Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، خبرگزاری فارس در راستای ایفای نقش «صدای مردم»، سامانه «فارس من» را طی چند سال اخیر راه‌اندازی کرده است تا مردم به راحتی بتوانند سوژه‌ها و خواسته‌های خود را از طریق خبرنگاران این رسانه پیگیری نمایند.

سامانه «فارس من» ظرفیتی است که مردم به عنوان سردبیر خبرگزاری فارس مطالبات و مشکلات خود را مطرح می‌کنند و این رسانه موضوع را پیگیری کرده و نتیجه را نیز از طریق همین رسانه اطلاع‌رسانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زمان آغاز بکار سامانه «فارس من» تاکنون 38 هزار و 640 سوژه مردمی ثبت شده است «کلافگی ساکنان کامیاران کردستان از قطعی‌های مکرر» و «کم‌توجهی به مشکل آب روستای کامیاران استان کردستان» عنوان خواسته‌ای است که از سوی مخاطبین این رسانه به ثبت رسید و طی آن درخواست کرده‌اند «با توجه به وضعیت خشکسالی که دامن‌گیر کل کشور شده درک وضعیت موجود و لزوم صرفه جویی در مصرف منابع علی‌الخصوص آب بر همگان روشن و رعایت آن واجب است اما متاسفانه گاهاً مدیریت غلط وضعیت موجود توسط برخی مدیران و ادرات، زندگی را به کام شهروندان تلخ و علاوه بر خشم عمومی موجب اختلال جدی در زندگی عادی شهروندان می‌شوند که از جمله آن می‌توان به آبفای شهرستان کامیاران اشاره کرد که علیرغم وجود سدهای پر آب و منابع غنی آب در این شهرستان اما هر روز شاهد قطعی‌های مکرر و طولانی و در بیشتر اوقات بدون اطلاع این سازمان با بهانه‌ها و عناوین مختلف هستیم که حتی رعایت بهداشت فردی را نیز برای ما سخت کرده است.

نکته جالب اینجاست که وضعیت سخت جیره‌بندی آب این شهرستان در حالی صورت می‌گیرد که چنین وضعیتی و با چنین شدتی به هیچ عنوان در شهرهای اطراف مشاهده نمی‌کنیم و از طرفی در داخل خود شهر نیز قطعی‌های آب به صورت متوازن و شناور نیست؛ لازم به ذکر است که حتی سابقه قطعی 30 ساعته آب را در این شهر شاهدیم که حتی صدای امام جمعه شهر را هم در آورد که علیرغم اعتراضات و پیگیر‌ی‌های موجود متأسفانه هیچ تغییر و بهبودی را در وضعیت موجود مشاهده نکردیم.

در پایان از اداره آب و فاضلاب کشور و استان علاوه به رسیدگی فوری وضعیت موجود خواهان رسیدگی به عملکرد رئیس تازه کار آبفای شهرستان هستیم».

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان اظهار کرد: خشکسالی‌های اخیر به شدت روی میزان دبی استحصالی از منابع تامین آب اثرگذار بوده و با توجه به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط شهروندان در دوران مبارزه با بیماری کرونا موجب شده مصرف آب در این شهرستان حدود 20 درصد مصرف نسبت به سال قبل افزایش داشته باشد.

 علیرضا تخت‌شاهی خاطرنشان کرد: با این وجود شرکت آبفا کردستان و امور آبفا کامیاران اقدامات اساسی برای افزایش تأمین آب در نقاط شهری و روستایی انجام داده است.

وی تصریح کرد: به مدارآوردن چاه شماره یک دشت باتمان که مدت 5 سال به دلایل فنی از مدار خارج شده بود، حفر یک حلقه چاه جدید در روستای چغابراله که در مرحله اجرا است، نشت‌گیری مخزن  2 هزار مترمکعبی بلان که از منابع ذخیره اصلی شهر کامیاران به شمار می‌رود و مدت 8 سال از مدار بهره‌برداری خارج شده بود، تهیه و نصب یک عدد پمپ و تجهیزات جدید در راستای افزایش بهره‌برداری از آب سد گاوشان و ...از اقدامات انجام شده در راستای رفع مشکلات در این حوزه بوده است.

وی افزود:‌ در حال حاضر تمامی ایستگاه‌ها و خطوط انتقال و منابع تأمین با حداکثر ظرفیت در حال بهره‌برداری است و افزایش توان بهره‌برداری منوط به اجرای پروژه‌های اصلاح و توسعه خط انتقال به طول 4 کیلومتر است که در همین راستا تهیه 3 هزار متر لوله فولادی قطر 600 میلی‌متر آن با انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان گفت: همچنین برای آبرسانی به شهر کامیاران مبلغ 10 میلیارد تومان مصوب شده است.

وی عنوان کرد: عامل مهم دیگری که در بهره‌برداری از تاسیسات این امور اختلال ایجاد نموده قطعی‌های مکرر برق است که موجب کاهش آب استحصالی و عدم ذخیره کافی در مخازن شهر می‌شود.

تخت‌شاهی یادآور شد: امور آب وفاضلاب نهایت تلاش خود را برای رفع مشکلات موجود با اجرای پروژه‌های جدید تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه می‌دهد؛ همچنین با برنامه‌ریزی صورت گرفته به زودی کلنگ ساخت تصفیه‌خانه آب کامیاران به زمین زده خواهد شد و در صورت تکمیل این پروژه تأمین آب پایدار برای تمامی نقاط شهر و روستا انجام خواهد شد.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: آب ایفای نقش رسانه سنندج فارس من کامیاران آب و فاضلاب قطعی های مکرر وضعیت موجود بهره برداری فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل‌ساز می‌شود؟

۳ کارشناس حقوق ورزشی کشورمان در مورد افزوده شدن پسوند خلیج فارس به نام باشگاه استقلال اظهارنظر کرده و به ابهامات در این باره پاسخ دادند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز پنجم اردیبهشت 1403  مالکیت باشگاه استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد و 85 درصد سهم باشگاه استقلال در اختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس قرار گرفت. این شرکت تصمیم گرفته مانند خیلی دیگر از شرکت‌های زیر مجموعه‌اش  پسوند «خلیج فارس» را به نام استقلال اضافه کند. بعد از موضوع شایعه‌ها و شائبه‌هایی به وجود آمد که نام جدید استقلال ممکن است در رقابت‌های بین‌المللی نظیر لیگ نخبگان (فرمت جدید لیگ قهرمانان آسیا) برای نماینده ایران مشکل ایجاد کند. در همین رابطه خبرگزاری تسنیم به سراغ سه حقوقدان ورزشی رفت و نظر آنها را جویا شد.

رسمی؛ تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس

رضا شاه منصوری در این باره به تسنیم گفت: طبق ماده 30 و 35 قانون مدنی هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف و انتفاع دارد. بنابراین وقتی هلدینگ خلیج فارس سهامدار عمده استقلال است می‌تواند نسبت به این دارایی خود، دخل و تصرفاتی داشته باشد. ضمن اینکه الحاق نام خلیج فارس، خدشه‌ای بر برند باشگاه ایجاد نمی‌کند.

کارشناس حقوقی در مورد اینکه آیا اضافه شدن این نام در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا می‌تواند مشکل‌ساز شود، عنوان کرد: در ایران و آسیا نام بسیاری از تیم‌ها طوری است که قید مکان یا شهر در آن وجود دارد. بنابراین من با این استدلال مخالفم که شعار سیاسی است چرا که این نام (خلیج فارس) پیشینه تاریخی دارد و ابداً تحریک آمیز نیست. ضمن اینکه ما در ایران لیگ برتر را با پسوند خلیج فارس برگزار می‌کنیم. این موارد غیرسیاسی است.

وی اظهار داشت: وقتی 2 یا 3 هزار سال، نام خلیج فارس وجود دارد، هیچ تخاصمی وجود نداشته و چرا باید تعبیر سیاسی شود؟ تخاصم زمانی است که تحریک کننده باشد اما نام خلیج فارس دارای این شرایط نیست.

رسول باختر دیگر کارشناس حقوق ورزشی نیزدر این باره به تسنیم گفت:  یکسری الزامات و قواعدی برای تعیین نام داریم که طبیعتاً بر اساس آنها انتخاب نام خلیج فارس مشکلی ندارد؛ بنابراین اگر اسم خلیج فارس به عنوان پسوند تیمی انتخاب شود، نباید مشکلی داشته باشد.

کارشناس حقوق ورزشی خاطرنشان کرد: جامی با نام جعلی بین تیم‌های عربی برگزار می‌شود که سر و صدای زیادی به پا کرده و ما هم به آن معترض شدیم؛ اما اسم آن تغییر نیافت و کنفدراسیون فوتبال آسیا ایرادی به آن مطرح نکرد. در حالی که خلیج فارس اسم تاریخی، درست و صحیح آن است و طبیعتاً نباید به کارگیری اسم اصیل و قدیمی مشکلی داشته باشد.

آرش شکرریز دیگر کارشناس حقوق ورزشی کشور راجع‌ به این موضوع به تسنیم، گفت: در نقشه سازمان ملل و اسناد قدیمی نام خلیج فارس ثبت شده و با توجه به این موضوع ایرادی بر استفاده از نام مذکور وجود ندارد. از طرف دیگر حامی مالی باشگاه که برای تیم هزینه می‌کند، حق دارد در مورد نام آن تیم تصمیم‌گیری کند. فقط در قانون گفته شده نام‌ها تبعیض‌آمیز یا تنفرآمیز نباشند. برای مثال موجب شعاری نباشد که نژادپرستانه محسوب شود.

وی افزود: باشگاه استقلال باید نام جدید خود را در داخل کشور به ثبت رسمی برساند و در بحث بین المللی به منظور شرکت در مسابقات لیگ نخبگان باید به اطلاع کنفدراسیون فوتبال آسیا برساند و آنها نام را تأیید کنند چرا که قرار است این نام در قرعه‌کشی باشد و تاکنون با نام استقلال ایران شناخته می‌شد.

کارشناس حقوقی ورزشی گفت: اسناد قدیمی ثبت شده در سازمان ملل و خلیج فارس که با عنوان Persian Gulf روی نقشه جهانی شناخته می‌شود، ناقض ادعای برخی است. تا زمانی که این موارد تغییر نکند آنها نمی‌توانند موفق باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئولان زنجانی برای نجات پل تاریخی میربهاءالدین به خط شدند
  • قطعی ۱۷ ساعته آب منازل شهرک سازمانی والفجر در پرندک
  • آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل ساز می شود؟
  • قطعی آب مکرر در شهرک والفجر رباط کریم
  • آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل‌ساز می‌شود؟
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد