Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از رادیو بین‌المللی فرانسه، صندوق بین المللی پول ۳۰۶ میلیارد فرانک سِ‌اِف‌آ  (Franc CFA) وام می‌دهد. هیات مدیره این صندوق به تازگی موافقت‌نامه‌ای امضا کرده است که بر اساس آن به گابن اجازه می‌دهد این میزان اعتبار را در مدت سه سال دریافت کند.

گابن که قرار است از ابتدای سال ۲۰۲۲ به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد در عرصه بین المللی نقش ایفا کند حدود ۶۰۰ هزار نفر نیروی کار دارد که به طور عمده در بخش کشاورزی شاغل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در گابن سالانه ۴۵ میلیون متر مکعب گاز استخراج و صادر می‌شود.

نفت، منگنز، الوار و اورانیوم از جمله محصولاتی است که گابن صادر می‌کند. ذخایر عظیم اورانیوم این کشور تامین کننده سوخت نیروگاه‌های هسته‌ای کشورهای اروپائی و به ویژه فرانسه است که بیش از یک هزار و ۷۱۳ تن را بالغ می‌شود.  

«مارکوس پبلاوسکی ریبیرو - Marcos Poplawski-Ribeiro» نماینده محلی صندوق بین‌المللی پول که روز دوشنبه به گابن رفته بود تا خبر اعطای این اعتبار را به «علی بونگو اوندیمبا - Ali Bongo Ondimba» رئیس دولت این  کشور برساند گفت که  از این اعتبار و با سه هدف تداوم اقدام‌های بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی برای مقابله با کووید – ۱۹ ، احیای اقتصاد گابن با کاهش بدهی‌های این کشور و نیز کاهش فقر ۱۲۶ میلیارد فرانک در سال نخست پرداخت می‌شود.
گابن با دو میلیون و ۲۲۶ هزار نفر جمعیت، یکصد و چهل و ششمین کشور جهان از نظر جمعیت است. در این کشور که با ۲۵ هزار و ۴۰۵ مورد ثبت شده هم‌اینک در جایگاه سی و یکم کشورهای قاره آفریقایی از نظر ابتلا به کرونا قرار دارد، تاکنون ۱۶۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

تمدید ممنوعیت‌های کرونایی در این کشور در اسفند پارسال، منجر به تشدید اعتراض‌ها و تظاهرات مردمی شد؛ درگیری میان معترضان و پلیس در پایتخت این کشور به مرگ دو نفر انجامید.

گابن و صندوق بین‌المللی پول در ژوئن سال ۲۰۱۷ نخستین قرارداد سه ساله را امضا کردند؛ گابن که در سال ۲۰۱۴ به دلیل کاهش قیمت کالاها اقتصادش آسیب دیده بود، از یک بسته ۳۵۴ میلیارد فرانکی استفاده کرد. با این وجود به اعتقاد «میز موئیسی - Mays Mouissi» اقتصاددان گابنی از آنجایی که این کشور در نخستین توافق برای احیای اقتصاد خود با شکست مواجه شد، دریافت اعتبار جدید مناسب نیست.

او می‌گوید در سال ۲۰۱۷ و در آغاز برنامه بدهی گابن ۴ هزار میلیارد بود که در پایان برنامه (۲۰۲۰) به ۷ هزار میلیارد رسید. حساب‌های دولت گابن متعادل نیست و افزایش درآمد عمومی هم هرگز محقق نشده است.

اظهارات اقتصاددان گابنی در حالی مطرح  می‌شود که مقامات دولت گابن معتقدند رشد اقتصادی این کشور در طول سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ از نیم درصد به ۲.۸ در صد افزایش یافته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا قاره آفریقا فرانسه گابن نفت لیبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قاره آفریقا فرانسه ویروس کرونا قاره آفریقا فرانسه گابن نفت لیبی صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • اعطای گواهینامه بین المللی فرودگاهی به فرودگاه شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاه بین المللی شیراز توسط رئیس سازمان هواپیمایی کشور
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه
  • رتبه اول خراسان رضوی در تعداد حافظ و قاری بین‌المللی