Web Analytics Made Easy - Statcounter

رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان پس از رقابت‌های کشتی آزاد که با قهرمانی ایران به پایان رسید، در شهر اوفا در روسیه در حال برگزاری است.

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ایران در هر ۱۰ وزن کشتی‌گیران خود را به روسیه اعزام کرده است. در حالی که اسرائیل تنها پنج کشتی‌گیر در این رقابت‌ها دارد. در گزارش پیش رو احتمال رویارویی ورزشکاران ایران و‌ اسرائیل در رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان در سال ۲۰۲۱ بررسی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در وزن اول رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان در سال ۲۰۲۱، امیررضا ده‌بزرگی به فینال رسید و‌ روز شنبه ۳۰ مرداد ماه، برای کسب مدال طلا مقابل علیمردان عبدالیف از ازبکستان به روی تشک‌ می‌رود. نماینده اسراییل در این وزن، ماکامو فیتنه، در دور دوم‌ مقابل ایشار کوربایف از قزاقستان شکست خورد و‌ از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۰ کیلو‌گرم، احتمال رویارویی نمایندگان ایران و اسراییل تا مرحله نیمه‌ نهایی وجود ندارد. نماینده ایران، سعید مراد اسماعیلی در دور مقدماتی به مصاف کشتی‌گیر بلغارستان می‌رود و در صورت پیروزی با برنده دیدار ترکیه و‌ گرجستان مسابقه خواهد داد. آبری فیتنه از اسرائیل، پس از استراحت در دور نخست، به مصاف حریفی از لهستان خواهد رفت و در صورت پیروزی مقابل او در دور بعد با برنده دیدار آمریکا و‌ پرتغال روبه‌رو‌خواهد شد. در صورتی که نمایندگان ایران و‌ اسراییل از پس حریفان خود برآیند، در مرحله نیمه‌نهایی با هم روبه‌رو می‌شوند.

در وزن ۶۳ کیلوگرم، اسراییل نماینده‌ای ندارد و ایمان محمدی در یک‌ چهارم نهایی مغلوب حریفی از ر‌وسیه شد تا شنبه در جدول بخت مجدد برای کسب مدال برنز تلاش کند.

در ۶۷ کیلوگرم هم، کشتی‌گیران ایران و اسراییل تا فینال به یکدیگر ‌برخورد نمی‌کنند و‌ البته احتمال فینالیست شدن هر دو آنها کمی بعید به نظر می‌آید.

دانیال سید شمس‌الله سهرابی، پس از استراحت در دور نخست باید به مصاف برنده دیدار قزاقستان و‌ هند برود و در صورت پیروزی، با برنده دیدار اوکراین و‌استونی پیکار خواهد کرد.

در حالی که شان نادورگین، کشتی‌گیر وزن ۶۷ کیلوگرم اسراییل در دور نخست با رقیبی از ازبکستان روبه‌رو می‌شود. نادورگین ‌در صورت برد، در دور بعد با برنده لهستان - مجارستان مصاف خواهد داشت.

کشتی‌گیران اسرائیل و‌ ایران در صورت پیروزی در مرحله یک‌ چهارم نهایی مقابل حریفان خود، و‌ راهیابی به جمع چهار نفر برتر، با هم روبه‌رو‌ می‌شوند.

در وزن ۷۲ کیلوگرم کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان، جایی که امیرعلی عبدی از ایران مسابقه می‌دهد، آریل سوسونوف از اسرائیل حضور دارد. طبق قرعه، امیرعلی عبدی در دور نخست، به مصاف حریفی از روسیه خواهد رفت و ‌در صورت پیروزی به مصاف برنده دیدار تاجیکستان و‌ گرجستان میرود. در آن سوی جدول، آریل سوسونوف، نماینده کشتی فرنگی اسرائیل، پس از استراحت در دور نخست، در دور یک‌ هشتم نهایی‌ به مصاف حریفی از اوکراین می‌رود. در صورت پیروزی عبدی در دومین مسابقه‌اش و برد سوسونف در یک هشتم نهایی، کشتی‌گیران و‌ اسراییل در دور یک‌ چهارم نهایی باید مقابل هم قرار بگیرند.

در رقابت‌های وزن ۷۷ کیلوگرم، نماینده اسراییل دیوید ژیتومیرسکی در همان مسابقه نخست مغلوب حریفی از مصر شد. نماینده ایران، محمدحسین آذرم‌دخت نیز پس از آن که در دور نخست با قرعه استراحت روبه‌رو شد، در اولین مسابقه‌اش در مصاف با حریفی از نروژ مغلوب شد. آذرم‌دخت برای کسب مدال برنز شنبه مقابل کشتی‌گیری از مجارستان به روی تشک خواهد رفت.

در وزن ۸۲ کیلوگرم، اسرائیل نماینده‌ای ندارد و محمد عزیز ناقوسی در مسابقه نخست خود با رقیبی از مصر روبه‌رو‌ خواهد شد.

علی عابدی درزی، نماینده ایران در ۸۷ کیلوگرم در همان دور نخست نتیجه را به کشتی‌گیر سوئدی واگذار کرد و‌ با شکست او‌ در مرحله بعد، عابدی درزی هم از دور رقابت‌ها حذف شد. در این وزن اسرائیل کشتی‌گیری ندارد.

در ۹۷ کیلوگرم هم که اسراییل نماینده ندارد، مرتضی رسول القوسی با نماینده لیتوانی روبه‌رو ‌می‌شود.

امیرمحمد مهدی بیات، نماینده سنگین وزن ایران در رقابت‌های ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان، در جدول بخت مجدد برای کسب مدال برنز تلاش می‌کند. اسرائیل در وزن آخر نیز نماینده‌ای ندارد.

بدین ترتیب از میان پنج وزنی که کشتی‌گیران رژیم غاصب اسراییل و‌ ایران احتمال رویارویی داشته‌اند، در سه وزن تقابل نمایندگان این دو‌ کشور ممکن خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کشتی فرنگی ایران اسرائیل کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان صورت پیروزی رقابت های کشتی برای کسب مدال برنده دیدار دور نخست کشتی گیران کشتی گیر روبه رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۵۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم اما کار سختی در پیش خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، فرزاد ایمانعلی زاده درباره ارزیابی خود از رقابت های جام تختی به میزبانی اهواز، گفت: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و بیشتر چهره های جوان و آینده دار در این مسابقات کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی ما در جام تختی انتخاب تیم زیر ۲۳ سال برای رقابت های قهرمانی جهان است.

وی درباره تاثیر غیبت ملی‌پوشان اصلی بر این رقابت ها خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره انتخاب ملی پوشان المپیکی ایران در اوزان ۶۰ و ۶۷ در تورنمنت مجارستان، اظهار کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر در آسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: چند سالی است کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم عملکرد خوبی داشتند  و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه درباره رقابت اسماعیلی و گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به المپیک در تورنمنت مجارستان، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است. از طرفی استعدادی ناب به نام سعید اسماعیلی به کشتی ایران آمده که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید به صورت رو در رو یا در یک تورنمنت رقابت کنند. صلاحدید کادر فنی این بود که این دو کشتی گیر به تورنمنت مجارستان بروند.

 مربی خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی درباره کار سخت کشتی فرنگی ایران در المپیک، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ بدهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در چه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد: بر روی  کاغذ در اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که ممکن است از یک وزن انتظار طلا داریم اما مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. نتایج قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم نتایج خوبی کسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قهرمانی ایران در کشتی فرنگی بین المللی جام تختی
  • پایان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی با معرفی نفرات برتر
  • ایران قهرمان کشتی فرنگی جام تختی شد
  • ایران قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی شد
  • کشتی فرنگی جام تختی| نفرات و تیم‌های برتر مشخص شدند/ ایران قهرمان شد
  • نفرات برتر پنج وزن دوم جام تختی
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • جام کشتی تختی اهواز؛ نتایج فینال پنج وزن نخست مشخص شد
  • معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی
  • کشتی فرنگی بین المللی جام تختی؛ نفرات برتر پنج وزن نخست مشخص شدند