Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ؛ با استناد به گزارش سامانه کدال، فروش ریالی 5 ماهه اول سال جاری این شرکت با افزایشی بالغ بر 456 هزار میلیون ریال از مبلغ 625 هزار میلیون ریال سال گذشته به مبلغ 1,082 میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است.
گزارش منتشر شده شهریور ماه سامانه کدال همچنین نشان می‌دهد که این شرکت در مرداد ماه سال 1400، مبلغ 207 هزار میلیون ریال درآمد داشته که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 55 هزار میلیون ریال افزایش نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اســـاس این گــزارش، کاغذســازی کاوه موفق به صـــادرات محصــــولات خود به ارزشی بالغ بر 28 هزار میلیون ریال شده است.
گفتنی است که شرکت صنایع کاغذسازی کاوه با نماد بورسی چکاوه در بازار بورس کشور فعال و از شرکت های تحت پوشش هلدینگ سلولزی تاپیکو و شستا است.

پربیننده ترین ۵ هزار میلیارد تومان رانت بین ۱۵ نفر توزیع شد رقابت تولید کنندگان ایرانی لوازم خانگی در بازار / از کارت‌ های هدیه ۵۰۰ هزار تا ۲.۵ میلیون تومانی ثبت نام آزمون استخدامی بزرگ‌ترین تولیدکننده لوازم خانگی ایران + جزئیات تغییرات محسوس در تجارت ایران با ترکیه و چین / پیام افزایش تجارت با بزرگترین صادر کننده دنیا چیست؟ واردات واکسن کرونا به ۲۶میلیون دز رسید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاغذسازی کاوه هزار میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۰۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • مرمت پل خاتون کرج تا آخر امسال تمام می‌شود
  • شرکت بیش از ۱۹ هزار داوطلب کهگیلویه و بویراحمد در کنکور
  • شرکت ۱۹ هزار داوطلب کهگیلویه و بویراحمد در کنکور
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • افزایش ۸ درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​