Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان تا چه زمانی با بیماری کرونا مواجه است و برای تسریع مقابله با آن چه باید کرد؟ خبرگزاری میزان – ویروس بیماری کرونا تاکنون بیش از ۲۱۲ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده و مرگ حدود ۴.۵ میلیون نفر را سبب شده است؛ اما چشم اندازی برای پایان این بیماری پیش رو نیست.   به گزارش «بلومبرگ و کانورسیشن»، «دلتا» به عنوان مرگبارترین نسخه ویروس بیماری کرونا در روز‌ها و هفته‌های اخیر، پایان کار این ویروس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ویروس‌ها براساس طبیعت خود تا زمانی که میزبانانی داشته باشند، جهش می‌یابند و منحنی ابتلا را پیش می‌برند؛ حتی با هر جهش می‌توانند خطرناک‌تر نیز شوند.   کرونای نوع دلتا که نمونه‌ای از سرعت تکامل ویروس کروناست، در قیاس با سویه اصلی در مدت کوتاه تری و با سهولت بیشتری منتقل می‌شود و بیماری شدیدتری در پی دارد.   به نظر می‌رسد، روند تکامل ویروس کرونا در آینده دارای ویژگی‌های زیر باشد:
- سرعت انتقال بالاتر
- مقاومت بیشتر در برابر واکسن
- سرعت جهش بالاتر   با وجود این هنوز مشخص نیست که این روند تکاملی تا کی ادامه خواهد داشت و سرعت آن چگونه خواهد بود.   برخی از کارشناسان، ویروس را در آستانه پایان کار خود می‌بینند و برخی دیگر می‌گویند این ویروس همچنان راه‌هایی برای تداوم تکامل خود می‌یابد.   اگرچه هنوز مشخص نیست کُشندگی و مرگبارتر بودن ویروس در آینده قطعی نشده، اما همزمان نمی‌توان گفت که این ویروس به شکلی معجزه آسا بی خطر خواهد شد.   البته باید توجه داشت که سرعت تکامل سیستم ایمنی بدن بسیار آهسته‌ تر از سرعت تکامل ویروس کروناست.   اکنون این سوال جدی‌تر از همیشه مطرح می‌شود که آیا واکسن‌های کرونای موجود باید به روز رسانی شوند تا با این ویروس مقابله کنند؟   تاکنون توصیه‌های متعددی برای دریافت دوز سوم واکسن کرونا، ۸ ماه پس از دریافت دوز دوم جهت تقویت تاثیرگذاری این واکسن اعلام شده‎اند.   با وجود این هنوز در مورد ضرورت دریافت دوز سوم واکسن کرونا در میان دانشمندان اجماع وجود ندارد. بیشتر بخوانید:  ۵ نکته مهم درباره کرونای دلتا برای متوقف کردن کرونای دلتا چه باید کرد؟ در همین حال حال کارشناسان و دانشمندان بر این باورند که واکسن‌های موجود برای مقابله با کرونا نیاز به بروز رسانی ندارند و همین واکسن‌ها در کنار رعایت اقدام‌های بهداشتی کافی هستند.   هرچند هدف صفر کردن ابتلا به کرونا در آینده نزدیک به شکل فزاینده‌ای غیر قابل دسترسی به نظر می‌رسد.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۰۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد