Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع وزارت امور خارجه آمریکا خبر دادند، سفیر پیشین این کشور در اسرائیل به دلیل رابطه شخصی اش با مقامات صهیونیستی و اشراف به جنبه های منطقه ای موضوع ایران که می تواند به افزایش هماهنگی واشنگتن-تل آویو در زمینه مسئله ایران کمک کند، به عنوان مشاور جدید به تیم ایران وزارت خارجه آمریکا اضافه شده است.

به گزارش ایسنا، پایگاه خبری آمریکایی اکسیوس در گزارشی نوشت: یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا به اکسیوس گفت که دَن شاپیرو، سفیر پیشین آمریکا در اسرائیل  به عنوان یک مشاور ارشد به تیم ایران وزارت خارجه آمریکا پیوسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
اکسیوس درباره اهمیت این موضوع افزود: اسرائیل به دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا فشار می آورد تا در صورت شکست دیپلماسی واشنگتن با ایران، با آن وارد مذاکراتی درباره یک  «برنامه جایگزین» شود. شاپیرو که رابطه ای شخصی با بسیاری از مقامات اسرائیلی، از جمله نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی دارد، برای ایفای نقشی در هر گونه مذاکراتی از این دست آماده شده است. مسئولیت او در زمینه جنبه های منطقه ای مسئله ایران و هماهنگی در این باره با اسرائیل خواهد بود. 
این پایگاه خبری در ادامه آورده است: یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا به اکسیوس گفته است، شاپیرو یک روند تعیین صلاحیت امنیتی را طی کرده است و کارش را هفته پیش به عنوان یک  «مشاور ارشد پاره وقت» برای رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران آغاز کرد. 
این گزارش همچنین مطرح می کند: به گفته یک منبع مطلع از این موضوع، شاپیرو پیش از دیدار اخیر بایدن و بنت در واشنگتن بود و راجع به چند مسئله مرتبط به وزارت خارجه آمریکا مشاوره داده است، اگرچه با هیئت اسرائیلی دیداری نداشت. مقامات وزارت خارجه آمریکا می گویند، شاپیرو نیمی از وقتش را در واشنگتن و نیمی دیگر را در اسرائیل سپری می کند که در آن فعالیتش خارج از سفارت آمریکا خواهد بود. 
گزارش اکسیوس علاوه بر این مطرح می کند: یکی از ماموریت های اصلی او مشارکت در مذاکرات با دفتر نخست وزیری، وزارت خارجه و وزارت جنگ اسرائیل خواهد بود تا هماهنگی ها را افزایش دهد و گفتمانی مفصل تر راجع به ایران را امکان پذیر سازد. شاپیرو پیش از این خواستار ارائه پیش نویس یک راهبرد استراتژیک مشترک در زمینه ایران و خودداری از جدال علنی درباره موضوع برنامه هسته ای ایران شده بود، چنان که این اتفاق هنگام امضای توافق هسته ای در سال ۲۰۱۵ میان واشنگتن و تل آویو افتاده بود. 
اکسیوس ادامه داد: یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا به اکسیوس گفت که مالی در راستای تعهدش نسبت به دریافت و آشنایی با دیدگاه های متنوع درباره ایران، شاپیرو را استخدام کرده است. اگرچه او از توافق هسته ای حمایت می کند، شاپیرو رویکردی میانه رو تر در قبال ایران دارد. به گفته این مقام وزارت خارجه آمریکا، « تجربه و دانش دن درباره منطقه و این امر مسلم که مردم منطقه او را می شناسند، به ما در زمینه تفکر درباره جنبه های منطقه ای مسئله ایران و هماهنگی با اسرائیل کمک می کند. 
این پایگاه خبری در آخر آورده است: مالی قصد دارد در هفته های آتی مشاوران بیشتری به تیمش اضافه کند تا آن را گسترش دهد دیدگاه هایی متنوع راجع به ایران را یکی کند. 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رابرت مالی وزارت امور خارجه آمریکا آمريكا نفتالی بنت جو بایدن دولت بایدن اسراييل رژيم صهيونيستي ايران توافق هسته ای وزارت خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۷۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.   به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»   به نقل از خبرگزاری تاس، در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»   وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»   ۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشورها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.   ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استانداردهای دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • دیدار و گفت وگوی علی باقری با نماینده ویژه پوتین
  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد