Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@23:01:08 GMT

افراد بالای 65 سال بعد از 6 ماه دوز سوم را بزنند

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۵۳۶۳

افراد بالای 65 سال بعد از 6 ماه دوز سوم را بزنند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از cnbc، یک اپیدمیولوژیست به CNBC گفت: با توجه به اینکه تنها بخش کمی از جمعیت جهان علیه کووید -19 واکسینه شده اند همه گیری به همین زودی به پایان نمی رسد.

دکتر لری برلیانت ، اپیدمیولوژیست که بخشی از تیم سازمان بهداشت جهانی بود که به ریشه کنی آبله کمک کرد ، گفت: نوع دلتای ویروس کرونا "شاید مسری ترین ویروس" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه های اخیر ، ایالات متحده ، هند و چین  و همچنین سایر کشورهای اروپایی ، آفریقایی و آسیایی با نوع دلتا ویروس دست و پنجه نرم می کنند.

سازمان جهانی بهداشت مارس سال 2020 بیماری کرونا را یک همه گیر جهانی اعلام کرد. کرونا نخستین بار در اواخر سال 2019 در چین ظهور کرد و سپس به تمام جهان گسترش یافت.

برلیانت همچنین گفت: خبر خوب این است که واکسن ها ، به ویژه آنهایی که از فناوری RNA پیام رسان استفاده می کنند و به ویژه واکسن جانسون و جانسون ، در برابر نوع دلتا مقاوم هستند.

برلیانت خاطرنشان کرد: با این حال تنها 15 درصد از جمعیت جهان واکسینه شده اند و بیش از 100 کشور کمتر از 5 درصد از مردم خود را واکسینه کرده اند.

وی گفت: حتی اگر کل جمعیت جهان را واکسینه کنیم ، هنوز انواع جدیدی وجود خواهد داشت.

برلیانت گفت مدلهای وی در مورد شیوع کووید در سانفرانسیسکو و نیویورک "منحنی اپیدمی معکوس به شکل V" را پیش بینی می کنند. او توضیح داد که این بدان معناست که سرایت ها به سرعت افزایش می یابد  اما به همان میزان هم می تواند کاهش  یابد. حروف یونانی ما تمام نشده است ، بنابراین ممکن است موارد بیشتری در راه باشد!

این اپیدمیولوژیست گفت: احتمال کمی وجود دارد که یک "نوع فوق العاده خطرناک از کرونا" ظاهر شود و واکسن ها در برابر آن موثر نباشند.

وی افزود: پیش بینی این موارد دشوار است ، اما نمی توان آن را رد کرد.

برلیانت گفت: اگر چنین رویدادی فاجعه بار رخ دهد ، ما باید همه تلاش خود را برای جلوگیری از آن انجام دهیم. این بدان معناست که هر کسی که می شناسیم باید واکسینه شوند.

این ویروس شناس همچنین گفت کسانی که 65 سال به بالا دارند و کامل واکسینه شده اند دوباره باید بعد از شش ماه واکسن بزنند.

برلیانت گفت: این دسته از افرادی هستند که ما شاهد ایجاد جهش های متعدد در هنگام ورود ویروس به بدن آنها هستیم.

 

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۵۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت