Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ در روز تاسوعای حسینی مردم دیندار استان سمنان در سوگ حضرت ابوالفضل عباس (ع) علمدار بزرگ کربلا نشستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، در نهمین روز از ماه محرم و در روز تاسوعای حسینی مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و علمدار بزرگ کربلا با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی از سوی دسته‌های عزادار و آحاد مردم ولایت مدار سمنان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه شیوع بیماری کرونا سبب محدودیت‌هایی در برگزاری مراسم‌های عزاداری برای سید و سالار شهیدان شد اما مردم در همین عزاداری‌هایی که حضور داشتند با شور و شعور حسینی برای امام خود عزاداری کردند و تلاش کردند با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی زمینه را برای شیوع بیشتر بیماری فراهم نکنند.

مردم از زن و مرد و کوچک و بزرگ با حضور در مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان اوج ارادت و عشق خود به خاندان اهل‌بیت عصمت و طهارت نشان دادند.

امروز تمامی کوچه‌ها و خیابان‌های استان سمنان عزادار علمدار کربلا بود و حزنی سنگین شهر را فرا گرفته بود. آری مردم دیندار سمنان عزادار اباعبدالله الحسین و 72 تن از یاران باوفایش بودند.

زن جوانی را در مراسم تاسوعای حسینی شهر سمنان دیدم که در گوشه‌ای نشسته بود و با زمزمه شعری که من از دور متوجه آن نمی‌شدم اشک می‌ریخت نزدیکش رفتم و پرسیدم چه عاشقانه و بی‌صدا اشک می‌ریزید می‌توانم بپرسم چه چیزی زمزمه می‌کردید؟ همان‌طور که اشک می‌ریخت با صدای محزونی گفت: تاسوعای حسینی روز بسیار حزن‌انگیزی است. روزی که به نام یار و علمدار امام حسین نامگذاری شده است، آن کسی که چشم اهل حرم به دستان مبارکش بود و آن تراژدی بزرگ کربلا و عاشورا را رقم زد. در این روز همیشه خواندن نوحه قدیمی «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد» از سوی مداحان مرا به فضای حزن‌انگیز کربلا می‌برد.

به حسش احترام می‌گذارم و برای اینکه حال و هوای روحانی‌اش را از او نگیرم بی‌صدا از او دور می‌شوم.

مردان عزادار سمنانی به رسم همیشه با حضور در دسته‌های سینه‌زنی برای امام خود سوگواری می‌کردند.

امسال نیز مانند سال گذشته به خاطر شیوع بیماری کرونا مردم با ماسک در مراسم حضور داشتند.

از یکی از آن‌ها پرسیدم میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در مراسم عزاداری چگونه بوده است؟ گفت: عزاداران امام حسین (ع) علاوه بر شور حسینی شعور حسینی نیز دارند و علی‌رغم حضور در مراسم سوگواری تمامی پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند و نمی‌خواهند بستری برای شیوع بیشتر بیماری فراهم شود.

این عزادار حسینی با اشاره به خستگی مدافعان سلامت و همچنین تأکید چند روز گذشته مقام معظم رهبری درباره لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در عزاداری‌های محرم افزود: امروز متعلق به شخصیتی است که وفاداری و التزام عملی خود به ولایت را در واقعه کربلا به همه نشان داد و مسیر درست تابعیت از ولایت را برای همیشه ترسیم کرد و عزاداران حسینی نیز با تأسی به علمدار کربلا ضمن رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، التزام عملی و واقعی خود به ولایت زمان را در عمل نشان می‌دهند.

روایت تصویری تسنیم از ‌تاسوعای حسینی در مسجد جامع اصفهانمراسم عزاداری تاسوعای حسینی در مدرسه علمیه فیضیه از قاب دوربین‌‌تجمعات تاسوعا در مازندران لغو شد

از سوگواران اباعبدالله حسین (ع) و علمدار کربلا کمی دورتر می‌شوم و برای چندمین بار از خودم می‌پرسم این عشق حسین (ع) چیست که این‌گونه بعد از یک هزار و 400 سال این‌گونه می‌جوشد و می‌خروشد.

انتهای پیام/363/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی تاسوعای حسینی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۰۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول

در آسمان اینجا و از اواسط ماه شوال، بوی محرم را زودتر از هر جای شهر می‌توان استشمام کرد، در شبستان جنوبی باب‌الهادی حرم‌ مطهر از حالا، سرهم کردن پارچه‌ها برای دوخت لباس‌های مراسم شیرخوارگان حسینی آغاز شده است. 


برکتی از پای چرخ خیاطی به داخل خانه
در حالی که بیش از ۲ ماه به اولین جمعه ماه محرم مانده است، کارگاه دوخت لباس‌ شیرخوارگان حسینی، با حضور مقامات آستان قدس رضوی، مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) و بانوان خادم در این حوزه افتتاح شد. حالا این بانوان داوطلب بیش از ۶۰ روز در چند شیفت کاری، پشت ۲۰ چرخ خیاطی شبستان می‌نشینند تا در اولین جمعه محرم، نوزادانی که راهی مراسم شیرخوارگان حسینی می‌شوند، لباس زیبای یکدست بپوشند.
برای نشستن پشت چرخ‌های خیاطی و کوک‌زدن تکه‌های پارچه به یکدیگر، بانوان شهرمان از یکدیگر پیشی می‌گیرند. به حدی استقبال برای این امر زیاد است که مسئولان کارگاه بانوان را شیفت‌بندی و هرچند روز یک بار پذیرش می‌کنند تا به همه داوطلبان فرصت خدمت برسد. بانوانی که دوست دارند در این کار معنوی سهیم شوند و برکت آن را به زندگی خود ببرند. برای انجام این مهم، روزانه بیش از ۵۰ بانو در شبستان حاضر خواهند شد تا از برش‌کاری تا خیاطی و بسته‌بندی لباس‌ها را انجام دهند.

دوخت و دوز سبز و سفید در ۷۲ نقطه جهان
کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر، یکی از ۷۲ کارگاهی است که قرار است، لباس این مراسم بزرگ معنوی را تهیه کند. سال قبل این کارگاه در مسجد صدیقی‌ها برپا شده بود که امسال به شبستان حرم منتقل شده است. مسئول امور استان‌های مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در مراسم راه‌اندازی این کارگاه خبر از تهیه ۸۰ هزار دست لباس در این مکان می‌دهد و توضیح می‌دهد: امسال ۷۲ کارگاه در ایران و ۴۵ کشور جهان ایجاد شده است که در مجموع بیش از ۵۰۰ هزار دست لباس ویژه مراسم شیرخوارگان حسینی تهیه خواهند کرد.
نوید آقاسی‌زاده اضافه می‌کند: در مشهد دو کارگاه تهیه لباس محفل شیرخوارگان حسینی ایجاد شده است که علاوه بر شبستان باب‌الهادی حرم مطهر در بولوار پیروزی هم کارگاهی فعال شده است.


از حرم به آفریقای جنوبی
از تهیه پارچه گرفته تا برش و دوخت و بسته‌بندی همه اموراتی هستند که در مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) توسط مردم انجام می‌گیرد و از این جهت، این‌ مجمع کاملا مردمی اداره می‌شود. این‌ موضوعی است که آقاسی‌زاده در حاشیه راه‌اندازی کارگاه شبستان به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: بیش از ۲۰ تن پارچه برای تهیه لباس شیرخوارگان حسینی در ۷۲ کارگاه مهیا شده است که در این بین بین ۴تا۵ تن پارچه به این مکان منتقل شده است و کار دوخت لباس‌ها تا روز اول ماه محرم ادامه خواهد داشت.
حرم مطهر همواره مرکز یکی از بزرگ‌ترین محفل‌های شیرخوارگان حسینی بوده است و تا پیش از شیوع کرونا، بزرگ‌ترین مراسم مادر و فرزندی به یاد طفل شش ماهه حضرت علی اصغر(ع) سطح کشور در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر برگزار شده بود. آقاسی‌زاده می‌گوید: بخشی از لباس‌های تولیدی در این شبستان، در مراسم حرم مطهر در اولین جمعه ماه محرم مورد استفاده قرار می‌گیرد و بقیه لباس‌ها به شهرهای محروم کشورمان و همچنین کشورهایی که کارگاه تولید لباس ندارند، منتقل می‌شود. این کشورها، عمدتا شامل کشورهای آفریقای جنوبی است.

فرزندم، نذر راه ظهور
در شروع کار تعدادی از بانوان مشغول برش زدن می‌شوند و گروهی دیگر هم مشغول دوخت و دوز. در روزهای بعد و با انتشار خبر آغاز به کار کارگاه، به مانند سال‌های قبل بر حضور بانوان خیاط در این مجموعه اضافه خواهد شد. بانوانی که از خیاط حرفه‌ای تا چرخ‌کار در میان آن‌ها دیده می‌شود و سعی می‌کنند تا در بساط محرم پیش از همه خدمت خود را آغاز کنند. بسته لباس تهیه شده برای نوزادان و کودکان حاضر در مراسم شیرخوارگان حسینی، شامل لباس، سربند، روسری، و کارت نذرنامه است. بسته‌ای که به شکلی زیبا بسته‌بندی می‌شود و در اولین جمعه محرم به دست مادران می‌رسد تا بر تن کودک خود کنند.
برگه‌ای به نام نذرنامه، ترجمه شده به ۱۲ زبان دنیا از جمله عربی، روسی، انگلیسی و...مکتوبی معنوی است که متنی زیبا در آن قید شده است:" یا صاحب‌الزمان(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن."

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه