Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس دهم اظهار کرد: بارها و بارها آقای رییسی نشان داده که به سهم خواهی ها توجه نمی کند و آگاهان سیاسی و کسانی که در این مدت کنش ها و واکنش ها را دیده اند می دانند که آقای رییسی تاثیری نپذیرفته اند در ادامه هم بعید است که بخواهد با اعمال فشار به کسی سهم بدهد.

«جلال میرزایی»، نماینده مجلس دهم، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با الزام انتخاب افراد کارامد برای کابینه توسط آیت الله رییسی گفت: من بعید می دانم که توصیه رهبری این باشد که مجلس وظیفه اصلی خود را نادیده بگیرد و به سوابق، تجارب و پیشینه وزرا توجه نکند و به راحتی از آنها عبور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر قبول داریم شرایط کشور دشوار و سخت است و به تصمیمات درست نیاز است پس باید از مجلس انتظار داشته باشیم که دقت کند و به افرادی که توانمند هستند، رای بدهد.

نماینده ادوار مجلس تاکید کرد: بارها و بارها آقای رییسی نشان داده که به سهم خواهی ها توجه نمی کند و آگاهان سیاسی و کسانی که در این مدت کنش ها و واکنش ها را دیده اند می دانند که آقای رییسی تاثیری نپذیرفته و در ادامه هم بعید است که بخواهد با اعمال فشار به کسی سهم بدهد و به همین صورت عمل خواهد کرد. مجلس باید به این نکته نگاه کمک کند تا افراد توانمندتری جایگزین شوند.

ا‌و در مورد انتخاب حسین امیر عبدالهیان برای سِمَت وزارت خارجه در دولت سیزدهم گفت: آقای رییسی اعلام کردند که اولویت ایشان در وزارت خارجه ارتباط با همسایگان است برای رسیدن به این هدف باید فردی انتخاب شود که در منطقه خدمت کرده و منطقه و دولت های منطقه را می شناسد؛ آقای عبداللهیان این ویژگی‌ها را دارد ایشان مدتی سفیر ایران در عراق بود مدتی در مصر بود و معاون وزارت خارجه بوده و در ارتباط با منطقه، رفت و آمدهای زیادی داشته است. آقای امیر عبداللهیان برای پیگیری سیاست های آقای رییسی فرد مناسبی است. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مجلس دولت ایران عراق مصر وزارت خارجه رای اعتماد جلال میرزایی کابینه آقای رییسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۹۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: اشغالگران دیروز که همچنان از مداخله‌گری، بی‌ثبات سازی افغانستان و ایجاد مزاحمت از خاک این کشور حمایت کرده و دنبال می‌کنند، از سیاست خود دست بر نمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان در گفت‌وگویی در مورد مساله داعش گفت: داعش خاکی را در افغانستان در اختیار ندارند، اما هسته‌های هراس افکنی در این کشور هستند. حکومت سرپرست افغانستان نیز اعلام کرده که در سرکوب داعش جدی هستند، ما این را قبول داریم و برای بهبود شرایط امنیتی کمک می‌کنیم این مساله تعارف ندارد. اما آیا اشغالگران دیروز که همچنان از سیاست مداخله‌گری، بی‌ثبات سازی و سیاست ایجاد مزاحمت از خاک افغانستان حمایت کرده و دنبال می‌کنند، مگر دست بر می‌دارند؟ 

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره حضور جریان‌های مخالف امارت اسلامی در ایران، تاکید کرد: سیاست ایران هیچ تهدید برای حاکمیت افغانستان نخواهد داشت. ایران با همه‌ مجموعه‌های افغان در ارتباط بوده، هست و خواهد بود. این را من روشن و صریح می‌گویم. اگر افغانستان برای همه‌ افغانی‌هاست، مهمان‌نوازی ایران برای مهمانانی‌ست که می‌آیند. ان‌شاالله شرایط این‌جا بهبود پیدا کند و همه برگردند. هر قوم، نژاد و مذهبی از افغانستان به هر دلیلی وارد ایران شده آیا آنان در ایران اقامت دارند؟ بلی اقامت دارند. اما سوال این‌ است که کدام مجموعه از ایران برای امنیت افغانستان تهدیدآمیز است؟ نیست و نخواهد بود. این سیاست قاطع جمهوری اسلامی‌ ایران است.»

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان در خصوص حق‌آبه هیرمند نیز ابراز خرسندی کرد و افزود: «در دو نوبتی که آب رهاسازی شد، می‌توان گفت که در حدود صد میلیون مترمکعب آب وارد ایران شد، در چارچوب حقابه‌ای که وجود دارد. در سال گذشته مشکلاتی در بند کمال خان وجود داشت، از جانب حکومت دو سه اقدام برای ترمیم سد کمال خان انجام شد و مشکلاتی که در دریچه‌های این سد وجود داشت، رفع شد.»

کاظمی قمی در ادامه در مورد وضعیت مهاجرین نیز گفت: ایران با ۶ میلیون مهاجری مواجه هستیم که به دلیل شرایط سخت افغانستان که عمدتا ناشی از اشغالگری است، مهاجرت کرده‌اند. امروز کشور ما باید مهاجرین را میزبانی کند. می‌دانید میزبانی ۶ میلیون مهاجر کار راحتی نیست. 

وی خاطرنشان کرد: برای این‌که ورودهای غیرقانونی را کنترل کنیم، اقدام به ارائه و صدور ویزا کرده‌ایم، نمی‌خواهیم در مرزها آشفتگی ایجاد شود. نمی‌خواهیم کسانی که به دلیل مشکلات معیشتی یا هر دلیل دیگری از کشور خارج می‌شوند با مسائلی در مرزها مواجه شوند. در طول بیش از ۴۵ سال به‌عنوان برادران و خواهران میزبانی کرده‌ایم، مهمانان ما هستند و تلاش ما این است که در این شرایط سخت اگر مجبور شدند کشور را ترک کنند فرزندان این آب و خاک از حق تحصیل محروم نشوند، این‌ها می‌خواهند آینده این کشور را بسازند، ایران با چنین نگاهی به جامعه افغانستان نگاه کرده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رییسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • حمله به امین منوچهری و زورگیری: بارها در اتوبان چمران این اتفاق رخ داده؛ پیگیری نمی‌کنم چون فایده ندارد! + عکس
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • دریا منبع قدرت و ثروت است/ ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است