Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا قاسم سلیمانی دشتکی روز سه‌شنبه در نشست بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شهرستان حمیدیه در سرسرای اداری استانداری خوزستان افزود:۶۳درصد مجموع خسارات سیلاب سال ۱۳۹۸ پرداخت شده و ۳۷درصد باقی مانده خسارات وارده به بخش کشاورزی و دام استان با مصوبه اخیر هیات دولت پرداخت می‌شود.

وی گفت:۲ هزار و ۳۰۰میلیارد ریال از خسارات سیلاب تصویب و ابلاغ شده و ۵۱۰میلیارد ریال دیگر نیز در سفر اخیر اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری به خوزستان نیز مورد موافقت قرار گرفته و از روز شنبه ۹ مرداد پرداخت خسارات سیلاب ۱۳۹۸ شروع و به حساب کشاورزان و دامداران خوزستانی واریز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش ۹ میلیارد متر مکعبی آورد رودخانه های استان

نماینده عالی دولت در خوزستان با اشاره کلی به وضعیت خشکسالی و کم آبی در سال زراعی در خوزستان افزود: میانگین آورد رودخانه های خوزستان در سال های نرمال حدود ۲۳میلیارد متر مکعب بوده ولی در سال آبی جاری این میزان به ۱۴میلیارد متر مکعب رسیده است.

سلیمانی دشتکی افزود: کاهش آورد رودخانه های استان در کنار کاهش چشمگیر بارش ها به خصوص در زمستان و بهار ، همه بخش های کشاورزی ، دام و تامین آب آشامیدنی استان را تحت تاثیر قرار داده و درکنار آن کشت غیرمجاز برنج بر تنش آبی استان افزوده است.

وی خواستار همراهی کشاورزان ، بهره برداران و دامداران استان برای عبور از خشکسالی شد افزود: مهمترین دغدغه ما تامین آب برای کشت پاییزه در شهریور ماه امسال در استان است.

تشکیل کمیته‌ای برای پرداخت خسارات وارده به کشاورزی و دام استان

استاندارخوزستان از تشکیل کمیته ویژه برای پرداخت خسارات وارده به بخش های دام و کشاورزی استان در کوتاه ترین زمان ممکن خبر داد.

سلیمانی دشتکی گفت:دولت برای تامین خسارات وارده به بخش های دام ،کشاورزی و تامین آب آشامیدنی ۱۱هزار و ۵۰۰میلیارد ریال تصویب کرده که از این مبلغ ۶ هزار و ۹۰۰میلیارد ریال به حساب استانداری واریز شده و بقیه نیز درروزهای آینده واریز خواهد شد.

وی گفت:هیات فرمان اجرایی امام(ره) نیز برای تامین علوفه و خرید دام ۵۰۰میلیارد پرداخت خواهد کرد.

توزیع آب برای کشت پاییزه به کشاورزان واگذار شد

استاندار خوزستان گفت: رهاسازی آب برای کشت پاییزه توسط سازمان آب و برق و توزیع آن توسط کشاورزان منطقه صورت می گیرد.

وی گفت:با توجه به کمبود ذخایر پشت سدها ، کشاورزان باید با همراهی و مشارکت موثر به گونه ای در توزیع آب عمل کنند که آب از طریق کانال های آبرسانی به همه روستاهای و اراضی کشاورزی برسد.

وی گفت: باید واقعیت کمبود آب در خوزستان را پذیرفت و باید همه همراهی کنند تا از این شرایط سخت عبور کنیم و کمتر دچار تنش ها شویم.

در این نشست تعدادی کشاورزان شهرستان حمیدیه با اشاره به مشکلات خشکسالی و تنش آبی که گریبانگیر دام ، کشاورزی و آب آشامیدنی این منطقه شده خواستار رهاسازی پایدار آب از سد کرخه و کانال های آبیاری که مورد استفاده دام و ساکنان روستایی قرار می گیرد شدند.

سیدعلی موسوی از کشاورزان شهرستان حمیدیه با اشاره به محدودیت کشت تابستانه در این منطقه گفت: تعداد زیادی دام سبک که در آمار جهادکشاورزی منعکس نشده بر اثر کم آّبی و استفاده ازآبهای آلوده دچار بیماری شده و تلف شدند.

وی به نرسیدن آب در انتهای کانال های سلمان و چمران در منطقه حمیدیه و محروم شدن تعدادی از روستاهای مسیر از آب گفت:۹۰درصد اقتصاد این منطقه به کشاورزی و دامداری گره خورده است به همین دلیل مردم این منطقه با بروز تنش آبی و بی آبی محتمل خساراتن سنگینی شده‌‎اند.

سیدناجی هاشمی دیگر نماینده کشاوزان حمیدیه در ۲۵کیلومتری شمال غرب اهواز خواستار تعیین حقابه پنج متر مکعبی آب برای کانال سلمان با هدف رسیدن آب به انتهای کانال و بهبود کیفیت آب شد.

وی از بستن  اخیر کانال آب سلمان با مصوبه شورای تامین اهواز انتقاد کرد و خواستار لغو این مصوبه که زندگی مردم منطقه را با مشکلات زیادی رو به رو کرده است شد.

هاشمی همچنین خواستار پرداخت باقی مانده خسارت احشام شهرستان حمیدیه در جریان خشکسالی سال ۱۳۹۴ شد.

این درخواست از سوی استاندار خوزستان به دلیل گذشت ۶ سال از این مساله رد شد.

در این نشست اعلام شد حدود ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار برنج در منطقه حمیدیه به صورت غیرمجاز کشت شده است که برداشت آب از کانال سلمان و چمران تاثیر زیادی در کاهش آب این کانال ها داشته است.

در این نشست که مدیران کل مدیریت بحران استانداری خوزستان ، دامپزشکی ، جهاد کشاورزی خوزستان حضور داشتند بر مدیریت آب و توزیع متوازن آن و جمع آوری پمپ های غیرمجاز که مبادرت به برداشت آب می کنند و مناطق پایین دست را با مشکل رو به رو کرده اند تاکید شد.

به گزارش ایرنا اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری اول مرداد امسال در سفر ۲ روزه به خوزستان مشکلات مربوط به تنش آبی و راههای کاهش خشکسالی و رهاسازی آب از سدهای کرخه و دز را مورد بررسی قرار داد.

مناطق حمیدیه ، دشت آزادگان و هویزه و تالاب بین المللی و مرزی هورالعظیم بیشترین آسیب های ناشی از تنش آبی و خشکسالی را دیده‌اند.

برچسب‌ها کشاورزی خشکسالی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی خشکسالی خوزستان کشاورزی خشکسالی خوزستان خسارات وارده شهرستان حمیدیه خسارات سیلاب کانال ها تنش آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۵۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمید درخشان: برای تمدید قرارداد اوسمار عجله نکنید

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس با شکست مقابل شاگردان مجتبی حسینی از جام حذفی کنار رفت تا نتواند همانند فصل گذشته، موفقیت خود در این تورنمنت (قهرمانی حذفی) را تکرار کند. این در حالیست که آنها همچنان مدعی قهرمانی این فصل لیگ برتر محسوب می‌شوند و منتظر لغزش استقلال در صدر جدول هستند.

حمید درخشان درباره شکست پرسپولیس مقابل آلومینیوم گفت: به نظرم با تمام احترامی که برای آلومینیوم قائلم و عقیده دارم خوب و جانانه بازی کردند، باید بگویم پرسپولیس در این بازی به خودش باخت نه به تیم حریف. وقتی شما از حریف جلو می‌افتید و فاصله دو گله ایجاد می‌کنید یعنی نسبت به حریف برتری دارید ولی اینکه بعداً در چند نوبت بازی برده را با تساوی عوض می‌کنید و در نهایت در ضربات پنالتی بازی را واگذار می‌کنید این نشان از تصمیمات اشتباه سرمربی در جریان بازی دارد که نتوانسته بازی را کنترل کند و از برتری تیمش محافظت کند. تعویض‌های اشتباه و بازی دادن به بازیکنان در پست‌های غیر تخصصی از جمله این اشتباهات بود که در نهایت باعث شد پرسپولیس یک پیروزی را با شکست و حذف از مسابقات عوض کند.

وی با اشاره به روند این بازی گفت: اگر پرسپولیس ابتدا از حریف خود عقب می‌افتاد و بعد کار را به تساوی می‌کشاند قابل توجیه بود ولی وقتی شما جلو افتادی و برتری خودت را از دست دادی یعنی تصمیمات اشتباه گرفتی. برای همین است که می‌گویم پرسپولیس بازی را به آلومینیوم واگذار نکرد و به خودش باخت و متاسفانه حذف شد. جام حذفی می‌توانست میانبر خوبی برای قهرمانی و آسیایی شدن باشد ولی حالا فقط لیگ برتر باقی مانده است.

پیشکسوت پرسپولیس در مورد ماجرای تمدید قرارداد اوسمار که گفته می‌شد وابسته به نتیجه این بازی و تقابل با سپاهان است هم گفت: من همیشه گفته‌ام نباید در تصمیم‌گیری‌ها عجله کرد و احساسی برخورد کرد. الان وقت صحبت در مورد تمدید قرارداد نیست و هنوز چند بازی دیگر تا پایان فصل باقی مانده است و باید صبر کنیم فصل تمام شود و بعد در مورد او تصمیم بگیریم. الان برای صحبت در مورد تمدید قرارداد با اوسمار زود است و بهتر است این موضوع به پایان فصل موکول شود.

وی در مورد عملکرد امیررضا رفیعی و تاثیر نبود بیرانوند در نتیجه این بازی گفت: به نظرم رفیعی در گل‌های دریافتی در جریان بازی مقصر نبود ولی اگر بیرانوند بود با توجه به تجربه بالاترش ممکن بود در ضربات پنالتی بهتر به پرسپولیس کمک کند.

درخشان در مورد تقابل حساس این هفته با سپاهان هم توضیح داد: کار پرسپولیس در این بازی سخت است و با توجه به حذف از جام حذفی سخت‌تر هم شد و بازیکنان با استرس بیشتری به بازی‌ها می‌روند. سپاهان هم در چند هفته اخیر دوباره اوج گرفته و به روزهای خوبش نزدیک شده است. اگر پرسپولیس این بازی را ببرد تا حد زیادی به قهرمانی نزدیک شده است چرا که سخت‌ترین بازی در بین بازی‌های باقی مانده این دیدار است.

دیگر خبرها

  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • حمید درخشان: برای تمدید قرارداد اوسمار عجله نکنید
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • گواردیولا: اتفاقی که برای لیورپول افتاد ممکن است برای ما هم رخ دهد