Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

کافی است عبارت (hire a hitman) را در یکی از موتورهای جستجو سرچ کنید تا به انبوهی از وب‌سایت‌هایی برخورد کنید که از تبلیغاتشان در خصوص کمیت و کیفیت به قتل رساندن افراد موردنظر مشتری، بهت‌زده خواهید شد. تبلیغات هیتمن‌ها در دارک وب‌ها به‌قدری متنوع است که همه سلایق مختلف را در بر می‌گیرد و همه مشتریان را راضی نگه می‌دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید یکی از جاذبه‌های ایالات‌متحده همین باشد که همیشه حق با مشتری است حتی در استخدام قاتل حرفه‌ای برای کشتن، شکنجه، کشتن از راه شکنجه، کشتن با اسلحه سرد یا اسلحه گرم یا هر مورد دلخواه دیگر.

گفتنی است دارک وب (Dark Web) یا «وب تاریک» به شبکه‌ای است که در دسترس عموم نبوده و بیشتر برای اهداف غیرقانونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین، ردیابی فعالیت‌های آن‌ها و شناسایی کاربران در آن دشوار یا غیرممکن است. در این شبکه، اطلاعات جامعی نهفته شده، شامل اطلاعات پلیس یا آمار سرقت شده از کاربران که افراد ناشناس آن‌ها را مدیریت می‌کنند. فروشندگان مواد مخدر، هکرها، تروریست‌ها ،جنایتکاران، پورن کودکان و افراد سودجو غالباً این دسته از افراد را تشکیل می‌دهند. دارک وب بخش کوچکی از دیپ وب یا وب پنهان است.

نحوه زیرکانه عادی‌سازی قتل سازمان‌یافته در ایالات‌متحده
به‌عنوان‌مثال در یکی از همین دارک وب‌ها مشتری می‌تواند با پرداخت حدود ۵ هزار دلار دستور قتل فرد دلخواه را صادر کند. نرخ ضرب و شتم در این وب‌سایت حدود ۲ هزار دلار است و مرگ براثر شکنجه قیمتی حدود ۵۰ هزار دلار دارد.

البته همه این وب‌سایت‌ها به‌محض اینکه بخواهید با آن‌ها تماس بگیرید از شما آدرس ایمیلتان را می‌خواهند و به افراد مشاوره هم می‌دهند. مشاوران از مکالمه اولیه متوجه روحیات مشتری می‌شوند و بهترین روش مرگی که مشتری را به نحو احسن راضی می‌کند به وی پیشنهاد می‌دهند.

وب‌سایت‌های ارائه دهنده قتل قراردادی به‌محض اینکه بخواهید با آن‌ها تماس بگیرید از شما آدرس ایمیلتان را می‌خواهند و به افراد مشاوره هم می‌دهند. مشاوران از مکالمه اولیه متوجه روحیات مشتری می‌شوند و بهترین روش مرگی که مشتری را به نحو احسن راضی می‌کند به وی پیشنهاد می‌دهند

اولین فکری که به ذهن هر انسانی خطور می‌کند این است که مگر در ایالات‌متحده قانونی وجود ندارد که از فعالیت این دارک وب‌ها جلوگیری کند؟ پاسخ این است: کارشناسان و مجریان قانون که به‌صورت سری فعالیت این دارک‌ وب‌ها و مشتریان آن‌ها را بررسی کرده‌اند، از منظر قانونی این نوع فعالیت را کلاه‌برداری می‌دانند یعنی آن را در زمره مثلاً قمار یا جعل سند و ازاین‌دست خلافکاری‌ها می‌دانند.

از قتل با چاشنی شکنجه تا اسیدپاشی و کور کردن / درباره قاتلان قراردادی چه می‌دانیم؟
نمونه‌ای از یک دارک‌ وب آمریکایی که خدماتی همچون قتل به روش‌های مختلف، شکنجه، اسیدپاشی، تجاوز، ضرب و شتم، کور کردن، فلج کردن و ... به همراه قیمت ارائه می‌دهد.
مشکل اینجاست که حتی اگر قتلی هم رخ بدهد فرد هیتمن و مشتری یعنی کسی که هیتمن (قاتل قراردادی) را استخدام کرده با مجازات خیلی سنگین روبرو نخواهند شد. برای اثبات این مدعا یکی از پرونده‌های موجود در ایالت ایلینوی را بررسی می‌کنیم.

در یکی از پرونده‌های اخیر که در یکی از دادگاه‌های ایلینوی باز شده است یک پرستار پس از اعتراف به ارسال ۱۲ هزار دلار بیت کوین به سایت شبکه بین‌المللی سیسیلین هیتمن به ۱۲ سال زندان محکوم شد. این پرستار از سیسیلین هیتمن خواسته بود که همسر دوست‌پسرش کشته شود.

نرم‌افزارهایی که دارک وب‌ها در بازاریابی استفاده می‌کنند به‌قدری پیشرفته هستند که می‌توانند هویت و دفترکار خود و مشتریانشان را مخفی نگه‌دارند. همین موضوع باعث شده یک سری گمانه‌زنی‌ها در خصوص حمایت سازمان‌های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا از آن‌ها بروز یابد زیرا مگر می‌توان بدون رصد شدن توسط سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به چنین نرم‌افزاری دست‌یافت و خود را از دیده همین سازمان سیا مخفی کرد؟ به‌هرحال پرونده‌های قتلی هم هستند که شاکی آن‌ها شاید مدعی‌العموم باشد و از پلیس فدرال (اف بی آی) یا حتی سازمان سیا برای یافتن قاتل کمک بخواهد. به همین دلیل است که موضوع فعالیت دارک وب‌ها شک‌برانگیز است.

تام هولت استاد دانشگاه ایالتی میشیگان و برخی از شاگردانش با بررسی ۲۴ دارک وب مخصوص اجاره قاتل حرفه‌ای، یک مقاله تحقیقی نوشته و با نیویورک‌تایمز به اشتراک گذاشته‌اند که به دلایل امنیتی، چاپ آن زمان‌بر شده است.

این مقاله اولین تلاش دانشگاهی برای روشن ساختن موضوع است که عامل بحث‌وجدل‌های بی‌پایان بوده است. این مقاله این‌گونه استدلال می‌کند که برای سال‌ها این افراد به گونه بسیار مخفی و ناشناس در اینترنت مشغول فعالیت بودند و بازار مرگ و ترور را مخفیانه اداره می‌کردند اما در طول یک دهه گذشته که دارک وب‌ها به نرم‌افزارهای پیشرفته دست یافتند خیلی راحت بدون هراس از شناخته شدن مشغول به فعالیت هستند.

در همین زمینه امیلی ویلسون سرپرست تحقیقات در آزمایشگاه تربیوم که یک شرکت امنیتی متمرکز بر رصد فعالیت دارک وب‌هاست، می‌گوید: "این یک فرصت فوق‌العاده برای کلاه‌برداری از مردم است زیرا می‌توانند مشتریان را با تبلیغ خدمات قابل‌ارائه به‌شدت به هراس بیندازند."

همان‌گونه که ویلسون اظهارنظر کرده حتی خود مشتریان هم از اینکه با چه ساختار مخوفی روبرو می‌شوند احساس هراس می‌کنند. درواقع حضور این دارک وب‌ها به‌خودی‌خود هراسناک است. وقتی اولین دارک وب برای استخدام هیتمن فعالیت آشکار خود را در دنیای مجازی آغاز کرد ترس از فراگیر شدن آن‌ها همه‌جا را فراگرفت.

این سوال به جد مطرح است که آیا یک دارک وب مخصوص استخدام هیتمن (قاتل قراردادی) بدون هماهنگی با بالاترین مراکز امنیتی به نرم‌افزاری که هویت و مکان دارنده وب و مشتری را مخفی کند دست یافته باشد؟ به نظر می‌رسد که پاسخ منفی است

البته اندکی پس از راه‌اندازی دارک وب‌ها برخی نیز اقدام به تأسیس نوع ساختگی آن کردند که فقط کلاه‌برداری کرده و از قتل هم خبری نبود. اقدام تعجب‌آور اینجاست که جنبه کلاه‌برداری دارک وب‌ها بیشتر در تمرکز رصد مراکز امنیتی قرار گرفته است تا خود عمل اقدام به قتل.

پس از ایجاد انواع قلابی این صفحات مجازی بود که یک تیم تحقیقات امنیتی در ایالت میشیگان به بررسی دقیق‌تر کل دارک وب‌های استخدام هیتمن پرداخت و متوجه شد که تلاش قابل‌توجهی برای اثبات واقعی بودنشان انجام شده است تا مشتریان با پرداخت بیت کوین و ارز دیجیتال احساس راحتی کنند زیرا مشتریان این نحوه پرداخت را مطمئن‌تر از کارت اعتباری می‌دانستند.

از قتل با چاشنی شکنجه تا اسیدپاشی و کور کردن / درباره قاتلان قراردادی چه می‌دانیم؟
سوالات بسیاری در مورد همکاری سازمان سیا با سایت‌های ارائه خدمات جنایتکارانه در بدنه کارشناسی آمریکا وجود دارد.
احتمال قوی فعالیت دارک وب‌ها به‌عنوان زیرمجموعه مراکز قدرت و نفوذ
با توجه به بررسی‌هایی که به‌عمل‌آمده و مقالاتی که در این زمینه نوشته شده است چند سؤال بزرگ و گمانه‌زنی نزدیک به واقعیت درزمینهٔ تأسیس دارک وب‌ها وجود دارد.

سؤال اول این است که آیا ممکن است یک دارک وب مخصوص استخدام هیتمن بدون هماهنگی با بالاترین مراکز امنیتی به نرم‌افزاری که هویت و مکان دارنده وب و مشتری را مخفی کند دست یافته باشد؟ به نظر می‌رسد که پاسخ منفی است. همین پاسخ یک سؤال بزرگ دیگر را مطرح می‌کند که آیا مدیریت این دارک وب‌ها در دست مراکز امنیتی دولتی است؟ پاسخ با توجه به اینکه مراکز اطلاعاتی و امنیتی در ایالات‌متحده دست به هر کاری می‌زنند تا در اذهان عمومی هراسی کنترل‌شده ایجاد کنند نیز می‌تواند مثبت باشد.

حال اگر بخواهیم قضیه را در راستای کلاه‌برداری‌های اینترنتی که بسیار مرسوم شده‌اند بدانیم این گمانه‌زنی قابل توجیه است زیرا موارد بسیار زیادی وجود دارد که این دارک وب‌ها هزینه انجام کار را گرفته‌اند اما هیچ‌کس به قتل نرسیده. به عقیده روانشناسان و کارشناسان علوم اجتماعی حتی اگر دارک وب‌های استخدام هیتمن واقعی هم نباشند عدم برخورد قاطع مقامات امنیتی در دولت ایالات‌متحده که موظف به حفاظت از امنیت روانی جامعه هستند باعث شده است که زمینه روانی در جامعه برای تأسیس مدل واقعی آن‌ها فراهم شود.

به‌راحتی می‌توان متوجه شد که به‌محض اینکه افکار عمومی وجود چنین فضاهای مجازی مستعد برای قتل و جنایت را قبول کنند، دیگر مرگ‌های مشکوک که به دست سازمان‌های جاسوسی یا افراد متنفذ در درون ساختار حکومتی ایالات‌متحده اتفاق می‌افتند را هم می‌توان به گردن همین دارک وب‌ها انداخت.

منبع: خبرگزاری آنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کور کردن اسید پاشی دارک وب ها ایالات متحده مراکز امنیتی دارک وب ها کلاه برداری هزار دلار کور کردن سایت ها وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد

نگاهی به سیر صعودی قیمت در بازار گوشت قرمز از اواخر بهار سال گذشته تا امروز، وضعیت صنعت دامپروری کشور را بیشتر توضیح می‌دهد.

به گزارش مهر، نرخ شقه گوسفندی در هفته دوم فروردین سال گذشته هر کیلوگرم ۳۷۰ هزار تومان بود و این عدد در هفته پایانی اسفند با افزایش ۶۳.۵ درصدی به ۶۰۵ هزار تومان رسید.

این عدد در هفته پایانی فروردین بین ۶۲۰ تا ۶۵۰ هزار تومان متغیر بوده و باید دید تا پایان سال، قرار است این بازار چه وضعیت قیمتی به ثبت خواهد رساند.

کاهش مصرف

در حالی که به گفته فعالان بازار سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش بسیاری داشته و بخشی از مشتریان به سمت بازار گوشت مرغ سوق پیدا کرده‌اند، رئیس سازمان دامپزشکی مصرف سرانه گوشت قرمز هر ایرانی را ۷ کیلوگرم عنوان کرد. پیش‌تر (سال ۱۴۰۲) مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور این عدد را ۶ کیلوگرم اعلام کرده بود. افشین صدر دادرس گفته بود طی چند سال اخیر با افزایش قیمت گوشت مصرف سرانه هر ایرانی از ۱۲ کیلوگرم به حدود ۶ کیلوگرم رسیده است.

وضعیت نجومی نرخ این کالای اساسی در سال ۱۴۰۲ که جهش‌های قیمتی را تجربه کرد قطعا سرانه مصرف را در سال ۱۴۰۲ دستخوش تغییرات بیشتر کرده است.

برنامه‌های روی زمین‌مانده

متولیان بخش دولتی و خصوصی برای ساماندهی بازار گوشت، پیشنهاد‌های متعدد داشته‌اند که یکی از این پیشنهاد‌ها با توجه به کمبود نقدینگی و کشتار دام‌های مولد، واردات دام پایه پروار بود. به گفته دامداران حدود ۴ ماه زمان نیاز است تا گوشت دام پایه پروار آماده توزیع در بازار شود.

این موضوع تا امروز هنوز محقق نشده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در این خصوص گفت: مجوز واردات دام پایه پروار از برخی کشور‌ها از سوی سازمان دامپزشکی صادر شده و در این خصوص مشکلی وجود ندارد. واردکنندگان و بخش خصوصی برای این امر باید اقدام کنند که استقبال نشده است.

این کشور‌ها شامل روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا، نیوزلند و برزیل است. البته قرار گرفتن برزیل در فهرست موجود با ارسال اطلاعات درخواستی ایران از سرویس دامپزشکی این کشور خواهد بود.

اما سرپرست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره عدم واردات دام پایه پروار، دی ماه سال گذشته گفته بود، معاونت تخصصی در حال برنامه ریزی است که چه حجمی دام پایه پروار نیاز به واردات دارد. محدودیتی هم برای منابع ارزی وجود ندارد و با توجه به تولید دام پروار در داخل، میزان کسری در حال برآورد است که بر اساس آن تأمین ارز شود.

در نهایت گویا صرفه اقتصادی در واردات دام آماده کشتار و گوشت گرم و منجمد است.

عرضه ۳۰ هزار تن گوشت در نیمه دوم سال

بخشی از نیازمندی بازار گوشت قرمز به وسیله جامعه عشایر تأمین می‌شود. این عدد حدود ۲۵ درصد است. رئیس پیشین سازمان امور عشایر، مهر سال گذشته از آمادگی جامعه عشایر برای افزایش تولید گفته بود. سیاوش احمدی قائد با اشاره به طرح تولید قراردادی گوشت دام تاکید کرد: عشایر برای تولید قراردادی یک میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام ظرفیت دارند.

در این خصوص فضل خرم، مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان هم اظهار کرده، سال گذشته با حمایت دولت با وجود تمام تنگناها، قرارداد تأمین ۱۲۲ هزار تن نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز با جامعه عشایری منعقد شد.

وی اضافه کرد: تاکنون ۹۵ هزار تن نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز در اختیار جامعه عشایری کشور قرار گرفته و با توجه به انعقاد قرارداد تولید قراردادی ۵۰۰ هزار رأس دام، از اواخر خرداد دام تولیدی عشایر روانه بازار می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان تصریح کرده، مرحله بعدی تولید قراردادی دام از سوی عشایر اواخر تیر منعقد می‌شود که گوشت تولیدی آن در ماه‌های آذر، دی و بهمن عرضه خواهد شد.

وی ابراز کرد: امسال برای ۱.۵ میلیون رأس تولید قراردادی دام با عشایر قرارداد منعقد می‌کنیم و ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در نیمه دوم سال به بازار عرضه می‌شود.

با توجه به نزدیکی اعیاد قربان و غدیر خم (۲۸ خرداد و ۱۵ و ۱۶ تیر) نهاد‌های متولی باید برای تأمین بازار تدابیر لازم را اندیشیده تا همچون سال گذشته شاهد سیر نجومی قیمت‌ها در سال جاری نباشیم.

دیگر خبرها

  • دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان سقوط کرد
  • توافق میلان با خولن لوپتگی برای قراردادی ۳ ساله / ادعای گاتزتا
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • جنبش دانشگاهی آمریکا خواب را ازچشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • جنبش دانشجویی آمریکا خواب را از چشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است