Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: بیش از ۱۰ هزار پرونده تمام الکترونیک به دادگستری استان مرکزی واصل شد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام عبدالمهدی موسوی ظهر امروز در مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران ارتباط الکترونیک دادگستری با ناجا با اشاره به روز مباهله و ضرورت تحقیق و مطالعه در این زمینه گفت: در ایام ارزشمند تغییر و تحول در نظام اجرایی جمهوری اسلامی قرار داریم به طوری که روز گذشته مراسم تنفیذ منتخب مردم در محضر مقام معظم رهبری بود و فردا مراسم تحلیف انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم این تغییر و تحولات برای نظام اسلامی، مردم و دوست‌داران نظام هر چه زودتر برکات و جامه عمل پوشاندن به آرزوها داشته باشد و در زندگی، معیشت، آرامش مردم و عزتمندی نظام ثمرات خود را نشان دهد که لازمه تحقق آن این است که هر کس در هر جایگاهی با انگیزه مضاعف به خدمت‌رسانی و ایفای تعهدات اخلاقی، شرعی و قانونی به نظام و ساختار سازمانی بیشتر واقف باشد و به وظایف خود عمل کند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: در اواخر فروردین ماه جلسه‌ای کشوری با حضور معاون فناوری قوه قضائیه به صورت ویدئوکنفرانس برگزار و استان مرکزی با فاصله رتبه آخر کشور اعلام شد و باتوجه به توانمندی استان، منابع انسانی، تجهیزات و امکانات جایگاه استان این رتبه نبود به همین سبب پیگیری‌های بسیار با همکاری نیروی انتظامی انجام شد و استان در جشنواره‌ای که تیرماه برگزار شد از رتبه آخر در دو مورد رتبه دوم کشور را کسب کرد.

موسوی تصریح کرد: نیروها به صورت شبانه‌روز فعالیت می‌کنند و کسب این رتبه و موفقیت محصول همکاری دادگستری و نیروی انتظامی استان بود.

دادگستری استان مرکزی اجازه توقف تولید را نمی‌دهدمجموعه هنجارشکن گردشگری "دلیجان" پلمب شد/ برخورد دادگستری استان مرکزی با هرگونه هنجارشکنی + تصویرمهمترین رویکرد دادگستری استان مرکزی اجرای بیانیه گام دوم و سند تحول دستگاه قضا است

وی بیان کرد: توانمندی‌های لازم وجود دارد و اعتماد به نفس دستگاه‌ها افزایش پیدا کرد و با برنامه‌ریزی و همراهی باید اهداف موردنظر تحقق یابد به طوری که صرف زمان در بخشی‌ از حوزه‌ها به صفر رسیده و صرف هزینه هم بسیار کم شده است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: در گذشته بستری برای اجرای ماده 37 قانون کیفری موجود نبود اما با استفاده از فناوری‌های نوین این بستر فراهم شد و مردم در هر زمان از شبانه‌روز می‌توانند از خدمات قضایی برخوردار شوند و در وقت مردم صرفه‌جویی می‌شود.

موسوی تصریح کرد: نظارت هوشمند انجام و برای مرجع قضایی و انتظامی  زمانیکه از فناوری‌های نوین، تکنولوژی و سامانه استفاده بهینه شود امکان نظارت سیستمی بهتر و به همین نسبت خطاهای انسانی کمتر می‌شود به طوری که امروز از هوش ماشینی استفاده می‌شود و زمانی که دخالت انسانی کم شود خطاهای انسانی هم کاهش میابد.

وی با اشاره به اینکه جهش رتبه ویژه استان مرکزی بود، گفت: در دوران رشد و تعالی و تحول قوه قضائیه قرار داریم و سند تحول قضایی که نقشه راه دستگاه قضایی است بستر و مبنای70 درصد برنامه‌ها استفاده از فناوری‌های نوین، سامانه‌ها، سخت‌افزارها و هوش ماشینی است بنابراین در هر دو مجموعه باید بیشتر تلاش کرد تا از سخت‌افزارها و نرم‌افزارها در درون مجموعه آموزش داده شود و در بیرون از مجموعه مردم اطلاع داشته باشند و هر مراجعه‌کننده به مرجع انتظامی و قضایی خودکاربر شود که امیدواریم نتیجه این کار رضایتمندی باشد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: همه به دنبال این هستیم که اعتماد به مجموعه نظام و رضایتمندی بیشتر شود و تراکم کار کمتری بر نیروی انسانی باشد، تلاش‌های نیروی انتظامی و دادگستری نمود استانی چشمگیر نداشت که امیدواریم اقدامات نمایان شود.

موسوی عنوان کرد: تا پایان خرداد ماه بیش از 10 هزار پرونده تمام الکترونیک داشتیم و ابلاغ الکترونیک بسیاری از شعب دادسرا به صورت100 درصد شده و نیروی انسانی دخیل نیست همچنین در حوزه زندان‌ها رتبه خوبی نداشتیم اما جزو رتبه‌های برتر کشور شدیم و حرکت‌ها با شتاب خوبی پیش می‌رود.

انتهای پیام/713/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۵۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی ظهر دوشنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب لنگرود اظهار کرد: جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع و متعلق به انبیای الهی است.

وی با اشاره به اینکه لنگرود شهرستانی با نام و نشان و ریشه دار است، گفت: لنگرود در حوزه‌های مختلف از جمله در دیانت و عمق شیعه افتخاراتی داشته و اسم این شهرستان را برجسته کرده است.

صادقی نیارکی با بیان اینکه لنگرود از لحاظ تراکم جمعیت رتبه سوم را در گیلان دارد، ادامه داد: اما از حیث تشکیل پرونده برای اثر اختلاف جرایم دارای رتبه سیزدهم است و این آمار با توجه به تراکم جمعیت خوب است.

وی با اشاره به اینکه آمارها نشان دهنده این است که تمام مسؤولان در این شهرستان به خوبی کار کردند و انسجام خوبی در بین مردم و مسؤولان وجود دارد، ادامه داد: زمانی مسؤولیت ارزش پیدا می‌کند که بتوانیم اقامه عدل و دفع ظلمی را انجام دهیم.

حجت الاسلام صادقی نیارکی با اشاره به آتش سوزی رخ داده در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت اضافه کرد: اگر در حادثه امام زاده ابراهیم شفت عمل به وظیفه صورت می‌گرفت آن حادثه تلخ رخ نمی‌داد.

وی با تاکید بر اینکه مسؤولان باید مشکلات مردم را جزو دغدغه‌های خود بدانند و در جهت رفع آن گام بردارند، افزود: جایگاه قضا و قاضی بسیار بالا است، بنابر این انتظار ما از قضات این است با قاطعیت و همت مضاعف برای اجرای عدالت و رسیدگی به مشکلات مردم تلاش کنند.

صادقی نیارکی ادامه داد: توجه به حوزه پیشگیری در شهرستان یک اقدام مؤثر، کم هزینه و پر فایده است و انتظار می‌رود رئیس جدید حوزه قضائی به این موضوع توجه جدی داشته باشد.

رئیس کل دادگستری گیلان بیان کرد: برای پیشبرد اهداف نیازمند به وحدت هستیم و همه دستگاه‌ها باید در این زمینه دست به دست هم دهند و انسجام داشته باشند تا گره‌های شهرستان گشوده شود.

وی با اشاره به اینکه دستگاه قضا باید حمایت‌های لازم از مدیران را در تصمیمات شهر داشته باشند، گفت: باید اولیت‌های شهرستان را با هم فکری مسؤولان شهرستان در دستور کار قرار دهند و مشکلات را حل رفع کنند.

صادقی نیارکی از جمله این مشکلات شهرستان را پرونده‌های امور مرتبط به خانواده ذکر کرد و گفت: باید از تمامی ظرفیت‌ها استفاده تا هزینه‌های پیشگیری کاهش یابد و در راستای تحقق این امر مهم همه باید پای‌کار باشند.

گفتنی است، در این مراسم «محمد کرمی» به عنوان دادستان جدید و «سید هاشم میرحسینی» به عنوان رئیس دادگستری لنگرود معرفی شد و «تیمور یوسفی» به عنوان معاون قضائی دادگستری گیلان معرفی شد.

کد خبر 6098125

دیگر خبرها

  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع است
  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • مختومه شدن ۲۹۰ هزار پرونده در دادگستری چهارمحال و بختیاری
  • تهران آماده برگزاری نخستین انتخابات تمام الکترونیک
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است