Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی رویداد ملی ایده های نو در مواجهه با افزایش مصرف و چالش های قطعی برق:گفت: در انتخاب ایده های برتر ویژگی هایی چون جدید بودن، ارز آوری، قابلیت اجرا و نوآوری مورد توجه داوران قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ لیلا غریب، دبیر اجرایی رویداد ملی ایده های نو در مواجهه با افزایش مصرف و چالش های قطعی برق در حاشیه انتخاب ایده های برتر این رویداد در خصوص دلائل برگزاری این رویداد در شرایط فعلی گفت:با توجه به قطعی برق که کشور با آن روبروست و چالش های زیادی برای مردم، اصناف، تولید کنندگان بخش صنعت، کشاورزی و دامداری ها ایجاد کرده ضرورت استفاده بهینه از منابع انرژی برق دو چندان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از چند ماه گذشته ایده استفاده بهینه از انرژی برق در بخش های مختلف مورد توجه همکاران ما در بنیاد ملی نخبگان در قزوین قرار گرفت و از همه کسانی که با این مشکل در کارهایشان مواجهند خواسته شد در استفاده بهینه از انرژی برق ایده های خود را برای رویارویی با چالش های مصرف برق ارایه دهند.

دبیر اجرایی رویداد ملی ایده های نو در مواجهه با افزایش مصرف و چالش های قطعی برق خاطرنشان کرد:برای تشویق ایده پردازان، جوایز و هدایایی برای صاحبان طرح های برتر پیش بینی شد و دو« وبینیار» آموزشی هم تدارک دیدیم تا مقدمات آماده شود.

وی اضافه کرد: همچنین تبلیغات گسترده ای صورت گرفت و تعداد زیادی از صنعت گران و افراد مرتبط بخصوص از مراکزدانشگاهی، اساتید، دانشجویان و عموم مردم به وبینارها دعوت شدند و مسئولان شرکت توزیع نیروی برق استان نیز نقطه نظر و دیدگاه های خود را در این حوزه در «وبینار» مطرح کردند.

غریب تصریح کرد: در مجموع تعداد 85 طرح به دبیرخانه رویداد ارایه شد و پس از پایان مهلت تعیین شده ایده های رسیده در چند مرحله بررسی و داوری شد و سپس حدود 45 طرح به مرحله دوم راه پیدا کرد. 

وی اظهار کرد: در مرحله دوم مجددا طرح های راه یافته توسط چند داور مورد قضاوت قرار گرفت و از میان 45 طرح تعداد 21 طرح برای مرحله نهایی رویداد انتخاب شد.

استاد دانشگاه بین الملی امام خمینی قزوین یادآورشد: در ادامه صاحبان 21 طرح راه یافته به مرحله پایانی در حضور داوران به صورت آنلاین ایده های خود را ارائه کردند و در نهایت 3 طرح به عنوان ایده نو انتخاب و 4 طرح نیز شایسته تقدیر شناخته شد.

جدید بودن، ارزآوری و قابلیت اجرا در طرح ها مورد توجه قرار گرفت

وی در خصوص شاخص های انتخاب ایده های برتر در استان گفت: در انتخاب ایده های برتر شاخص هایی از جمله:جدید بودن، قابلیت اجرایی شدن، ارزآوری و طرح ایده برای اولین بار در کشور و تاثیر گذاری در بهینه سازی مصرف برق بود که مورد داوری قرار گرفت.

قریب در خصوص قابلیت اجرایی شدن طرح های ارایه شده تصریح کرد: برخی از ایده های ارایه شده از جمله طرح دانشگاه فروسی مشهد که هم اکنون در ساختمان دانشگاه اجرا شده کاربردی است.

دبیر اجرایی رویداد ملی ایده های نو در مواجهه با افزایش مصرف و چالش های قطعی برق افزود: طرحی هم از طرف سازمان جهاد کشاورزی قزوین توسط یک کشاورز در 40 هکتار ارایه شده که هم اکنون این ایده در حال اجرا است و موجب شده تا میزان 35 درصد در مصرف آب و برق صرفه جویی شود.

غریب در خصوص انگیزه ورود بنیاد نخبگان استان در این ایده گفت: بنیاد ملی نخبگان قدرت اجرایی ندارد  اما به عنوان حلقه واسطه بین دانشگاه، صنعت، تولید و مردم می تواند نقش أآفرین باشد و به تحقق اهداف کاهش مصرف آب و برق کمک کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بنیاد نخبگان قزوین لیلا غریب انتخاب ایده های برتر قابلیت اجرا قرار گرفت ارایه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۰۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس» امسال شاهد برگزاری نخستین رویداد هاکا مستر است؛ رویدادی که با هدف یادگیری سریع برگزار می شود. در این رویداد با ارائه ۸ کارگاه آموزشی و ۴ پنل تخصصی در زمینه‌های مختلف، شرکت کنندگان با مفاهیم کلیدی و ابزار های پیشرفته برای تبدیل ایده‌ به واقعیت در زمانی کوتاه، آشنا می شوند.

هاکا مستر فرصتی برای یادگیری سریع موضوعات کاربردی است. این برنامه به شرکت کنندگان کمک می کند تا مهارت های جدیدی را کسب کنند دانش خود را گسترش دهند و برای چالش های دنیای واقعی آماده شوند.

ایجاد شبکه ای از نوآوران بر اهداف دیگر این رویداد است. این برنامه فرصتی برای شرکت کنندگان فراهم می کند تا با دیگر نوآوران از سراسر کشور ارتباط برقرار کنند و از تجربیات و ایده های یکدیگر بیاموزند.

ارائه ابزارهای پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت از دیگر اهداف ها مستر اینوتکس ۲۰۲۴ است. در این رویداد به شرکت کنندگان ابزارهای لازم برای تبدیل ایده های خود به واقعیت داده می شود. این ابزارها شامل مواردی مانند نرم افزار طراحی، پلتفرم های نمونه سازی، و منابع مالی است.

در این رویداد کارگاه های مختلفی برگزار می شود. ایده‌پردازی، اعتبارسنجی و تحقیق بازار یکی از کارگاه هاست. در این کارگاه شرکت کنندگان با تکنیک‌های خلاقانه ایده‌پردازی آشنا می‌شوند و یاد می‌گیرند که چگونه ایده‌های خود را پرورش داده و آنها را به طرح‌های عملی تبدیل کنند.

بیزینس مدل‌های برند از دیگر کارگاه های این رویداد است. در این کارگاه با انواع مدل‌های کسب و کار آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید که چگونه مدل مناسب برای ایده‌تان را انتخاب کنید.

طراحیMVP افسانه‌ای کارگاه دیگری است که در این رویداد برگزار می شود. در این کارگاه با روش‌های سریع و کاربردی طراحی محصول و تجربه کاربری (UX/UI) آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید که چگونه محصولاتی و کاربر پسند خلق کنید.

بازاریابی برای ایده‌هایی که به دنیا نیامده‌اند عنوان کارگاه دیگری از هاکا مستر است. در این کارگاه با تکنیک‌های جذب مشتری آشنا خواهید شد و یاد می‌گیرید که چگونه با استفاده از روش‌های خلاقانه و نوین، مشتریان را به ایده‌تان جذب کنید و ریسک استارتاپ خود را کاهش دهید.

پنل انتقال تجربه مدیران محصول و مارکتینگ نیز در این رویداد برگزار می شود. در این پنل، مدیران محصول و مارکتینگ شرکت‌های موفق تجارب و چالش‌های خود را با شما به اشتراک می‌گذارند و درس‌هایی ارزشمند از دنیای بازاریابی به شما می‌آموزند.

آشنایی با مهمترین روش‌های توسعه سریع برنامه‌نویسی سرور، پنل انتقال دانش و تجربه مدیران، فرصت‌ها و قواعد جذب سرمایه، هنر ارائه به داور و سرمایه‌گذاران، پنل انتقال تجربه مدیران نوآوری صنایع و سرمایه‌گذاران هم از دیگر برنامه های این رویداد است.

گفتنی است؛ شرکت‌کنندگان در این برنامه مهارت استفاده از ابزارهای نوآورانه را در تبدیل ایده‌های خود به واقعیت در زمانی کوتاه آموخته و به انتقال دانش و تجربه با یکدیگر می‌پردازند.همچنین محتوای آموزشی این برنامه با مشارکت اساتید و افراد صاحب‌نظر ضبط و منتشر شده و دراختیار دیگر علاقمندان در شبکه نوآوری قرار می گیرد.

اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

کد خبر 6087306 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • راهنمای خرید چرخ خیاطی (8 نکته‌ای که باید بدانید)
  • «هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴