترنتی شماره گذاری، آخرین وضعیت گواهینامه، اطلاع از وضعیت پلاک‌ها و نمره منفی افراد و… ارائه می‌شود؛ طرح هوشمندسازی پلیس می‌تواند همه مراجعات مردمی را کاهش دهد امید است که با رسیدن به اهداف مدنظر در این خصوص بتوانیم خدمات بهتری در حوزه امور جاری به مردم ارائه دهیم.

وی گفت: خوشبختانه اراده خوبی برای اجرای طرح هوشمندسازی در ناجا وجود دارد، از این رو بایستی تمامی اهداف مدنظر در این خصوص را عملیاتی کنیم تا مردم آن را حس کنند همچنین باید تلاش کنیم که در کارها تحول ایجاد کنیم.

سردار اشتری با اشاره به ایجاد زیرساخت‌های مطلوب و سیاست‌های کلی این طرح توسط مرکز فناوری و اطلاعات ناجا گفت: در این راستا اقدامات خوبی انجام داده‌ایم اما این کافی نیست، بایستی برای رسیدن به اهداف مد نظر از تجربیات سایر کشورها و همچنین ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان در این زمینه بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه در بحث هوشمندسازی تسریع در امور مردم در اولویت است، افزود: در این طرح باید اطلاعات درست به مردم داده شود و کار به هیچ عنوان متوقف نشود؛ ضمن اینکه به موازات طرح هوشمندسازی، آموزش نیروها به منظور اجرایی کردن آن به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 5266358

منبع: مهر

کلیدواژه: نیروی انتظامی سردار حسین اشتری ناجا شورای شهر تهران شهرداری تهران سازمان زندان ها قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا خوزستان غلامحسین محسنی اژه ای واکسن کرونا آسیبهای اجتماعی جشنواره فرهنگی دانش آموزی طرح ترافیک ترافیک علیرضا تابش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود

 

سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در همایش فرمانداران با اشاره به فرادستگاهی بودن حدنگاری و وجود موانع متعدد، بر نقش محوری فرمانداران در رفع موانع حدنگاری تاکید و خواستار ورود جدی فرمانداران به این حوزه شد.

 امروز همایش فرمانداران استان کرمان با حضور مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان، معاون سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری کرمان و فرمانداران شهرستان‌های سراسر استان تشکیل و در خصوص موانع موجود و راهکار‌های تسریع در حدنگاری پهنه‌های استان کرمان گفتگو شد.

سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان اظهار داشت: هویت‌بخشی به اراضی و املاک به نحوی که هیچ نقطه‌ای از کشور فاقد سند مالکیت حدنگار نباشد، حکم قانون جامع حدنگار و مورد تاکید جدی مقام معظم رهبری و سران قواست چرا که فاقد حدنگاری بودن بخشی از اراضی تبعات حقوقی، اقتصادی و اجتماعی فراوانی در پی داشته است و همچنین تثبیت مالکیت‌ها نقش ویژه‌ای در آمایش سرزمینی و مدیریت صحیح زمین دارد.

وی افزود: علیرغم تلاش شبانه‌روزی مجموعه ثبت اسناد و املاک استان کرمان در راستای تثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی و صدور ۹۹/۷ درصد از اراضی ملی استان، در بخش صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی، شهری و روستایی و دستگاه‌های دولتی، بخشی از کار بر زمین مانده که متقاضی‌محور بودن و فرادستگاهی بودن حدنگاری عوامل عمده این مسئله هستند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به فراهم شدن امکان ارائه خدمات غیر حضوری و بر پایه هوش مصنوعی در سایه توسعه حدنگاری و صدور اسناد رسمی گفت: بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی به صورت الکترونیک انجام می‌شود و در حوزه استعلامات نیز به دلیل ایجاد دفتر الکترونیک در اسناد تک‌برگ، ۸۱ درصد استعلامات دادگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌صلاح به صورت آنی و توسط هوش مصنوعی پاسخ داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه موانع جدی حدنگاری، متقاضی‌محور و فرادستگاهی بودن این اقدام است، بیان داشت: با توجه به اینکه صدور اسناد مالکیت، منوط به درخواست مالکین است، اطلاع‌رسانی و اقدامات تبیینی جهت آگاهی‌بخشی به وجوه مثبت سند مالکیت صورت گرفته و شاهد استقبال خوبی از سوی مردم بوده‌ایم، اما در این مسیر، بعضی موانع در مسیر حدنگاری وجود دارد که امیدواریم فرمانداران به عنوان فرماندهان قرارگاه حدنگاری شهرستان‌ها، در جهت رفع موانع همکاری کنند.

هاشمی با اشاره به نقش حدنگاری اراضی کشاورزی در تامین امنیت غذایی و شعار سال، به اولویت صدور اسناد اراضی کشاورزی در سال جاری اشاره و اضافه کرد: از مجموع ۵۴۳ هزار هکتار از اراضی تداخلی استان، تا کنون نسبت به ۲۱۱ هزار هکتار رفع تداخل صورت گرفته و برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان استان، در سال گذشته برای ۱۰۰ هزار از اراضی زراعی قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است و برای باقیمانده اراضی نیز اعتبار ویژه‌ای برای استان کرمان از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر گرفته شده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در ادامه با اشاره به وجود مشکلات ثبتی قدیمی و سابقه‌دار در برخی شهرستان‌ها گفت: در راستای تاکیدات رئیس محترم قوه قضائیه مقرر شد کمیته حل معضلات ثبتی با هدف شناسایی مشکلات ثبتی، در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تشکیل شود تا پس از شناسایی و احصاء معضلات ثبتی ریشه‌دار که حل آن نیازمند هم‌افزایی چندین دستگاه است، موارد حسب مورد در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان و یا شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان جهت اتخاذ راهکار مطرح شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • تبریز فقیرترین کلانشهر از نظر هوشمندسازی معابر است
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی