Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیر حسین کولیوند روز دوشنبه در آیین رونمایی از نخستین اتوبوس آمبولانس ملی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با بیان اینکه میزان تماس با اورژانس ٢ و نیم بیماران کرونایی تا سه برابر هفته های گذشته است افزود: با توجه به اینکه در پیک جدید کرونا قرار گرفته ایم ماموریت های اورژانس به ٢ و نیم تا سه برابر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همکاران ما با تمام توان در حال خدمت رسانی هستند و بیمارانی که از طریق اورژانس منتقل می شوند در بیمارستان ها بلاتکلیف نخواهند ماند.

کولیوند با بیان اینکه یک اقدام جهادی و انقلابی در اورژانس کشور اتفاق افتاده افزود: اورژانس در طرح واکسیناسیون شرکت کرده اند که تا پیش از این صف های طولانی و اذیت کننده ای برای هموطنان ایجاد شده بود که برای تزریق واکسن معطل می ماندند که در این شرایط همکاران اورژانس و ستاد به جای استراحت وارد میدان شدند و  در کل کشور امروز به طور تقریبی صفی وجود ندارد.

وی ادامه داد: اورژانس در قالب طرح ضربتی وارد این اقدام شده که در شهرهایی از جمله تهران چهار تیم ویژه عملیاتی داریم که در هر نقطه ای که صفی وجود داشته باشد در کوتاه ترین زمان ممکن مراجعه و کارها را به اتمام می رسانند.

رییس اورژانس کشور خاطر نشان کرد: حتی اگر افرادی قادر به مراجعه به مراکز واکسیناسیون نباشند، موتور آمبولانس هایی در نظر گرفته شده است.

کولیوند با بیان اینکه به همین منظور از بالگردها نیز برای مناطق صعب العبور و دور استفاده استفاده می شود عنوان کرد: مراکز ثابت خودرویی نیز برای واکسیناسیون در نظر گرفته شده که رضایتمندی بسیار خوبی در بر داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت تزریق روزانه واکسن کرونا اشاره و گفت: این ظرفیت وجود دارد که فعالیت ها را به صورت شبانه روزی در این بخش انجام دهیم به میزانی که مراجعه کننده برای واکسیناسیون وجود داشته باشد کار را انجام و در واقع ظرفیتی برای خود مشخص نکرده ایم.

رییس سازمان اورژانس ادامه داد: کار ما اورژانس پیش بیمارستانی است و برای بیمارانی که منتقل کردیم به طور قطع پذیرش می گیریم.

کولیوند در بخش دیگری از سخنان خود به کمبود آمبولانس در کشور اشاره و گفت: ٢ هزار مجوز هم اکنون برای خرید آمبولانس داریم این در حالی است که اگر بتوانیم تولید داخلی داشته باشیم دیگر نیازی به واردات نداریم.

وی با بیان اینکه به آمبولانس در اورژانس نیاز جدی داریم تصریح کرد: مراکز بهداشتی، بیمارستان ها، نیروهای مسلح، هلال احمر، خیریه ها و بخش های خصوصی نیز که کار بهداشت و درمان انجام می دهند به این آمبولانس ها نیاز دارند.

رییس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: نیاز به آمبولانس در کشور وجود دارد و با همت خودروسازان در صورتی که تا عید بتوانیم این خبر خوب را بدهیم این نیاز رانیز توسط خودروسازان داخلی مرتفع خواهد شد.

کولیوند با بیان اینکه هم اکنون به سه تا چهار هزار دستگاه آمبولانس نیاز داریم متذکر شد:. این در حالی است که اگر این اتفاق صورت نگیرد مجبور هستیم تا دوباره از خارج کمک بگیریم.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور البرز ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور البرز اورژانس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار/ 5 نفر مصدوم شدند

به گزارش صدای ایران،از ایرنا،سید حمید حسینی روز شنبه افزود: این حادثه حوالی ساعت هشت و ۳۰ دقیقه امروز رخ داد که برای امدادرسانی به مصدومان آمبولانس پایگاه اورژانس راسخی نیشابور و آمبولانس پایگاه اورژانس زعفرانیه سبزوار به صحنه حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: پس از حضور کارشناسان فوریت‌های پزشکی در صحنه حادثه و در تریاژ اولیه، تعداد مصدومان این حادثه پنج نفر ارزیابی شد که اقدامات پیش بیمارستانی برای تمامی مصدومان این حادثه انجام شد.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور بیان کرد: ۲ مصدوم این حادثه در محل به صورت سرپایی درمان و سه مصدوم دیگر توسط آمبولانس پایگاه راسخی از اورژانس نیشابور و آمبولانس پایگاه زعفرانیه از اورژانس سبزوار به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شهید بهشتی سبزوار منتقل شدند.

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۳ پایگاه عملیاتی شامل ۱۱ پایگاه شهری، ۱۸ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار پایگاه موتورلانس چهار شهرستان «نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه» را زیر پوشش دارد و به صورت شبانه‌روزی و رایگان به این جمعیت خدمات ارائه می‌دهد.

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • پراید چپ کرد (+ عکس)
  • اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
  • کهگیلویه و بویراحمد نیازمند آمبولانس آفرود است
  • لزوم پیش‌بینی آمبولانس‌های ویژه شرایط کوهستانی برای کهگیلویه و بویراحمد
  • واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار/ 5 نفر مصدوم شدند
  • رییس اورژانس کشور وارد یاسوج شد
  • ۹ مصدوم درپی تصادف ۲ پراید در جاده کلات مشهد
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند