Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از تارنمای این روزنامه آمریکایی، تنها در ماه گذشته، حزب کمونیست چین صدها میلیارد دلار ثروت سرمایه گذاران آمریکایی را به عنوان عوارض تحریم گسترده شرکت های خود برمی دارد.

واشنگتن پست در ادامه افزود: برخی قانونگذاران جمهوری خواه ادعا می کنند که "کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا" در حال پیاده سازی قانون جدیدی است تا پای شرکت های چینی که در آمریکا به صورت غیرشفاف عمل می کنند را قطع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این در حالی است که شرکت های برجسته وال استریت با وجود مخاطرات فراوان همچنان دلارهای سرمایه گذاران آمریکایی را از طریق ابزارهای مختلف سرمایه گذاری به شرکت های غیرقابل اعتماد چینی منتقل می کنند.

روزنامه وال استریت ژورنال هم به تازگی در مطلبی آورده است شرکت های چینی که در بورس های ایالات متحده فهرست شده اند تنها در ماه ژوئیه (۱۰ تیر تا ۱۰ مرداد) ۴۰۰ میلیارد دلار ضرر کردند، زیرا "حزب کمونیست چین" حملات نظارتی خود را به صنایع مختلف گسترش داده است.

به نوشته واشنگتن پست، مقامات چینی بزرگترین شرکت چینی با نام "دی. دی. گلوبال" (Didi Global) را درست چند روز پس از آنکه شرکت های وال استریت به آن کمک کردند تا بیش از چهار میلیارد دلار از طریق عرضه اولیه سهام در ایالات متحده جمع آوری کند، در هم کوبیدند. پکن سپس به صنعت بازی های آنلاین خود حمله کرد و ارزش غول فناوری "تنسنت" (Tencent) را از بین برد که همراه با سه شرکت بزرگ دیگر فناوری چین ماه گذشته ۳۴۴ میلیارد دلار از ارزش خود را از دست داد. سپس مقامات چینی تمام سرمایه گذاری های خارجی در زمینه آموزش خصوصی را ممنوع کردند. ارزش آن شرکت ها ده ها میلیارد دلار در بازار بود.

این در حالی است که واکنش سرمایه داران بزرگ وال استریت به این سرکوب ها بی تفاوتی است. «جیمی دیمون» مدیرعامل "جی. پی. مورگان چیس" (JPMorgan Chase)، یک شرکت خدمات مالی و بانکداری آمریکایی، هفته گذشته در پاسخ به سوالی در مورد ضررهای سرساام آور ناشی از سرکوب های نظارتی دولت چین، به شبکه خبری فاکس نیوز گفت: «زندگی همین است که به سرعت در حال گذار بوده و نفس ما از این راه گرفته نشده است، من به اندازه بقیه نگران چین نیستم». در حقیقت هم برای دیمون، میلیاردها دلار ضرر ممکن است تنها درآمد او در چند روز باشد. اما سرمایه گذارانی که پس انداز خود را به او سپرده اند، احتمالا چندان حرفه ای نیستند.

واشنگتن پست اما خونسردی دیمون را مشکل ساز دانست و تشریح کرد: نخست مشکل آن است که شرکت های وال استریت وظیفه امانت داری و دفاع از سرمایه گذاران آمریکایی را فراتر از آنچه در قانون آمده، دارند. همچنین، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا که قرار است قوانین مصوب کنگره را برای حمایت از سرمایه گذاران آمریکایی اجرا کند، خود اجازه تشدید تجاوزات چین را داده است.

«دن سالیوان» سناتور جمهوری خواه به تازگی در مصاحبه ای گفت: «دیدن برخی از مدیران وال استریت که بسیار سخت کار می کنند و در تلاش برای اطمینان از دسترسی شرکت های چینی به سرمایه آمریکا هستند، دلسرد کننده است. خیلی وقت است که این شرکت ها قادر به دسترسی به بازارهای سرمایه آمریکا و سرمایه گذاران بدون نیاز به رعایت قوانینی هستند که شرکت های آمریکایی موظف به رعایت آن هستند».

به گفته سالیوان شرکت های چینی مجاز به فهرست بندی در بورس های آمریکا هستند بدون آنکه مشمول قوانین افشای مالی و شرکتی مشابه شرکت های آمریکایی شوند.

این در حالی است که کنگره در اواخر سال گذشته با امضای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری پیشین آمریکا، قانون جدیدی با نام "قانون شرکت های هلدینگ خارجی" تصویب کرد تا شرکت های چینی را وادار به رعایت قوانین ایالات متحده کند یا اینکه در غیر این صورت ظرف سه سال مجبور به خروج از آمریکا می شوند. اما سالیوان و ۶ سناتور جمهوری خواه دیگر در نامه ای به ترامپ در ۲۸ ژوئیه سال گذشته (۶ مرداد) نوشتند و خاطرنشان کردند «گری جنسلر» رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا این قانون را با سرعت لازم اجرا نمی کند.

بنابراین به ادعای واشنگتن پست، اقدامات اخیر حزب کمونیست چین به وضوح نشان می دهد که خطرات سرمایه گذاری در شرکت های چینی که پاسخگویی و شفافیت واقعی ندارند به سرعت در حال افزایش است و بر این اساس اقدامات محافظتی از بازارهای سرمایه آمریکا باید تسریع شود و بی تردید شرکت های وال استریت و نهادهای نظارتی که این امر را نادیده می گیرند در مسئولیت خود برای حفاظت از مردم آمریکا کوتاهی کرده اند.

سهام شرکت های بزرگ فناوری چینی در روزهای اخیر روند نزولی چشم گیری را طی کرده است. ناظران دور تازه مقررات دولت چین را بر این شرکت ها دلیل سقوط سهام این شرکت های فناوری می دانند. مقررات جدید دولت چین به عرصه فناوری محدود نشده و صنعت آموزش چین را هم تحت تاثیر قرار داده است. مقررات و نظارت های جدی پکن بر شرکت های مختلف باعث شده تا بسیاری از سرمایه گذاران اقدامات چین را تلاش برای افزایش سیاست های کنترلی این کشور تلقی کنند و نگرانی ها بابت میلیاردها دلار سرمایه گذاری خارجی افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وال استریت بورس امریکا سرمایه گذاران آمریکایی شرکت های چینی سرمایه گذاری میلیارد دلار واشنگتن پست وال استریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۸۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان

سفیر حکومت طالبان در پکن اظهار داشت چینی‌ها خواستار افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه معادن افغانستان هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «بلال کریمی» سفیر حکومت افغانستان در پکن در دیدار با «شهاب‌الدین دلاور» وزیر معادن این کشور در مورد مسائل مختلف به‌ویژه قراردادهای معادن گفتگو کرد.

دلاور با اشاره به قراردادهای مس عینک، حوزه نفتی آمو، «طلا سمتی» در تخار و مس عینک دوم گفت: شرایط سرمایه‌گذاری در بخش صنایع استخراجی افغانستان واضح است، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را مساعد کرده‌ایم که یکی از شرایط مهم آن فرآوری صد درصد  در داخل این کشور است.

وی افزود: تمام سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی می‌توانند در عرصه منابع معدنی افغانستان سرمایه‌گذارای کنند.

در این دیدار کریمی نیز با اشاره به دیدارهایش با سران شرکت‌های قراردادی حوزه نفتی آمو و مس عینک در چین گفت سرمایه‌گذاران چینی خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش معادن افغانستان هستند.

ابراز آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری در معادن افغانستانیادداشت| جایگاه معادن افغانستان در منظومۀ تجارت خارجی چیننقش چین در رونق پالایشگاه‌های خصوصی نفت در شمال افغانستان

پیش از این وزارت معادن افغانستان از آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری در معادن «لیتیوم» افغانستان خبر داده بود.

چین یکی از کشورهایی است که برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان به صورت عملی ورود پیدا کرده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • وال استریت ژورنال: سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پوتین را در مرگ ناوالنی دخیل ندانستند
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم