Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: آموزش مجازی با همه خوبی‌هایی که می‌تواند داشته باشد اما مانند آموزش حضوری در برخی رشته‌ها اصلا واقعی و ملموس نیست. این موضوع به خصوص در رشته‌هایی مانند حقوق که جنبه کاربردی دارد و بسیاری از آموزش‌های آن باید به صورت حضوری و فعال صورت گیرد، مصداق پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر عبدالرضا جوان جعفری، امروز ۲۶ مرداد ماه، در وبینار انجمن علمی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص مطالبات دانشجویی پیرامون امتحانات و ترم تحصیلی دانشجویان حقوق دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: دانشگاه بدون حضور دانشجو صرفا ساختمانی بی‌روح و بی معنی است که هیچ تفاوتی با سایر ساختمان‌هایی که در پیرامون است، ندارد. 

وی ادامه داد: باید توجه داشت دانشجو محور دانشگاه است و ما نیز به این موضوع اعتقاد داریم و سعی کردیم پایبند به آن باشیم. دانشجو باید مطالبه‌گری و حق‌خواهی را سرلوحه کار خود قرار دهد. 

رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: بنابراین دانشجویان باید حق‌خواهی خود را به نمایندگی از همه دانشجویان حقوق و با رعایت همه مواردی که باید صورت گیرد، انجام دهد. دانشجویان فعال حقوق که از حق خود به درستی دفاع می‌کنند، به مراتب آینده شغلی بهتری داشته و در همه زمینه‌های حقوقی موفق خواهند بود. 

وی تصریح کرد: از سال‌های گذشته سیاست ما در دانشکده حقوق این بود که به دلایل مختلف هر کد درس به صورت موازی با ۲ یا سه استاد، ارائه ‌شود. در بیش از ۹۰ درصد دروس ارائه شده این سیاست اعمال می‌شود. بعضی‌ از گروه‌ها و دانشکده‌ها این سیاست را ندارند و عکس آن را عمل می‌کنند.

جوان جعفری اضافه کرد: البته ممکن است در یک تخصص تنها یک استاد داشته باشیم. از دیگر سو جذب استاد جدید فرآیندی طولانی دارد؛ ضمن اینکه جذب یک استاد باید به گونه‌ای باشد که همزمان درس برای آن استاد موجود باشد. بنابراین اصل موازی بودن دروس سیاست گروه و دانشکده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه دانشجویان رشته حقوق دانشگاه فردوسی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۳۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)

عصر ایران - پژوهشگران دانشکده طراحی سوئیسی ÉCAL به تازگی مجموعه جالبی از مبلمان با بسته بندی تخت را معرفی کرده اند. آیتم های این مجموعه جذاب باید در آب غوطه ور شده تا به فرم نهایی خود برسند.

این مجموعه مبلمان که به نام "محلول های زیر فشار" (Under Pressure Solutions) یا به اختصار یو پی اس (UPS) شناخته می شود، از ورقه های نازک و فشرده ای از اسفنج سلولزی ساخته شده اند که امکان قرارگیری محصول در بسته بندی تخت را فراهم می کند. در حقیقت، برخی از اقلام این مجموعه به اندازه کافی فشرده هستند تا درون صندوق پست قرار بگیرند و از این طریق حمل و نقل کارآمدتر را تسهیل می کنند.

تبدیل ورقه اسفنج به مبلمان کاربردی با کمک آب!

محصولات این مجموعه مبلمان باید در آب خیس شوند که به آنها اجازه می دهد در چند ثانیه تا حدود 10 برابر اندازه اصلی خود بزرگ شوند. سپس، آب اضافه اسفنج از طریق اعمال فشار گرفته شده و باید اجازه دهید تا خشک و سخت شود. در نهایت، فرمی از مبلمان محکم و بادوام تشکیل می شود که تحمل وزن انسان را دارد. این مجموعه مبلمان اسفنجی از نظر دوام نسبت به فوم پلاستیک معمولی عملکرد بهتری دارد.

به گفته کریستوف گوبران، پژوهشگر و طراح صنعتی ÉCAL، سلولز بخشی از طبیعت است، از این رو، مانند یک درخت، می تواند انعطاف پذیر و در عین حال قوی باشد. این اسفنج از طریق چوب تراشی استخراج می شود و استحکام آن از همان الیاف سلولزی که یک درخت برای تقویت تنه و شاخه های خود استفاده می کند، سرچشمه می گیرد.

برای ایجاد اسفنج، سلولز از طریق چوب تراشی حاصل می شود. سپس سلولز به صورت شیمیایی حل شده و با کمک فرآیندی که برای تولید ویسکوز و دیگر منسوجات سلولزی استفاده می شود، برای ایجاد ورق ها بازسازی می شود. سپس، نمک گلوبر به ترکیب اضافه می شود که در ایجاد منافذ اسفنج نقش داشته و توانایی سلولز برای جذب آب را افزایش می دهد. این ماده به عنوان ورق های استاندارد فروخته می شود که سپس فشرده شده و پسابیده می شود تا پشتیبان حمل و نقل راحت و آسان باشد.

با افزودن مقداری آب، قطعات مختلف مبلمان می توانند بار دیگر انعطاف پذیر شده و با هموار کردن هر گونه فرورفتگی قابل تعمیر هستند. هنگامی که چرخه عمر این مبلمان به پایان می رسد، می توان آن را بازیافت یا کمپوست کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هوش مصنوعی مبلمان را این شکلی لوکس و زیبا می داند! (+عکس)

دیگر خبرها

  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • تجمع جامعه دانشگاهیان مشهد مقابل دانشگاه فردوسی مشهد
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت
  • آرامگاه فردوسی از جاذبه‌های پربازدید و دیدنی مشهد
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه