Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، نیک‌پناه رئیس دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان  گفت: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مزایایی دارند که با سایر دانشجویان دانشگاه‌های کشور متفاوت است و یکی از این مزایا این است که از روز اول استخدام هستند و از همان ابتدا حقوق دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیک پناه افزود: مزیت دیگر آن‌ها اینست که مدت زمان تحصیل آن‌ها جز خدمت سربازی‌شان محسوب می‌شود و محل خدمت شان نیز از اول مشخص هست.

وی ادامه داد: دانشجوی دانشگاه از روز اول متعهد خدمت هست و ورود به این دانشگاه با توجه به اینکه از دانشجویانی که در آن تحصیل می‌کنند از آسیب‌های اجتماعی دور هستند، برای جامعه نیز ارزشمند است.

نیک‌پناه با اشاره به اینکه در هر دو زمینه کمیت و کیفیت در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در این دانشگاه صورت گرفته، بیان کرد: سال ۹۶ کل آمار ورود دانشجویان ۵۰۰ نفر کنکوری و ۴۰۰ نفر دانشجوی ماده ۲۸ بوده، در سال ۹۷ هزار و ۲۰۰ نفر دانشجوی کنکوری و امسال دو هزار و ۸۰۰ نفر دانشجوی کنکوری پذیرفته شده اند.

وی گفت: استان سیستان و بلوچستان امسال بالاترین رقم پذیرفته شده در کل دانشگاه‌های فرهنگیان کشور را کسب کرده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان افزود: از سال ۹۷ تاکنون ۸ هزار نفر از طریق کنکور در دانشگاه‌های استان تحصیل کرده و استخدام شده اند.

وی اذعان کرد: در استان دو مرکز فرهنگیان داریم و تمام استخدامی‌های کنکور در استان بومی هستند.

نیک‌پناه با بیان اینکه دو پردیس در استان وجود دارد که یکی پردیس رسالت و دیگری پردیس شهید مطهری است، گفت: در پردیس شهید مطهری ۸۰ دانشجو و در پردیس رسالت ۵۰۰ دانشجو اسکان داده شده اند.

وی گفت: دانشگاه‌های شهرستان‌های زابل ایرانشهر و چابهار فعال شده اند و در هر کدام چهارصد تا ۵۰۰ دانشجو مشغول تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان افزود: سن استخدامی برای کنکوری‌ها حداکثر ۲۴ سال، اما برای دانشجویان ماده ۲۸ بنا به شرایط تحصیلی تا ۴۰ سال قابل افزایش است و هر سال ۳ تا ۴ دانشجوی ورودی ماده ۲۸ داریم.

وی گفت: دانشجویان کنکوری دانشجویان رسمی معلمی هستند که طبق قوانین مصوب کشور وارد میشوند و چهار سال دانشجو هستند، اما دانشجویان ماده ۲۸، چون تحصیلات علمی کامل دارد فقط یکسال دوره مهارتی را می‌گذرانند و به عنوان معلم پیمانی فعالیت می‌کنند

نیک‌پناه خاطرنشان کرد: در زابل ایرانشهر و چابهار زمین داریم، اما در مرکز استان با مشکل زمین مواجه بودیم که بعد از رایزنی‌های مختلف در ورودی زاهدان بعد از پلیس راه زمینی حدود ۴۰ هکتار خریداری شده و از طریق وزارت مسکن رسماً مصوب شده است که در گام بعدی به سمت ساخت این زمین خواهیم رفت.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان کنکور سراسری دانشگاه فرهنگیان ماده ۲۸ شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۲۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی