Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان در مجلس و از اعضای کمیسیون انرژی نیز در پاسخ به این سوال که پیش بینی شما از رأی مجلس به کابینه رئیسی چیست؟ به خبرگزاری خبرآنلاین، گفت: آنچه از نظر من و خروجی کمیسیون و نمایندگان بوده این است که نظرشان مثبت است. بنده ۳۰ سال در نفت کار کردم بعد از انقلاب یک وزیر نفتی داشتیم که آن هم شهید تندگویان بود که دیگر از بدنه نفت، وزیری نداشتیم خوشبختانه آقای اوجی از بدنه نفت و دانش آموختگان دانشکده نفت است که بسیار حائز اهمیت است و فرد توانمندی است در بالادست نفت و شرکت ملی گاز و در بنیاد مستضعفان در بخش نفت و گاز آن و در ستاد اجرایی فرمان امام در بخش نفت و گاز کار کرده است و شرایط خوبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنگدوینی اضافه کرد: آقای محرابیان در دولت نهم و دهم وزیر صمت بوده است پروژه های بزرگی را پیگیری کرده است همچنین برنامه های خوبی دارد امسال ما با قطعی گسترده برق مواجه بودیم ایشان یکی از برنامه هایش این بود که سال آینده تضمین می دهم که قطعی برق نداشته باشیم که این حائز اهمیت است استفاده از انرژی های نو وتجدید پذیر نیز از دیگر برنامه ایشان است.

او بیان کرد: در کشور ما حدود ۳۰۰ روز نور خورشید داریم آن هم نور خورشیدی که به صورت عمود و مستقیم است که این می طلبد از انرژی خورشیدی استفاده شود یا از انرژی باد. آقای محرابیان قول داده که در طول چهار سال حدود ۱۰ هزار مگاوات از این انرژی ها استفاده و به بهره برداری برسانیم اینها مواردی بود که بعد از چهل و دو سال انقلاب داریم می بینیم که مردم و صنعت ما با کمبود برق و خاموشی روبرو هستند بقیه وزرا هم باید بررسی شوند.

نظر نمایندگان در مورد حدود سه، چهار وزیر چندان مثبت نیست

نماینده مردم گرگان عنوان کرد: به نظرم نمایندگان در مورد حدود سه، چهار وزیر  نظرشان چندان مثبت نیست انشالله جمع بندی را باید به روزهای آینده موکول کنیم تا ببینیم وضعیت چه خواهد شد احتمال می دهیم برخی از وزرا رد شوند ما در شرایط حساسی هستیم و این حساسیت به این و آن وزارت خانه محدود نیست بلکه به همه وزارتخانه ها مربوط است کشور در شرایط حساسی قرار گرفته است بنابراین می طلبد که ما در این شرایط حساس، نیروهای قوی داشته باشیم وزرایی داشت باشیم که انقلابی، جهادی، صادق، سالم، ایثارگر و تصمیم گیر باشند. این مسائل مهم است. متخصص باشند.

مردم به وزرای دلسوز و فعال نیاز دارند

سنگدوینی تصریح کرد: مردم هم در دل گرو مجلس و هم دل در گرو دولت بسته اند مردم نیاز دارند ما نمایندگان افرادی را در مسند وزارت بگذاریم که با تمام وجود برای این مردم دلسوزی کرده و شبانه روزی کار کنند. یقینا به امید خدا شرایط خوبی ایجاد خواهیم کرد از این که وزرا، مردمی باشند و در بین مردم حضور پیدا کنند مشکلاتشان را آنی و فوری حل کنند باید به این ها توجه کنیم. مردم از بوروکراسی اداری خسته شده اند. باید اختیارات را به استانها بدهیم تا آنها تصمیم بگیرند باید این تمرکز زدایی کنیم. پیش بینی بنده این است که به لطف خدا این شرایط ایجاد شود.

او در پاسخ به این سوال که قوی ترین و ضعیف ترین وزیر معرفی شده به مجلس چه افرادی هستند؟ عنوان کرد: بهتر است مجلس در این باره نظر دهد من نباید در این باره که کدام وزیر قوی تر و ضعیف تر است نظر دهم چراکه برخی از وزرا هنوز ندیده ایم.

همچنین،یحیی ابراهیمی عضو کمیسیون بهداشت و نماینده مردم نماینده مردم دلفان و سلسله در مجلس در پاسخ به این سوال که پیش بینی شما از رأی مجلس به کابینه رئیسی چیست؟ به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: از نظر من، وزرای راه و شهرسازی، دفاع، بهداشت بیشترین رأی را در مجلس به دست می‌آروند و آموزش و پرورش کمترین رأی را به دست می آورد.

ابراهیمی گفت: احتمال ضعیف، وزرای پیشنهادی آموزش عالی(وزارت علوم) و آموزش و پرورش رد شوند./ خبرآنلاین

منبع: فردا

کلیدواژه: وزرای پیشنهادی رئیسی بیشترین رأی اعتماد نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۷۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟

ایسنا/خراسان رضوی سازمان ملل متحد اعلام کرد که آسیا بیشترین آسیب را از آب‌وهوا و بلایای آب‌وهوایی در سال ۲۰۲۳ ثبت کرده است.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان ملل متحد اعلام کرد که آسیا در سال ۲۰۲۳ آسیب‌دیده‌ترین منطقه جهان از نظر آب‌وهوا و مخاطرات آب‌وهوایی بوده است که سیل و طوفان عامل اصلی تلفات و خسارات اقتصادی آن محسوب می‌شود.

دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و آژانس آب‌وهوای سازمان ملل‌ متحد اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که تاثیر امواج گرما در آسیا در حال شدیدتر شدن است و ذوب یخچال‌های طبیعی امنیت آبی منطقه را در آینده تهدید می‌کند.

آسیا سریعتر از میانگین جهانی گرم می‌شود و دما در سال گذشته نزدیک به ۲ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۶۱ تا ۱۹۹۰ است.

سلست سائولو، دبیرکل سازمان جهانی هواشناسی در بیانیه‌ای گفت نتیجه‌گیری گزارش، نگران‌کننده است. بسیاری از کشورهای منطقه در سال ۲۰۲۳ گرم‌ترین سال ثبت شده خود را همراه با رگبار شرایط شدید، از خشکسالی و موج گرما گرفته تا سیل و طوفان، تجربه کردند.

تغییرات اقلیمی، فراوانی و شدت چنین رویدادهایی را تشدید کرد و بر جوامع، اقتصادها و مهم‌تر از همه بر زندگی انسان‌ها و محیطی که در آن زندگی می‌کنیم تأثیر گذاشت.

گزارش وضعیت آب‌وهوا در آسیا در سال ۲۰۲۳ بر سرعت شتاب شاخص‌های کلیدی تغییرات آب‌وهوایی مانند دمای سطح، عقب‌نشینی یخچال‌های طبیعی و افزایش سطح دریا تاکید کرد و گفت که آنها پیامدهای جدی برای جوامع، اقتصادها و اکوسیستم‌های منطقه خواهند داشت.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که آسیا از نظر آب‌وهوا و مخاطرات مرتبط با آب در سال ۲۰۲۳ بیشترین بلایا را در جهان داشت.

میانگین سالانه دمای نزدیک به سطح آسیا در سال ۲۰۲۳ با ۰.۹۱ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۹۱ تا۲۰۲۰ و ۱.۸۷ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۶۱ تا۱۹۹۰، دومین رکورد بالای ثبت شده بود.

میانگین دمای بسیار بالایی از سیبری غربی تا آسیای مرکزی و از شرق چین تا ژاپن ثبت شده است و ژاپن، گرم‌ترین تابستان خود را در گذشته داشته است. در مورد بارندگی، هیمالیا و رشته کوه هندوکش در پاکستان و افغانستان کمتر از حد نرمال را ثبت کردند.

دمای سطح دریا در سال ۲۰۲۳ در شمال غربی اقیانوس آرام بالاترین رکورد ثبت شده، بوده است.

سال گذشته، ۷۹ فاجعه مرتبط با خطرات آب‌وهوایی مرتبط با آب در آسیا گزارش شد. از این تعداد، بیش از ۸۰ درصد سیل و طوفان بوده که بیش از ۲۰۰۰ کشته داسته است و ۹ میلیون نفر مستقیماً متاثر شده‌اند.

هنگ‌کنگ در هفتم سپتامبر ۱۵۸.۱ میلی‌متر بارندگی را در یک ساعت ثبت کرد که بالاترین میزان بارندگی از زمان شروع رکورد در سال ۱۸۸۴ در نتیجه طوفان بود.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که نیاز فوری به خدمات ملی آب‌وهوا در سراسر منطقه برای بهبود اطلاعات مناسب برای مقاماتی که روی کاهش خطرات بلایا کار می‌کنند وجود دارد.

کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و انطباق با آب‌وهوای در حال تحول نه تنها یک گزینه، بلکه یک ضرورت اساسی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست