Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار مراغه گفت: نمای خارجی بنای تاریخی «شدّادیه» در میدان شهدای طلوع فجر این شهر که طی حدود ۲۰ سال گذشته از سوی مالکان آن به حال خود رها شده، با تامین اعتبار از سوی شهرداری، رفع خطر و ایمن‌سازی می‌شود.

به گزارش ایمنا، شهرام مروتی اظهار کرد: شهرداری با تأمین هزینه و بر حسب وظیفه ذاتی خود، عملیات ایمن‌سازی را با نظارت میراث فرهنگی آغاز کرده است تا شهروندان عبوری از میدان اصلی شهر دچار خطر نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پرداخت هزینه مربوط به ایمن‌سازی نمای این بنای تاریخی طبق ماده ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها با ۱۰ درصد بالاسری از مالکان آن تقاضا خواهد شد.

شهردار مراغه تصریح کرد: ایمن‌سازی و رفع خطر این طرح عمرانی نیمه‌کاره از وظایف مالکان و مجریان این طرح محسوب می‌شود و آنان باید با نظارت میراث فرهنگی نسبت به این موضوع اقدام کنند اما همکاری نکردن آنان باعث شده است تا شهرداری از ظرفیت‌های قانونی خود برای ایمن‌سازی این طرح استفاده کند.

مروتی با اشاره به اینکه این طرح نیمه‌کاره از اواخر دهه ۷۰ تاکنون به یکی از معضلات شهری در میدان مرکزی شهر تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: این طرح با عنوان مجتمع تجاری و خدماتی «خواجه نصیر» با مشارکت شهرداری و شرکت مسکن‌سازان شال‌غرب که زیرمجموعه شرکت بازآفرینی ایران است، در اواخر دهه ۷۰ شمسی آغاز شد.

وی اضافه کرد: در ادامه اختلاف مالکیتی بین شرکت مسکن‌سازان شمال‌غرب و اداره‌کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان به وجود آمد و اجرای طرح را با رکود مواجه کرد.

شهردار مراغه با بیان اینکه رها کردن این طرح عمرانی از آن زمان تاکنون مایه آزار و اذیت سکنه و کاسبان شده است، بیان کرد: دو دانگ از مالکیت این طرح به اداره‌کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان و چهار دانگ دیگر آن به شرکت بازآفرینی ایران اختصاص دارد.

مروتی تاکید کرد: شرکت بازآفرینی ایران طی این دو دهه با وجود مراجعه‌های متعدد، راهکاری برای خروج از بن‌بست ارائه نداده و این در حالی است که اداره‌کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان مشارکت مناسبی با شهرداری دارد.

منبع: ایرنا

کد خبر 512515

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر مراغه شهرداری مراغه شهرداری ایمن سازی میدان شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ایمن سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۳۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه
  • برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • شواهدی از آثار تاریخی در خیابان باباطاهر همدان مشاهده شد
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ موتورسیکلت درمحدوده بازار اصفهان