Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اعلام کرد: واردات واکسن‌های کرونا با برند انگلیسی، آمریکایی و فرانسوی که در کشور دیگری تولید شده باشد، هیچ‌گاه ممنوع نبوده و این موضوع طی نامه رسمی از سوی رهبری به مسئولان دولت اعلام شده بود.
این منبع آگاه افزود: هرچند مقام‌معظم رهبری در سخنرانی تلویزیونی ۱۹ دی ۱۳۹۹ صراحتا مجوز واردات هرنوع واکسن از کشورهایی غیر از آمریکا، انگلیس و فرانسه را ارائه کردند اما همان زمان این موضوع را به‌صورت مکتوب نیز به دولت اعلام کرده و صراحتا خرید واکسن از کشور ثالث را مجاز اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام مسئول اعلام کرد: در این‌خصوص هیچ‌گاه اختلاف نظر یا شبهه‌ای در دولت، ستاد ملی کرونا یا سایر نهادهای تصمیم‌گیر وجود نداشته است. به‌عبارتی، منع واردات ربطی به برند واکسن نداشته و صرفا مربوط به کشور تولیدکننده بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو: واردات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی از کشور ثالث ممنوع نبوده و نیست

 

مقام معظم رهبری در سخنرانی تلویزیونی خود در ۱۹ دی ۱۳۹۹ با اشاره به عدم اعتماد به آمریکا، انگلیس و فرانسه دستور داده بودند: «ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است.» ایشان در همان سخنرانی اعلام کردند که این موضوع به مسئولان هم ابلاغ شده است. اما بخش مهمی از سخنان ایشان که توسط رسانه‌های ضدانقلاب سانسور شد، مربوط به مجوز واردات از سایر کشورها بود. ایشان در همان سخنرانی و بلافاصله پس از اعلام ممنوعیت ورود واکسن از آمریکا و انگلیس، فرموده بودند: «از جاهای دیگر اگر بخواهند واکسن تهیّه کنند -که جای مطمئنّی باشد- هیچ اشکالی ندارد.»
به گزارش خبرگزاری فارس، هرچند رسانه‌های ضدانقلاب سعی کردند با تحریف بیانات رهبری، عدم ورود واکسن به کشور را به دستور ایشان مرتبط کنند اما شواهد از واقعیت‌های دیگری خبر می‌دهد. موارد متعدد واردات واکسن آسترازنکای تولید شده در کشورهای دیگر، به‌وضوح موید آن است که روند واردات این واکسن‌ها هیچ تفاوتی با سایر واکسن‌ها نداشته است. درواقع، مهمترین مانع در‌ واردات این واکسن‌ها تحریم‌های ظالمانه آمریکا بود که باعث می‌شد کشورها جرات فروش عمده این محصول دارویی استراتژیک به ایران را نداشته باشند.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای اعلام کرده بود که طبق دستور مقام معظم رهبری، واردات واکسن از کشورهایی غیر از آمریکا، انگلیس و فرانسه مجاز است

البته موضوع اجازه ورود واکسن از کشور ثالث، پیش‌تر هم بارها از زبان مقامات مسئول بیان شده بود. به عنوان مثال، مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و  نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای رسما اعلام کرده بود که منع واردات واکسن صرفا مربوط به واردات از مبدا آمریکا و انگلیس و فرانسه است و نه مطلق واکسن خارجی و حتی واکسن غربی.

کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو نیز این موضوع را صراحتا اعلام کرده بود اما رسانه‌های ضدانقلاب تلاش کردند که این موضوع را به صحبت‌های اخیر رهبری در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ مربوط کنند که فرموده بودند: «واکسن چه از راه واردات و چه با تولید داخلی باید با تلاش مضاعف و به هر شکل ممکن تأمین شود و در اختیار همه مردم قرار بگیرد.»

رسانه‌های ضدانقلاب تلاش می‌کنند عدم واردات واکسن را به دستور رهبری منتسب کنند

 

این در حالی است که مسئولان مربوطه بارها اعلام کرده‌اند که چنین منعی هیچ‌گاه وجود نداشته است. کیانوش جهانپور نیز صراحتا تاکید کرده است که این منع «وجود نداشته و ندارد». او تاکید کرده که واردات برند انگلیسی آسترازنکا تاکنون تحقق یافته و در خصوص سایر واکسن‌ها نیز در صورت امکان تهیه از منابع مورد تایید، واردات انجام خواهد شد.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واردات واکسن مقام معظم رهبری فایزر رسانه های ضدانقلاب انگلیس و فرانسه واکسن از کشور واردات واکسن اعلام کرده ورود واکسن واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم