Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی، در یادداشتی نوشت: «رضاخان، برای فریب دادن مردم به مراسم عزاداری امام حسین علیه السلام میرفت وحتی به سرخودگل میمالید.او بعد از آنکه به قدرت رسیدورضاشاه شد،مساجد را بست وحسینیه هاوتکایارابه انبارتبدیل کردوباضربه های دیگری که به دین ودین داران زدچهره واقعی خودرانشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه تروریستی طالبان هم این روزها با فرستادن عوامل خود به مساجدوحسینیه های شهرهای مختلف افعانستان وتظاهربه موافقت با اعتقادات شیعیان درصدد فریب دادن آنان است کما اینکه باوعده های زیبا به مخالفین خود و به زنان افعانستان میخواهدازآنهاوقت بخردتاحاکمیت خودرا تحکیم کند.بدون تردیدبعدازتحکیم قدرت،این گروه متحجروتروریست به تمام وعده هایش پشت پاخواهدزدودرصددتحقق اهداف قرون وسطائی خودبرخواهدآمد.

طالبان، درچارچوب یک توطئه دقیق امریکائی که رئیس جمهور فاسد و سران ارتش افعانستان نیز جزیی از آن بودند به قدرت رسیده و تمام اتفاقات هفته های اخیر، صحنه سازی هائی برای به اجرا درآمدن همین توطئه بودند.

این روزها فیلم هایی درفضای مجازی دست به دست می شوند که نشان میدهندسران طالبان باهواپیماهای آمریکایی به افغانستان برمی گردند،تروریست های طالبان مجسمه شهید مزاری را منفجر میکنند و رهبران طالبان به عوامل خود دستور می دهند تا تسخیر پنجشیر صبر کنند و بعد از آن محاکمه و اعدام مخالفین را شروع نمایند. چهره واقعی طالبان همین است و آنچه این روزهارسانه ملی ما از این گروه ترسیم می کند غیرواقعی است کمااینکه تحلیل گران سفارشی نیزاین روزهاتلاش می کنندچهره ای بزک کرده ازطالبان به افکارعمومی ارائه نمایند.

ژست هائی که این روزها آمریکائی ها مبنی بر فاصله گرفتن از طالبان می گیرند و آنچه بعضی رسانه های غربی درهمین چارچوب می گویند و می نویسند نیز بخشی از همان توطئه برای فریب دادن افکارعمومی است. 

طالبان، به دلیل شاکله فکری سلفی که دارد نمی تواند تغییر کند.این گروه به دلیل وابستگی قومی حکومت افغانستان را مختص پشتون هامیداندو اگر در مراحل اولیه قدری کوتاه بیاید، این یک تاکتیک خواهد بود و در مراحل بعدی حاکمیت را انحصاری خواهد کرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان که حالا وزیر فرهنگ و ارشادشان شده، دراولین مصاحبه خود بعد از تسخیر کابل گفت: "ما اصول اسلامی و قوانین شریعت خود را خواهیم داشت و این حق ماست...حقوق زن در دایره اسلام و دایره شرع محترم است و زنان در چارچوب حقوق اسلامی و شرع حق فعالیت خواهند داشت."

این جملات به روشنی نشان می دهند طالبان از اعتقادت خود کوتاه نخواهند آمد، زیرا اسلام و شریعت از نظر این گروه متحجر دقیقا همانست که در آغاز پیدایششان عملانشان دادند. به همین دلیل بهتر است کسانی که در ایران به جذب این گروه امید بسته اند، در تحلیل خود تجدیدنظر کنند و مطمئن باشند اگر به راهی که در پیش گرفته اند ادامه دهند، بعد از آنکه پرده ها کنار بروند وتوطئه مشترک آمریکا و طالبان علیه ملت افعانستان و علیه جمهوری اسلامی ایران برملا شود، پشیمان خواهند شد.

مسیح مهاجری ۲۷مرداد۱۴۰۰

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 طالبان مسیح مهاجری طالبان در افغانستان سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۶۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه

سیاست های ابهام برانگیز و دوپهلوی آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از پایگاه خبری الجزیره، «صالحه علام»، نویسنده و پژوهشگر مسائل ترکیه در یادداشتی از سنگ اندازی آمریکا در توافق راهبردی عراق و ترکیه پرده برداشت.

روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق پس از بازگشت از آمریکا، میزبان رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بود. در این سفر، 26 توافقنامه در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و توریستی به امضا رسید. پنج توافقنامه از 26 توافقنامه امضا شده، روابط راهبردی، همکاری بر سر مسائل نظامی، امنیتی، مبارزه با تروریسم و ساخت ابزارآلات جنگی را در بر می‌گیرد.

مذاکرات ترکیه و آمریکا

آمریکا در مذاکرات اخیر با مقامات امنیتی و دیپلماتیک ترکیه پیشنهاد مقابله مستقیم و غیرمستقیم با گروه‌های تروریستی مشترک (داعش و پ ک ک) را مطرح کرد. این پیشنهاد با مخالفت قاطع ترکیه روبرو شد.

آنکارا اعلام کرده همکاری با یک سازمان تروریستی برای مبارزه با یک سازمان تروریستی دیگر و یا همکاری موردی کشورهای هم‌پیمان با سازمان‌های تروریستی را نمی‌پذیرد. تضاد شدید میان آنکارا و پ.ک.ک که سال‌هاست جنگ شدیدی علیه ترکیه را از درون اردوگاه‌هایش در سوریه و عراق اداره می‌کند، باعث شده آنکارا استدلال‌های آمریکا را نپذیرد.

توافقات امنیتی و نظامی عراق و ترکیه نگرانی گروه‌های مختلف کردی از جمله گروه تروریستی پ.ک.ک و یگان‌های مدافع خلق (ی.پ.گ) را برانگیخته و باعث شده آمریکا نیز برای جلوگیری از مقابله جدی با این گروه ها به میدان بیاید. با این وجود آمریکا نگران پیامدهای احتمالی همکاری نظامی و امنیتی میان بغداد و آنکارا است که می‌تواند به حضور ی.پ.گ و پ.ک.ک در مرزهای عراق، سوریه و ترکیه پایان دهد.

در بهمن ماه سال گذشته «یاشار گولر»، وزیر دفاع و «متین گوراک»، رئیس ستاد کل ارتش ترکیه در سفر به بغداد، موفق به کسب رضایت مسئولان عراقی در رابطه با اعلام منع فعالیت پ.ک.ک در مرزهای عراق شدند. به همین دلیل روابط عراق و ترکیه از منظر امنیتی و نظامی بهبود یافت.

بنا بر ادعای رسانه های ترکیه، مطابق توافق دو کشور، به زودی عملیات نظامی به رهبری نیروهای نظامی ترکیه در عمق 30 الی 40 کیلومتری خاک عراق علیه نیروهای تروریستی مخالف دولت ترکیه آغاز خواهد شد؛ این موضوع مخالفت شدید آمریکایی ها را به همراه داشته است.

نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق

دلایلی که بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند

 

در همین راستا آنکارا اخیراً ابتکار جدیدی را آغاز کرده که عبارت از حل و فصل کردن پرونده تروریسم بدون مداخله واشنگتن است. سیاست دو پهلو و ابهام برانگیز آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. به نظر می‌رسد این تحولات سرآغاز تغییراتی مهم در سیاست های کشورهای عراق، سوریه و ترکیه در قبال گروه‌های کُردی فعال در این سه کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل