Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مسئول بسیج جامعه زنان سپاه گیلان گفت: یکی از مأموریت‌های این سازمان برگزاری دوره‌های آموزشی و تأمین سرمایه اولیه در جهت اشتغالزایی بانوان است. - اخبار استانها -

معصومه پرسا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره اقدامات سازمان بسیج جامعه زنان سپاه گیلان در راستای حمایت از مشاغل خانگی اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های سازمان بسیج جامعه زنان برگزاری دوره‌های آموزشی برای بانوان و تأمین سرمایه اولیه برای اشتغالزایی آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه گیلان عنوان کرد: همچنین تهیه تجهیزات شغلی برای بانوانی که تمایل به اشتغالزایی و ورود به عرصه تولید دارند از دیگر اقدامات این سازمان در راستای حمایت از بانوان تولیدکننده و کارآفرین بوده است.

پرسا با بیان اینکه سعی داریم بانوان علاقمند و مستعد برای اشتغالزایی را تقویت کنیم تا شاهد تولید محصولات توسط آنان باشیم گفت: از جمله مشاغلی که توسط بانوان تولیدکننده در گیلان دنبال می‌شود می‌توان به پرورش قارچ اشاره داشت.

بانک اطلاعاتی مشکلات استان گیلان رونمایی می‌شود4387 پرونده امسال به مراکز مشاوره پلیس گیلان ارجاع شدمستند تسنیم از روز‌های سخت و مرگبار کرونایی در گیلان/ کادر درمان نفس کم آورده‌اند / پیک پنجم امان "بیمارستان‌ها" و آرامستان‌ها" را برید + فیلم

وی تصریح کرد: تولید صنایع‌دستی، حصیربافی، سبدبافی، ربان‌دوزی، سفالگری، پرورش گل و گیاه، پرورش طیور، تولیدات عرقیجات و خیاطی از دیگر مشاغلی است که بانوان تولیدکننده در گیلان به آن مشغول هستند.

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه گیلان افزود: این سازمان در ابتدا آموزش‌هایی را در حوزه‌های مختلف اشتغالزایی به بانوان ارائه داد و خوشبختانه بانوان توانستند با بهره‌گیری از این آموزش‌ها اقدام به تولید محصولات و سپس عرضه آن‌ در بازارها کنند.

پرسا با اشاره به حمایت سازمان بسیج جامعه زنان سپاه گیلان در راستای عرضه محصولات تولید شده بیان کرد: پایگاه‌های بسیج در محلات اقدام به راه‌اندازی بازارچه‌های محلی کردند تا موجبات رونق معیشت بانوان تولیدکننده و توسعه اشتغال خانگی فراهم شود.

وی ابراز داشت: در مجموع این اقدامات در راستای کمک به اقتصاد خانواده‌ها مؤثر بوده و از طرفی تعدادی از کارآفرینان استان گیلان نیز در راستای حمایت از مشاغل خانگی به یاری بانوان تولیدکننده آمدند.

مسئول بسیج جامعه زنان درباره پیگیری این سازمان در جهت فرهنگ‌سازی فرزندآوری گفت: با توجه به اینکه گیلان جزو پیرترین استان‌های کشور بوده، بیشترین افراد سالمند را دارد و با معضل کاهش جمعیت مواجه است، یکی از دغدغه‌های سازمان بسیج جامعه زنان فرهنگ‌سازی فرزندآوری است.

پرسا با بیان اینکه این اقدام از سال 98 آغاز شد و از سال گذشته توانستیم با قوای بیشتری این مهم را ادامه دهیم افزود: در این راستا هیئت‌های اندیشه‌ورز تشکیل و جلسات مستمری با حضور نخبگان و صاحب نظران استانی و کشوری برگزار شد.

وی با بیان اینکه برای برون‌رفت از این معضل راهکارهایی توسط نخبگان ارائه شد تا بتوانیم در این حوزه تصمیمات مهمی را اتخاذ کنیم تصریح کرد: در این جلسات موضوعاتی نظیر تشویق به ازدواج آسان و ترویج فرهنگ واسطه‌گری برای ازدواج مطرح شد.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه گیلان گفت: در این زمینه کارگاه‌های آموزشی جهت تقویت بنیه دینی و علمی افراد با موضوع فرهنگ فرزندآوری، ازدواج آسان و ترویج فرهنگ واسطه‌گری برای ازدواج برگزار شد و به ارائه مشاوره در زمینه تشکیل خانواده و تشویق به فرزندآوری پرداختیم‌.

پرسا با بیان اینکه تسهیلاتی را برای خانواده‌هایی که با مشکل ناباروری و یا مشکل معیشتی برای به دنیا آوردن فرزند جدید مواجه هستند در نظر گرفته‌ایم افزود: شایان ذکر است که از مادرانی که در سن زیر 40 سالگی بیش از 3 فرزند داشتند به‌عنوان مادران نمونه تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/614/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بسیج جامعه زنان سپاه گیلان بانوان تولیدکننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۶۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان مالیاتی کشور، سید محمد هادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: در اجرای  قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به منظور تکریم مودیان و اجرای عدالت مالیاتی، تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارایه خدمات آن‌ها در سال ۱۴۰۲ حداکثر صد و پنجاه برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‏های مستقیم یعنی مبلغ ۱۸ میلیارد تومان بوده و فرم مالیات مقطوع برای آن‏ها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می‌شود، مشمول مقررات این تسهیلات می‌باشند.

گفتنی است صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی، عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و عدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • اولین نشست رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی گیلان برگزار شد
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • تجلیل از خانواده‌های شهدای ورزشکار در رشت