Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مهرداد ویس کرمی در نشست علنی نوبت عصر امروز یکشنبه ۳۱ مرداد مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت سید احسان خاندوزی وزیر پیشنهادی اقتصاد دولت سیزدهم در مخالفت با برنامه‌های وی گفت: مدت‌ها بود که انتخابات ریاست جمهوری از اخلاق فاصله گرفته بود که آقای رئیسی با ورود درست و معرفی منصفانه کابینه، اخلاق را به انتخابات بازگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر تنها ثمره حضور ایشان احیای اخلاق در سیاست اجرایی کشور باشد باید به مردم ایران تبریک گفت.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس یازدهم ادامه داد: برخی از همکاران چندین بار مطالبات قومی و قبیله‌ای خود را در صحن علنی مطرح کردند، در حالی که براساس قرآن تفاوت رنگ پوست و نژاد برای این است که انسان‌ها همدیگر را بشناسند، برتری در اسلام براساس نژاد نبوده، بلکه ملاک تقوی است. در جواب کسانی که سلمان را سلمان فارسی خطاب می‌کردند، پیامبر اکرم (ص) فرمودند بگویید سلمان محمدی؛ بنابراین با توجه به حوادث متعدد تاریخی، دیگر تفکیک نژادی میسر نبوده و هیچ نژاد خالصی در جهان وجود ندارد. حال نمی‌دانم چرا برخی اصرار دارند با خط کشی، انسان‌ها را از یکدیگر جدا کنند. این کار دقیقا همان تفکر جهالت است که پیامبر اکرم (ص) سال‌ها برای مبارزه با آن می‌جنگید.

وی با بیان اینکه زبان ملاک خوبی برای تفکیک انسان‌ها نیست، تصریح کرد: خواهشمندم از این عناوین و ملاک‌های قومی و نژاد دست برداشته و به صراط قرآن کریم بازگردید. ما در انتخابمان اشتباه کرده و گمان می‌کنیم نژاد مشکل دارد. وزیر باتقوا انتخاب کنید، از هر نژادی باشد می‌تواند به ملت ایران خدمت کند.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصل ۱۱ قانون اساسی افزود: تمام مسلمانان براساس قانون امت واحده هستند و سیاست جمهوری اسلامی ایران باید اعتلا و اتحاد ملل اسلامی بوده و وحدت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جهان اسلام را تحقق بخشد. بی سلیقگی است که قانون اساسی و اسلام می‌گوید انسان‌ها برابرند، اما ما آن‌ها را از یکدیگر تفکیک کنیم. هر وزیری بالاخره از یک منطقه بوده، لذا دامن زدن به مسائل قومی خلاف شرع و مصالح مبی است.

ویس کرمی با اشاره به برنامه‌های وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی دولت سیزدهم افزود: دشمن از چند جبهه فرهنگی و نظامی به انقلاب اسلامی حمله ور شده، اما امروز دشمن از حمله نظامی به کشور ناامید شده است. همین که سید حسن نصرالله در سخنرانی روز عاشورا در مورد کشتی حامل سوخت برای آمریکا و اسرائیل خط و نشان می‌کشد، گواه این است که دشمن به لحاظ نظامی از ملت ایران شکست خورده است، علی رغم اینکه دشمن در حیطه فرهنگی به ما زخم جدی وارد کرده، همین که در سراسر جهان حاج قاسم سلیمانی الگوی آزادگی است، نشان می‌دهد که دشمن از شکست فرهنگی هم مأیوس شده است. حال دشمن به جنگ اقتصادی روی آورده که در آخرین حربه اش نیز شکست خواهد خورد.

وی ادامه داد: جوان گرایی آقای رئیسی در انتخاب وزرا قابل تقدیر است، گرچه وزرای انتخابی میان سال هستند و برخی به جای اینکه بیشتر در میدان بمانند و دستاورد‌های خود را حفظ کنند، مفاهیم جوان، میان سالی و پیری را تفسیر به رأی کرده اند. امروزه به واسطه روش‌های نوین مرز‌های علم درنوردیده شده و جنگ امروز جنگ علم و اطلاعات است. پس یک جوان می‌تواند همانند یک پیر کارکشبته باشم. انسان‌ها به اندازه عقلشان تجربه می‌پذیرند و نه به اندازه سنشان. اما موضوع چگونگی ورود میانسالان به عرصه اقتصاد است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز کسی می‌تواند وضعیت آشفته اقتصاد را درک کند که در رشته اقتصاد سرآمد و صاحب نظریه بومی سازی اقتصاد باشد. تا کی می‌خواهیم در کنار اقتصاد لیبرال چند آیه به آن، اقتصاد اسلامی تعریف کنیم. آقای خاندوزی استادیار اقتصاد بوده و صاحب نظر است. همچنین در عرصه‌های مختلف اقتصادی مانند خصوصی سازی، سیاست ارزی، مالیات، بیمه و گمرک باید صاحب تجربه باشد و در کنار فن، فوت را هم بلد باشد. اقتصاد همانند هوا در تمامی ابعاد زندگی مردم وجود دارد و امروز پاشنه آشیل انقلاب اسلامی است، لذا این عرصه، عرصه آزمون و خطا نیست بنابراین بهتر نبود ایشان مدتی در مدیریت میانی وزارت اقتصاد پخته‌تر می‌شدند و سپس به وزارت می‌رسیدند.

وی با بیان اینکه تجربه عملی و مدیریتی آقای خاندوزی کمرنگ است، افزود: ایشان صاحب تألیف هستند، اما توضیح ندادند که این تألیفان تا چه اندازه عملی و قابل اجراست. در تصمیم‌های دشوار، وزن علمی و شخصیتی وزیر بسیار موثر است. آیا آقای خاندوزی از چنین موقعیتی در میان خواص و اقتصاددانان برخوردار است؟ همچنین در مورد اقتصاد اسلامی که نیاز امروز و فردای جامعه اسلامی است، نظر شفافی از ایشان نیست.

ویس کرمی تصریح کرد: راه نجات اقتصاد کشور در اقتصاد مقاومتی بوده که در تألیفات سوابق آقای خاندوزی به این مهم اشاره چندانی نشده است. تاکنون اقتصاد دانان ما به این نتیجه رسیده اند که نسخه غربی اقتصاد در کشور راهگشا نیست، حال آیا آقای خاندوزی این نظر را قبول دارند. عدم پاکسازی در بدنه انقلاب اسلامی که ناشی از خودبینی و بدبینی مدیران است، اکنون خودنمایی می‌کند و تاوان این کم کاری را باید از آن‌ها پرسید. مجلس در آستانه آزمون بزرگی قرار دارد ون باید با معیار مهمی به وزرای جوان پرداخته و در مورد آن‌ها قضاوت کند. البته که بنده اعتقاد دارم خدای اقتصاد همان خدای جنگ است و همان نصرت‌های الهی در اقتصاد هم می‌تواند کارساز باشد به شرط آنکه ما بندگان خوبی باشیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: برنامه‌های تحولی آقای خاندوزی در گرو اصلاح وضع موجود است، اما باز تاکید می‌کنم که تنها راه نجات اقتصاد کشور بومی سازی و اجرای نسخه اقتصاد مقاومتی بوده که در برنامه‌های بلندمدت ایشان دیده نشده است.

وی خاطرنشان کرد: مجلس تنها این صحن نبوده بلکه به وسعت جهان اسلام چشم به این تریبون دارند؛ تریبون مجلس شورای اسلامی تریبون جهانی بوده و اگر بنده این دغدغه‌ها را مطرح کردم، انتظار ندارم آقای خاندوزی این موارد را در دو الی سه روز حل کند، اما انتظار داریم وزیر اقتصادی که به اسم اسلام مسئولیت می‌گیرد، برای حل مشکلات اقتصادی از راه تولید و اقتصاد مقاومتی و اقتصاد اسلامی استفاده کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم صحن علنی رای اعتماد مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر

  به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، ۲۵۰ واحد تولیدی برای شرکت در جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران به صورت تخصصی ارزیابی شدند که در نهایت به ۱۲ واحدی که بیشترین امتیاز را کسب کرده بودند، نشان اقتصاد مقاومتی اعطا شد.   الگوسازی مناسب در عرصه تولید کالا و خدمات، ایجاد فضای رقابتی مناسب در افزایش کیفیت تولید کالا و خدمات، گسترش ضریب نفوذ گفتمان اقتصاد مقاومتی در واحد‌های تولیدی و خدماتی و همچنین هدایت عرصه تولید در زمینه پیروی از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از اهداف جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی عنوان شده است.

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است