Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی هفته اخیر بارش‌های باران در گیلان علیرغم اینکه بخش عمده‌ای از اراضی شالی‌کاری استان تنش آبی را تحمل می‌کرد، وارد غرق آبی شد و در برخی از نقاط استان سیلاب‌های قابل‌توجه به راه افتاد که در کنار ایجاد مخاطرات عمرانی، آسیب جدیدی به حوزه کشاورزی نیز زد.

بارش‌های باران شدید و توأمان با وزش بادهای تند در این مقطع از رشد برنج و دوران باردهی آن موجب ورس در اراضی شالی‌کاری شد و به گفته خبرنگاران فارس در برخی از مناطق، بارش‌ها خسارت‌های سنگینی را به برنج‌کاران وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه‌های بالای داشت و کاشت، کاهش اراضی سطح کشت، افزایش قیمت نهاده‌ها از یک‌سو و قاعدتاً افزایش هزینه‌های برداشت شلتوک در اراضی از سوی دیگر موجب شده تا ورس پیش‌آمده نیز نگرانی‌های شالی‌کاران گیلانی را دوچندان کند.

البته با هشدارهای هواشناسی و به‌تبع آن برنامه‌ریزی و ساماندهی‌های ستاد مدیریت بحران استان گیلان، سطح و تعداد بیمه‌گذاران محصولات کشاورزی در استان افزایش یافته است.

خوشبختانه با توسعه صنعت بیمه، کشاورزان نیز از چتر حمایتی آن‌ها منتفع شده‌اند و سالانه بیمه، خسارت‌هایی که در تعهداتشان باشد را تا حدودی جبران می‌کند.

عبداللهی فر، کارشناس ارشد بیمه بانک کشاورزی گیلان در گفت‌وگو با فارس مطرح کرده که بارش باران های سیل‌آسا خسارت‌هایی را به محصول برنج در استان وارد کرده است.

به گفته وی طی هفته جاری به تمام شعب بانک استان و نمایندگی‌های بیمه کشاورزی اعلام‌شده تا با قطع بارندگی وفق مقررات نسبت به تشکیل اکیپ اولیه بررسی خسارت متشکل از کارشناسان بانک کشاورزی، جهاد کشاورزی، نمایندگی بیمه، ارزیاب خسارت و ناظر مقیم ) اقدام کنند.

البته بیمه‌گذاران خسارت‌دیده با توجه به شرایط کرونایی می‌تواند به سه روش -تماس تلفنی با شماره تلفن ثابت و همراه مدیرعامل نمایندگی بیمه کشاورزی، تماس با کد دستوری # ۶۴۰۰۹۶۶۵۵ با همان شماره همراه اعلامی و مندرج در بیمه‌نامه و یا با ورود به سایت مشتریان بیمه کشاورزی به آدرس CS.sabka.ir  اعلام خسارت کنند.

به گفته عبداللهی فر، کارشناس ارشد بیمه بانک کشاورزی گیلان با توجه به زمان کشت برنج و بر اساس تقویم زراعی استان، محصول برنج در سه مرحله شیری، خمیری و رسیدگی قرار دارد و به همین دلیل شدت و حدت خسارت متفاوتی به دنبال خواهد داشت ولی ازنظر سطوح خسارت برآوردهای اولیه حاکی از ورس حدود ۳۵ درصد مزارع در مراحل مختلف شیری، خمیری و رسیدگی است.

ناگفته نماند پس از اعلام خسارت بیمه‌گذاران، ارزیابی سطوح خسارت‌دیده توسط ارزیابان خسارت آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان کشاورزی بیمه بارندگی ورس بیمه کشاورزی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله

فرهاد شیبک در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی بارش‌های اخیر که طی دو روز اخیر در استان داشتیم باعث شد تا شاهد آبگرفتگی و سیل در شهرستان کلاله باشیم.

وی افزود: در برآوردهای اولیه ای که انجام شده است ۸۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خسارت وارد شده است.

هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع گندم دچار خوابیدگی شدند

فرماندار کلاله گفت: این بارش‌ها باعث شد تا ریزش، رانش و آب شستگی در چهار نقطه، خسارت به معابر نقاط روستایی در پنج نقطه اتفاق افتد و دیوار و سقف چند مدارس شهرستان دچار آسیب شود.

وی با اشاره به اینکه هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع گندم دچار خوابیدگی شدند، ادامه داد: ۷۵ کیلومتر از راه‌های بین مزارع شهرستان کلاله تخریب شدند.

شیبک اظهار کرد: این خسارت‌ها در اختیار سازمان مدیریت بحران قرار خواهد گرفت تا در صورت امکان اعتباراتی برای جبران اختصاص داده شود.

کد خبر 6088710

دیگر خبرها

  • آبگیری کامل سد و بند‌های خاکی شهرستان گراش
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی ۸۰ درصدی نشاء مکانیزه در بهشهر
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر