Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، "حمیدرضا صفایی زاده" مدیر امور تعمیرات الکتریک نیروگاه سیکل ترکیبی روز سه شنبه در تشریح عملیات بازطراحی و راه اندازی دوباره ایرکاندیشن اتاق فرمان سیکل ترکیبی گفت: به دنبال وقوع اشکالات پی در پی در سیستم خنک کاری کمپرسور و اواپراتورهای ایرکاندیشن اتاق فرمان سیکل ترکیبی و احتمال وقوع محدودیت های تولید به دلیل عدم خنک کاری مطلوب سیستم های کنترلی و حفاظتی واحدها، متخصصان این امور اقدام به بازطراحی، بهینه سازی و راه اندازی دوباره این سیستم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآورشد : پس از بررسی های فنی و تشخیص ایرادهای سیستم، بازطراحی فن های خنک کاری کمپرسور و اواپراتور در دستور کار قرار گرفت که با تغییر طرح الکتروفن های مذکور از سیلندری به "اکسیالی یوتیلیتی" و اصلاح فلوی هوای خنک کاری، اقدام به دمونتاژ سیستم موجود و جایگزینی با تجهیزات ساخت داخل شد.
مدیر امور تعمیرات الکتریک نیروگاه سیکل ترکیبی گفت : برای راه اندازی دوباره این سیستم نیاز به فعالیت های کارگاهی بود و از این رو این اقدامات در کارگاه نیروگاه انجام و مدارهای فرمان و قدرت ایرکاندیشن از سوی متخصصان این امور اصلاح شد که بدنبال آن، سیستم خنک کاری با اجرای پروژه بازسازی به موقع و با صرف کمترین زمان ممکن مورد بهره برداری قرار گرفت.
صفایی زاده افزود : با استفاده از ظرفیت دانش و تجربه متخصصان داخلی تاکنون نیازهای نیروگاه به قطعات و تجهیزات واحدها، تامین شده است، سیاستی که علاوه بر کمک به پایداری تولید و افزایش باورمندی به توانایی داخلی، موجب کاهش قابل توجه هزینه های تعمیراتی و جاری شده است.

به گزارش ایرنا، امروزه برق به عنوان یکی از ضروری‌ترین عوامل زیربنایی در راهبرد توسعه کشورها محسوب شده و تولید آن توسط هر کشوری، می‌تواند عامل مهمی در خودکفایی آن کشور به شمار برود زیرا زندگی این روزهای بشر را نمی‌توان بدون برق حتی برای یک روز متصور شد.

نیروگاه‌های برق همواره جزو مراکز حساس‌ و استراتژیکی کشورها به شمار رفته و به لحاظ اقتصادی و سیاسی نیز از شریان‌های حیاتی محسوب می‌شوند که حراست و حفاظت از آنها به جهت تولید پایدار برق برای دولت‌ها مساله‌ای استراتژیک و مهم به شمار می‌رود. 

نیروگاه سیکل ترکیبی برق شهید رجایی قزوین با ظرفیت ۲۰۴۰ مگاوات برق و تولید سالانه ۱۲ میلیارد کیلووات ساعت برق، در ۳۵ کیلومتری شرق قزوین و در حاشیه آزادراه و جاده قدیم قزوین - کرج واقع شده است.

نیروگاه ۲ هزار و ۴۰ مگاواتی برق سیکل ترکیبی و حرارتی شهید رجایی قزوین با سهم ۵ درصدی از تولید برق کشور همواره از نیروگاه‌های تاثیرگذار و شاخص به شمار رفته است.

برچسب‌ها انرژی برق شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران مدیرعامل مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران استان قزوین قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق انرژی برق استان قزوین قزوین سیکل ترکیبی خنک کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۱۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید

آیت‌الله رسول فلاحتی در ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان گیلان با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر اظهار داشت: عمده اقلام و لوازم زندگی مردمان جامعه محصول کار و تلاش کارگر است و زندگی همه‌ مردم به‌ کار و کارگر آمیخته است به همین‌خاطر باید به این بخش توجه ویژه شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به بوسه پیامبر(ص) بر دست کارگر تصریح کرد: همه انبیاء الهی به نوعی‌ کارگر و تولیدکننده و مولد بودند

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره جهش تولید افزود: تقویت و رشد تولید با تولیدِ ثروت، رفاه، آسایش روحی و روانی برای مردم، تقویت صادرات و اشتغال و رفع تنگناها همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امروز میدان تقاضای زیادی برای تولیدات ایرانی وجود دارد که باید از این فرصت استفاده کرد تصریح کرد: اکثر کشورهای آمریکای لاتین امروز طالب تولیدات ایرانی در عرصه‌های گوناگون هستند از سوی دیگر، کشورهایی نظیر ترکیه، سوریه و عراق نیز بهترین میدان برای عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانی هستند.

وی با اشاره به اینکه ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای‌ گفتن دارد خاطرنشان کرد: با افزایش میزان تقاضا در داخل و خارج، تولیدکننده هم روحیه می‌گیرد چراکه تولیدکنندگان ما به بازارِ خوب نیاز دارند و این توان را دارند که ضمن تامین نیاز داخلی، تقاضاهای خارج را هم اقناع کنند البته هنوز واردات بعضی کالاهای خارجی مشابه تولید داخلی بلای جان تولیدکنندگان شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با تاکید بر ضرورت برآورد‌ میزان نیاز داخلی در عرصه‌های مختلف عنوان‌ کرد: الان ۲۸۷ هزار هکتار شالیزار داریم اما هنوز برآورد دقیقی درباره اینکه چقدر پاسخگوی نیاز داخلی است، انجام نشده است؛ تولیدکنندگان ما هم اگر میزان نیاز داخل را بدانند و‌ از سوی مسئولان حمایت شوند، تلاش بیشتری در راستای جهش تولید خواهند کرد.

آیت‌الله فلاحتی احیای شرکت‌ها و صنایع خرد و کلان تعطیل و نیمه‌تعطیل کشور را از اقدامات خوب دولت سیزدهم برشمرد و بیان کرد: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات خانه‌نشین شدند می‌توانند به عرصه تولید بازگردند و آثار مثبت احیای این شرکت‌ها بیش از سرمایه‌گذاری‌های جدید است و با ایجاد ایمنی و امنیت و امید نیز همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالاهای مصرفی خاطرنشان کرد: باید توازن‌ میان عرضه کالاهای مصرفی و دستمزد ایجاد شود از طرفی بخش اعظم کسانی که از تولیدات ما استفاده می‌کنند واسطه‌گران و دلالان و..‌. هستند که باید جلوگیری کرد.

وی یکی دیگر از بلاهای اجتماعی را عدم نظارت در ایجاد توازن عرضه و تقاضا دانست و بیان کرد: رهبری مسئله امنیت شغلی را مطرح کردند؛ امنیت شغلی به معنای پشت میزنشینی و... نیست البته در این عرصه، کارفرما و مدیران هم قدری تقصیر دارند؛ کسانی‌که کارگر جذب می‌کنند اما ۸۹ روزه؛ معنایش چیست؟ این اقدام، نا آرامی فکری برای کارگر به‌دنبال دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه امنیت شغلی یعنی کارگر احساس کند کارفرما به او توجه دارد افزود: متولیان باید پای درد و دل کارگر بنشینند و‌ میزان رضایتمدی آنان از شرکتی که در حال کار هستند را جویا شوند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تاکیدات رهبری درباره ارتباط صنعت با مدارس و دانشگاه خاطرنشان کرد:  دانش‌آموز پس از دیپلم باید مهارت لازم در رشته تحصیلی خود را داشته باشد.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم جدی گرفتن نظارت بر همه بخش‌ها، آثار منفی بی‌نظارتی را متذکر شد و بیان کرد: بعضی از مدیران از بین کسانی انتخاب شوند که فضای کارگری، تلخی و شیرینی‌ها و سختی‌های این حوزه را تجربه کرده‌اند.

وی با اشاره به ضرورت تقویت و پشتیبانی مدیران از سوی حاکمیت عنوان کرد: مدیر اگر دارای قدرت اراده و خلاقیت و‌ پشتیبانی از بیرون نباشد نمی‌تواند ایده‌ها و خلاقیت خود را جامه عمل بپوشاند؛ مدیر باید هدایت و‌ حمایت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید