Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس شورای اسلامی شهر ساوه به بیان فرآیند انتخاب شهردار جدید ساوه پرداخت.

احمد حاج‌امینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با آغاز بکار ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور از تاریخ ۱۴ مردادماه سال جاری، شورای اسلامی شهر ساوه پس از انجام مراسم تحلیف و انتخاب هیئت رئیسه فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اتمام فعالیت شهردار با پایان یافتن شورا در دوره پنجم اظهار کرد: در نخستین جلسه شورای اسلامی شهر در دوره ششم با اعلام پایان کار فعالیت شهردار دوره پنجم، سرپرست شهرداری انتخاب شد تا شهرداری توسط سرپرست اداره شود و امورات مربوط به حوزه مدیریت شهری بر زمین نماند.

او بیان کرد: اعضای منتخب شورا با اکثریت آرا "مجید اصدق" را به عنوان سرپرست شهرداری تا زمان تأیید نهایی شهردار آینده ساوه انتخاب کردند. در جلسات بعدی شورای شهر گزینه‌های متعددی برای تصدی سکان شهرداری ساوه در صحن شورا مطرح شد و اعضای شورای شهر در مهلت قانونی یکماهه با بررسی‌های لازم فرآیند انتخاب شهردار آینده را طی کرده تا به جمع بندی نهایی برسند.

رئیس شورای اسلامی شهر ساوه در ادامه انتخاب شهردار را یکی از مهمترین و حساس‌ترین وظایف شورا دانست و افزود: فرآیند انتخاب شهردار حتی قبل از آغاز بکار دوره ششم شورای شهر در قالب جلسات متعدد در دستور کار قرار گرفت و پس از بررسی عملکرد و مطالعه رزومه گزینه ها، ۱۲ نفر انتخاب شدند و قرار بر این شد که این ۱۲ نفر مورد ارزیابی دقیق و اصولی قرار گیرند.

وی بیان کرد: با دعوت این ۱۲ نفر به شورای اسلامی شهر دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را برای اداره شهر ساوه مطرح کردند و پس از پاسخ به سوالات کلیدی و حساس اعضای شورا نهایتا چهار گزینه نهایی برای تصدی پست شهردار برگزیده شدند.

حاج امینی افزود: "محمدرضا گل‌محمدی"، "محمدرضا حیدری"، "علی ابراهیمی" و "رضا مصباحی" چهار گزینه‌ اصلی و نهایی شورای اسلامی شهر برای تکیه زدن بر صندلی شهرداری ساوه بودند که مجددا به صحن علنی شورای شهر دعوت شدند و در چندین جلسه با دقت بیشتری مورد بررسی و واکاوی قرار گرفتند و سوالات تخصصی‌تر مطرح و پاسخ‌ها شنیده شد و البته در میانه راه "محمدرضا حیدری" انصراف خود را اعلام کرد.

وی دغدغه شهر و تلاش برای انتخاب شهرداری متناسب با جایگاه و شان ساوه را مهمترین رویکرد شورای شهر دانست و افزود: تمام تلاش و همت اعضای شورای اسلامی شهر بر این بود که در کمترین زمان ممکن، فردی توانمند، کاربلد، متعهد، متخصص و دارای برنامه برای مدیریت شهری ساوه انتخاب شود و ثمره برگزاری جلسات تخصصی برای انتخاب شهرداری توانمند و کارآمد منجر به این شد که با رای اکثریت اعضای شورای شهر ساوه "محمدرضا گل محمدی" که سابقه مدیریت در نواحی شهرداری تهران را در کارنامه کاری خود دارد به عنوان شهردار ساوه انتخاب و برای صدور حکم به وزارت کشور معرفی شد.

رئیس شورای شهر ساوه افزود: در سایه همدلی بین اعضای شورای شهر و مشارکت مردم در توسعه و آبادانی شهر امیدواریم بتوانیم در چهار ساله دوره ششم شورای شهر، ساوه را در ریل گذاری صحیح توسعه و رشد حرکت دهیم.

وی بیان کرد: از نخبگان، فرهیختگان، صاحب نظران، مسئولان، خبرنگاران و آحاد مختلف مردم که شورای شهر را در انتخاب شهردار جدید یاری کرده و با نظرات خود به انتخاب صحیح کمک کردند قدردانی کرده و یقین بدانیم با همدلی و انسجام می‌توان اهداف توسعه ای را در شهر کهن محقق ساخت.                                                  

رئیس شورای اسلامی شهر ساوه در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به اینکه رفع مشکل حقوق کارگران شهرداری ساوه در حال پیگیری است، افزود: یکی از معضلات بزرگ اغلب شهرداری‌های کشور به ویژه شهرداری ساوه، بحران مالی است که این امر به تعویق افتادن حقوق کارگران و نیروهای زحمتکش شهرداری را در پی داشته است.

وی ضمن تقدیر از صبوری کارگران و نیروهای زحمتکش شهرداری به دلیل معوقات حقوق در این شرایط سخت اقتصادی، گفت: شورای اسلامی شهر  تمام تلاش خود را برای رفع این مشکل به کار گرفته است و انجام این مهم در حال پیگیری است.

حاج امینی افزود: با توجه به مطالبه حدود ۲۰ میلیارد تومانی پیمانکاران بخش‌های مختلف شهرداری، جلسه‌ای در اسرع وقت با تمامی پیمانکاران شهرداری پیش بینی شده و امیدواریم که ما حصل آن نتایج خوبی را برای کارگران عزیز به همراه داشته باشد.

گفتنی است شهردار جدید ساوه دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت تحول و کارشناسی آسیب شناسی گفتار و زبان از دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر ساوه شهرداري استانی اجتماعی استانی شهرستانها شورای اسلامی شهر ساوه انتخاب شهردار شهرداری ساوه اعضای شورای اعضای شورا رئیس شورای شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۱۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!

برخی از اعضای شورای شهر تهران امروز همزمان با صحبت‌های علیرضا زاکانی، شهردار تهران، دست به آبستراکسیون زدند تا جلسه را از حد نصاب بیاندازند!

به گزارش «تابناک»، دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران آغاز شد و در این جلسه پس از تذکرات اعضا، محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پشت تریبون قرار گرفت و گزارشی را از اقدامات شهرداری در حوزه حمل و نقل و به‌ویژه سفر شهردار تهران به چین ارائه کرد.

سفری که البته مدت زیادی از انجام آن می‌گذرد و طی آن توافقاتی میان شهرداری تهران و برخی شرکت‌های چینی صورت گرفته که بعضا انتقاداتی به دنبال داشته است، از جمله توافق صورت گرفته برای خرید اتوبوس برقی که ظاهرا به عقد قرارداد هم منجر شده و از این نظر، عجیب به نظر می‌رسد چراکه وفق قانون، عقد چنین قراردادهایی نیازمند طرح در شورا و دریافت مصوبه از این نهاد است.

این در حالی است که اخیرا یکی از فعالان رسانه‌ای با انتشار قرارداد مربوط به خرید اتوبوس برقی، انتقاداتی به آن وارد دانسته و در مقابل، افرادی از جمله مشاور شهردار تهران به انتشار این قرارداد ایراد وارد دانسته و تاکید نموده‌اند که نظر به تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان، نمی‌بایست قرارداد منتشر شود و باید محرمانه بماند.

مسایلی که با طرحشان، نگاه‌های زیادی به نشست امروز شورا معطوف شده بود و انتظار می‌رفت که نکات متفاوتی در این باره مطرح شود. انتظاری که تا حدودی جامه عمل پوشید اما در نهایت به رقم خوردن اتفاقی عجیب منجر شد؛ به این صورت که با ارائه گزارش شهرداری، برخی از اعضای شورای شهر اعتراض ها و انتقاداتی در این باره مطرح کردند، سپس شهردار برای پاسخگویی به انتقادات پشت تریبون قرار گرفت ولی پیش از آنکه شروع به صحبت کند، آبستراکسیون رقم خورد!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

هنوز علیرضا زاکانی توضیحات خود را آغاز نکرده بود که برخی از اعضای شورای شهر تهران اقدام به ترک صحن شورا کردند؛ سوده نجفی، جعفر شربیانی، ناصر امانی، مهدی اقراریان، سید جعفر تشکری هاشمی، مهدی عباسی، علی‌اصغر قائمی از اعضایی بودند که صحن شورا را ترک کردند. اقدامی که به منظور خارج کردن جلسات پارلمان از حدنصاب صورت می‌گیرد اما نشست امروز شورای شهر را از حدنصاب قانونی نیانداخت و تنها نشانه‌ای اعتراض جدی برخی نمایندگان شورا از عملکرد شهرداری تهران شد.

وضعیتی که بایستی دید آیا تغییر خواهد کرد و با اتخاذ و اجرای تصمیماتی، به همسویی بیشتر شورا و شهرداری منجر خواهد شد یا فرجام دیگری خواهد یافت و ممکن است به افزایش اختلافات منجر شده و حتی به تغییر شهردار بیانجامد!

 

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز